Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Livestrem 2

Marko je legao do mene te je uključio televiziju na kojoj je namjestio da gledamo naše jebanje. Tek tada sam vidjela da se ne snima samo slika nego i glas. Nakon što smo pogledali do kraja Marko je rekao da nas je gledalo četrdeset gledatelja koji su vjerojatno drkali na nas Iskreno iznenadila si me kako si se prepustila a onda još kako si oblizala kurac iz guze i jezikom lizala i jebavala moj šupak. Rekla sam da ovo sa kamerama je super ideja i priznala sam da redovito ližem anus svojoj susjedi a lizanje dilda i stripona je obavezno poslje pice ili guze Uživam u mirisu i okusu prsta nakon što ga stavim u guzu i nakon malo igranja izvadim ga Marko je čitao komentare a ja sam ga upitala dali ima iskustva sa muškarcima.

Marko je rekao da povremeno uživa pušiti kurac i izdrkat lizat čmar te je jednom napunio mušku guzu a da osim prsta i mrkve ništa nije većeg imao u guzi. Nastavila sam znači li to da kao što si napisao želiš da budemo zajedno i da imamo zajedničkog ljubavnika i ljubavnicu kao u jednoj od naših maštarija. Da kratko je rekao a onda nastavio volio bi da mi ližeš guzu dok te drugi muškarac guzi a onda da iz tvoje pice izvadi kurac mokar od tvojih sokova a ti ga onda namjestiš na ulaz u moju guzu te polako uđe u nju a onda je napuni sa toplom spermom.

Nakon što ga izvadi skupa ga jezicima očistimo od tragova sperme i moje guze Osiječam kako mi sperma klizi niz guzu i jezik koji hlapljivo kupi a onda se svi troje strastveno poljubimo pri čemu se igramo sa spermom s kojom je bila napunjena moja guza. Dragi moj ne da ćeti biti ostvarena maštarija nego do kraja vikenda guza če ti osjetiti moje igračke dilda vibratore strepone s guštom ću ti razdjevječit guzu Okrenula sam broj svoje susjede Ane čim se javila rekla sam joj da obuće na sebe sexy rublje ponese sa sobom moje igračke pogotovo dvostruki stripon i gaćice sa umjetnim kurcem i da ih odmah navuće te da dođe na ovu adresu.

Marku sam rekla da uključi kamere. Ana je došla za desetak minuta. Ušla je u stan strasno me poljubila pri čemu je rukom prešla preko mog golog tijela Dok se skidala objasnila sam da ćemo se seksati pred kamerama Marko je ležao na krevetu potpuno gol Ana i ja smo ušli u sobu polako sam povukla sa Ane gačice s umjetnim kurcem otkrivajući Marku pogled na njezinu obrijanu picu dragi želim da je dobro izližeš Istovremeno Ana je uživala u pogledu na Đarkov kurac u očima joj se vidilo oduševljenje njegovom veličinom Sa picom je sjela na njegovu glavu pri čemu je Marko krenuo sa lizanjem a ona se polako usnama spuštala prema njegovom kurcu Polako je usnama obuhvavitila glavić i krenula sa pušenjem.

Neko vrijeme sam umjetnim kurcem klizila svojim usminama a onda sam polako gačice navukla Marko i Ana su se promijenili tako da je Ana bila sad dolje Marko je hlapljivo kupio picine sokove dok je Ana nakon što je dobro izlizala jaja prešla na lizanje Markovog šupka Ja sam se namjestila iza Markove guze dajući Ani da liže umjetni kurac Dragi oči li Ti izjebat guzu Ana je rukom namjestila umjetni glavić na Markov šupak a ja sam lagano počela ulaziti unutra polako sam ulazila i izlazila svaki put sve više sve dok nisam ušla čitavom dužinom a onda sam sve brže i jače ševila njegovu guzu Marko je uskoro svršio po Aninim sisama a ja sam polako izvadila kurac iz njegove guze i onda sam vrh kurca utrljala u spermu te ga dala Marku da ga očistiti pri čemu sam na tv gledala kako Markov šupak treperi nakon što sam ga izjebala Nakon što ga je Marko očistiti ugurala sam kurac u Animu pivu pri čemu sam jezikom pokupila sa sisa ostatak sperme te je kasnije strasno poljubils

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija