Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljepotica sa mora

Kada mislite da vam dan ne može gore početi, tu ste se prevarili. Dovoljan je samo mali pozitivan trenutak da Vam promijeni mišljenje. Da sam baš tako razmišljao i ja, nisam, ali…. Inače zovem se Miro, i krenuo sam na nekoliko dana na službeni put u Rijeku. Prvo mi auto ujutro nije htio upaliti, bio prije tjedan dana u servisu, onda sam ga uspio konačno upaliti, doći do naplatnih kučica, kad shvatim da na ENC kartici imam premalo novaca. Naravno rampa se nije htjela podići, a gužva iza mene. Prokleo sam sreću i put nekoliko puta, konačno uspio srediti da se rampa podigne i krenuo autocestom prema odredištu.

S obzirom da u Rijeci nisam bio podosta vremena, a i moja navigacija nije imala svoj dan, odvela me u neku slijepu ulicu koja je bila toliko uska da taman jedan auto može proći. Naravno da se u tom trenutku morao pojaviti i auto iz suprotnog smjera. Nisam imao pojma gdje se nalazim, proklinjao sam dan kada sam uopće ustao iz kreveta, izašao iz auta i krenuo tražiti pomoć.

Auto koji je stao ispred mene imao je dosta zatamnjena stakla tako da nisam dobro vidio vozača. Mislio sam, možda će mi pomoći. Iz automobila je izašla žena, tako lijepa da sam samo blenuo u nju i zaboravio na sve svoje probleme. Bila je odjevena strogo poslovno, suknja do koljena, crne čarape, štiklice, sako ispod kojeg očito nije imala ništa osim grudnjaka, a kosa crna skoro do struka, ah.

Shvatila je iz mojeg pogleda moju očaranost njome, nasmijala se i upitala:
- Mogu li Vam pomoći ??? Čini mi se da ste se izgubili ???
- Ma ne, nisam, odgovorio sam…. možda ipak jesam – sada sam se ja nasmijao i priznao istinu
- Kuda ste se zaputili, mogu Vam pomoći – upitala me ta prekrasna žena
- Trebam u centar – rekao sam joj
- Ozbiljno !!! - njezina reakcija me iznenadila…I ja idem u centar, možete me slijediti

Pomislio sam, tebe bih slijedio i u sami pakao. Brzo smo došli do centra, objasnila mi je kako ću doći do hotela u kojem sam odsjeo, nisam ju mogao samo tako pustiti jer sam primijetio da na prstima ruku nije nosila nikakvo prstenje.
- Ja sam Miro, kako Vam se mogu odužiti ??? – spasili ste me, ako se slažete možemo se navečer naći na piću, mala zahvala za Vaš trud, ipak ste me spasili lutanja
- Ja sam Gabi, …hmm…. Ne znam baš, ali ok da Vi ne lutate doći ću pred hotel u 20h
Bio sam na nebu, još ovaj moj put neće ispasti katastrofa kako je izgledalo ujutro.
Moji poslovi, zbog kojih sam i došao su se poprilično odužili te mi je to počelo stvarati nervozu.

Na moju sreću uspio sam doći u hotel, obrijati se, istuširati i taman na vrijeme se spustiti ispred hotela. Čekala me je već, ta prelijepa žena sad je još bolje izgledala, štiklice, uske tajice, uska majica koja je jedva obuzdavala njene grudi, sve to je izazvalo reakciju u mojim hlačama. Da li je primijetila, ne znam jer to nije pokazala, mislio sam sva sreća, inače koja sramota, ah.

Odvezli smo se mojim autom, koji je sada upalio iz prve, do mjesta koje je Gabi preporučila, sjeli u separe i počeli pričati o svemu, kao da se poznajemo cijeli život. Prešli smo na ti i večer nam je brzo prošla. Sjedili smo u malenom separeu tako da smo se nekoliko puta dotakli nogama, svaki puta imao sam osjećaj da me dotakla vatra.
Na odlasku me upita da li sam za kavu, ispalo je da blizu stanuje. Naravno da sam se složio. Imala je lijepo uređen stan, udobno smo se smjestili i pijuckali kavu i whisky koji je donijela. Rekla mi je da je razvedena, da joj je muž bio kreten. Očito je alkohol učinio svoje jer sam vidio svoj dlan kako je bez moje kontrole polako pomazio njezinu nogu.

Trznuo sam se i očekivao eksploziju njezine reakcije, ali me iznenadila. Uzela je moj dlan i stavila ga na svoju guzu i tiho, promuklo mi rekla:
- Ovdje mi više paše, znaš odmah si mi se svidio, na prvu
Mazio sam joj guzu polako, gnječio je, a ona je zaklopila oči i počela ubrzano stenjat, pomicat guzu naprijed natrag te si gnječit grudi. Pomaknuo sam prste prema njezinoj mačkici, glasno je zastenjala, ušao sam prstima u tajice i preko gaćica počeo igru prstima. Njezino stenjanje prešlo je u glasno uzdisanje:
- Aaaaaahhhhh……. . molim teeee nemoj prestat……aaaaahhhhhh……. . sad ću……svršit ću….
Trznula se sva u nekom grču koji je potrajao neko vrijeme, grudi su joj se podizale i spuštale od dubokog disanja, pokušavala se smirit, iskoristio sam trenutak i ponovno joj prste gurnuo u tajice, igra prstima je ponovno počela uz njezino sada već vriskanje:
- Ah…. . Miro…. što mi to raaa…. . diš……oh moj bože……. . svršit ću opet……. aaaaahhhhhhhhhh
Takav orgazam nisam nikada vidio.

Bacala se po fotelji, grčevito stiskala rukohvate, mislio sam da će se onesvijestit. Polako se smirila i zaklopila oči. Ubrzo sam shvatio da je zaspala. Poljubio sam ju u kosu, podigao te odnio na krevet. Pokrio dekom i sam ubrzo zaspao potpuno obučen i iscrpljen cijelim danom.
Probudio sam se doslovce ranom zorom, odšuljao se u kuhinju, jedva pronašao te skuhao kavu. Vratio sam se u sobu sa šalicom kave i ugledao budnu Gabi. Odmaknula je deku, ugledao sam njezino prekrasno golo tijelo i mačkicu sa finom frizuricom.

Rekla mi je:
- Skidaj se, dođi, nemoj me pustiti da čekam
Brzinom svjetlosti sam pobacao odjeću sa sebe i ušuljao se pored nje. Rekla mi je da legnem na trbuh, počela me lagano masirat, ljubit i grebat noktima po leđima. Na mjestu gdje je sjedila na meni osjećao sam njezinu toplu mačkicu. Okrenuo sam se polako na leđa, uzela je moj kurac u ruku i počela lagano drkat. Pomaknula se malo unatrag, stavila ga u usta i počela vrlo polako pomicat glavu. Mislio sam da ću eksplodirati istog trena kako je to dobro radila.

Ubrzala je pokrete glavom, osjetila je da ću brzo svršit, stavila ga među svoje grudi i snažno drkala.
- Gabi……što mi to…. . aaaahhhhh…. . radiš……sad ću…. .
Svršavao sam kao sumanut među njezine grudi, a ona je svu moju spermu razmazala po sebi.
Okrenuo sam je na leđa, raširio noge i počeo žestoko lizat i grickat njezinu mačkicu. Ubrzo je počela neartikulirano mrmljat i stenjat:
- Mmmmm……. . aaahhhh……. . što mi to ……radiš……. . aaaaahhhhh……. jače……. liži me……. aaaaahhhhh……. oh božeeeee………aaaahhhhhhh
Ponovno je tako žestoko svršila da se sva stresla, a plahta ispod njezine guze bila je potpuno mokra. Nisam joj dao vremena da predahne, nabio sam joj kurac svom snagom u mačkicu, počeo ju jebat kao da mi je zadnji put. Grudi su joj se tresle, gnječila ih je svom snagom, a ja sam ubrzao nabijanje svojim kurcem. Upravo je vrištala:
- Jebi me……. aaaaahhhhh……jebi moju pičku……aaaahhhhhh……jebi me……ooooohhhhh……rastrgaj me……. sad ću………saaaaaaddddddd……

Bacala se gore dolje od svršavanja, osjetio sam i ja ću svršit, izvadio kurac iz nje i uz glasan uzdah prosipao spermu po trbuhu, mačkici, nogama.
Zagrlili smo se tako oznojeni, ležali jedno uz drugo neko vrijeme kad sam čuo kako mi Gabi šapće:
- Hvala ti Miro, već dugo se nisam tako osjećala, baš mi je to trebalo
- Draga, hvala i tebi, vjeruj mi da je i meni trebalo
Obukli smo se i konačno popili kavu. Morao sam otići jer me čekao posao zbog kojeg sam i došao u Rijeku. Poljubio sam ju u kosu i pomilovao po obrazu. Razmijenili smo brojeve telefona i dogovorili novi susret navečer. Tih par dana prošlo je kao u nekom snu. I dalje se često čujemo, postali smo odlični prijatelji, samo prijatelji. Oni trenuci strasti zauvijek će nam ostati u lijepom sjećanju.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija