Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetna avantura 1

Probudio sam se kao i obično te napravio svoj jutarnji ritual kupanje brijanje. Još malo sam razgledao kućicu za odmor koja je skromno bila namještena ali opet sa nekim stilom. Još jednom sam pročitao pravilo kampa dok sam usput kuvao kavu. Izišao na malu terasu sjeo na stolicu i uživao u prvim gutljajima kave. Kamp se polako budio. Uživao sam u pogledu na more i toplom zraku koji je kružio oko mog nagog tijela. Popivši kavu uzeo sam rusak u koji sam spremio par limenki hella veliki ručnik te sam bio spreman da odem uživati u moru suncu i slobodi tijela koje nudizam pruža. Nudistički kamp ima prekrasnu pješčanu plažu no mene su zanimale stijene koje su poznate kao swingerski raj. Ispijajući kavu vidio sam da dosta pojedinaca i parova odlaze prema stijenama. Polako sam tražio mjesto za sunčanje kojeg sam uskoro i pronašao.

Nakon kraćeg kupanja stao sam na stijenu i lagano promatrao okolinu. Kurac mi se polako počeo dizati uskoro se potpuno ukrutio. Sa palcem i kažiprstom obuhvatio sam kožicu na glaviću i lagano sam krenuo sa drkanjem. Polako sam povećavao brzinu pokreta a ugoda koju sam osjećao slobodno drkajući u blizini ostalih kupača povećavala se svaki put kad bi netko prošao kraj men i pogledao u moj kurac. Uskoro sam sebe doveo do vrhunca još par puta sam nategao kožicu Uzeo manji ručnik i obrisao ruke i glavić od sperme. Legao sam na prsa namještajući se za sunčanje. Preko tableta gledao sam neki film. Kad je završio otišao se okupati Uskoro sam lagano ispijao hell i promatrao šta se događa oko mene. Ništa zanimljivo opet sam se namistio za sunčanje i otišao na svoju najdražu XXX stranicu.

Namištajući se više u hlad vidio sam malo dalje od mene kako tip dodiruje kurac i jaja gledajući prema meni. Okrenio sam glavu prema njemu vidio sam da polako dolazi prema meni. Polako sam se okrenuo kurac mi je bio u polu dignutom stanju sjeo sam iz rusak izvadio sebi sok pokazujući na limenku pitao sam dali on želi. Nakon kraćeg upoznavanja sjedećii jedan do drugoga Po prvi put sam promatrao tuđi kurac sa željom da mu ga izdrkam. Polako sam spustio ruke na njegovu nogu i krenio prema preponama. Lagano ih milujući pogledao sam prema njemu ohrabrio me dobro to radiš samo nastavi. Rukom sam prešao preko jaja i kurca Prstima sam obuhvatio kurac koji se pod mojim dodirom potpuno ukrutio. Lagano sam krenio sa drkanjem i nakon nekog vremena osjetio sam kako mu kurac pulsira a uskoro gledao kako svršava po mojoj ruci još par puta sam rukom prešao preko kurca treskajući ga.

Marko mi je dodao ručnik izvinjavajući mi se što je brzo svršio i još mi je rekao mali za prvi put nije loše. Ponudio sam mu da mi se priključi sa svojim stvarima kako bi proveli čitav dan skupa. Nakon što je donio svoje stvari razgovarali smo o istospolnim odnosima. Saznso sam da je oženjen i da je prvi put imao odnos sa muškarcem zahvaljujući njoj. Polako je spustio ruke na moja leđa i lagano krenio sa masažom nanoseći kremu za sunčanje. Uživao sam u svakom njegovom dodiru Polako se spustio do guze polako mi je milovao guzove Uskoro sam osjetio prst na anusu polako je kružio po njemu Osjetio sam svako pulsiranje i ugodu koja mi se širila tijelom. Osjetio sam kako anus se lagano širi dok Markov prst lagano ulazi u moju guzu isto tako ga je izvukao. Okrenio me je na leđa rukom mi obuhvatio kurac i lagano krenio sa drkanjem.

Uskoro sam gledao kako usnama obuhvaća glavić . Prekrasno je pušio kurac osjetivši kako mi kurac polako pulsira prestavši sa pušenjem jako mi je stisnuo korijen kurca odgodivši mi vrhunac Prekoračio me je okrenuvši mi leda guzom se namistio poviše mog kurca Gledao sam kako rukom namišta glavić na anus Osjetio sam kako polako ulazim u Markovu guzu Uživao sam u svakom pokretu dok se Marko nabijao na moj kurac. Uskoro sam po prvi put svršio u muškoj guzi. Polako smo otišli u more malo zaplivali i vratili se na sunčanje. Marko me je pozvao kod sebe u kućicu na nastavak druženja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija