Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ljetna avantura

Ocjena: Nije ocjenjeno

Bila je srijeda veče ljetno doba izašao sam da prošetam po gradu jer mi je bilo dosadno supruga je otišla tog dana na more a ja sam ostao sam. Otišao sam do caffe u koji izlazim redovno i naručio pivo da se rashladim. Nakon nekog vremena pojavila se moja sestra s prijateljicama i vidjevši mene priđe i upozna me sa svojim prijateljicama i pita me što sam sam gdje mi je žena ja reko otišla je na more malo ranije a ja ču iduče sedmice. Tako smo popili još koje piče i ja sam rekao da odo kuči da moram sutra na posao ali jedna drugarica njena mi reče da ostanem još malo pa ćemo svi zajedno kuči a u međuvremenu me pitala gdje stanujem ja sam joj rekao a ona kaže super i ja sam blizu pa možemo se vratit zajedno ne sluteči šta će se dalje dogoditi.

Pitao sam kako se zove. Rekla je Dragana na šta sam ja rekao da bi sad i trebali krenuti ako želiš da ideš sa mnom jer ja odo kuči a ona je rekla uredu. Malo mi je bilo neugodno jer je izgledala kao anđeo imala je figuru za poželit . Dok smo išli pitao sam je imali momka na sta je ona rekla da ga nema i ne želi voli biti slobodna. Tako smo razgovarali i polako stigosmo do moje zgrade i pitao sam je jel ima još puno do svoje kuće na šta ona reče ne tu je blizu da ne treba da je pratim da može sama, ja u tom momentu neznam šta mi bi i pitao sam dali bi htjela do mene na piće ako želi na šta je ona pristala. I tako smo došli da do mene i ja sam je pitao Dragana šta piješ a ona mene šta nudim a ja sam nam donio vino i tako smo popili još po jednu.

Pitala me je gdje je kupatilo odeo sam je i pokazao a ja sam otišao da se raskomotim, u međuvremenu je izašla i vidjela kako se skidam i malo se iznenadila i rekla izvini nisam htjela da virim na šta sam ja rekao da je ok da se ne izvinjava i pitao imali šta da do sad nije vidjela na što se ona nasmijala. Rekao sam joj da je zgodna i sexi na šta je rekla da se pali na mene već neko izvjesno vrijeme od kad me je sestra pokazala i rekla da sam ja njen brat na šta je ona rekla uhh kako je dobar, i dok je sve to govorila polako je prišla i sjela mi u krilo i počela me je ljubit na šta sam ja se samo prepustio nastaloj situaciji. Dragana je polako počela da mi diže majcu i da mi jezikom prelazi preko bradavica i spuštajuči se prema mom kurcu a ja sam onako blaženo ležao i stenjao govoreći mmmmm to mi radi.

Polagano ga je uzela u ruku i počela da ga navlači i lagano da ga jezikom obrađuje a ja sam je podigao i svukao šorc koji je imala na sebi i stavio prst u pičkicu koja je bila puna sokova i vrela rekla je nemoj jako gurat prste polako da uživa, dok mi je ustima obrađivala kurac rekao sam joj da odemo u sobu dok sam je nosio kroz hodnik držala je u ruci moju zvjer i polako ga drkala spustio sam je na leđa i nadvio se nad nju zatim sam krenu polako da se spuštam prema vreloj pičkici koj je bila mokra sva od sokova koje sam želio da poližem što sam i uradio gurnuo sam jezik u mokru pičku i počeo sam je jebavat jezikom na sta je ona počela da stenje i lagano da se trese od užitka govoreči stavi mi ga želim ga osjetiti čitavog u sebi nije morala ponavljat lagano sam se propepo i raširio joj noge jednu nogu stavio na rame a drugu na bok i naslonio kurac na ulaz u vrelu pičkicu koja je bila obrijana s linijom po sredini kada sam ga naslonio na ulaz i stavio glavič u nju pogledao sam u nju a ona mi reče sad ga gurni molim te do jaja da ga osjetim kako mi siri i puni picu kurac tvoj a ja onako poslušan ispunim joj želju i gurnem ga do kraja a ona tako zastenje i kaze jebi me jako razvali mi pičku kurcem uhhhhh kako je dobro tako sam je nabijao na kurac da je stenjala i vristala i govorila jebi me jako ko niko do sad želim ga čitavog nije joj pono trebalo svrsila je ne dugo zatim i ja sam ubrzo svršio polio sam je čitavu spermom i onako sav legao preko nje. Dragana mi je rekla da nije imala ljepši sex do sada i da kad god imamo priliku nađemo se i pojebemo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina