Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetna avantura

Bila je srijeda veče ljetno doba izašao sam da prošetam po gradu jer mi je bilo dosadno supruga je otišla tog dana na more a ja sam ostao sam. Otišao sam do caffe u koji izlazim redovno i naručio pivo da se rashladim. Nakon nekog vremena pojavila se moja sestra s prijateljicama i vidjevši mene priđe i upozna me sa svojim prijateljicama i pita me što sam sam gdje mi je žena ja reko otišla je na more malo ranije a ja ču iduče sedmice. Tako smo popili još koje piče i ja sam rekao da odo kuči da moram sutra na posao ali jedna drugarica njena mi reče da ostanem još malo pa ćemo svi zajedno kuči a u međuvremenu me pitala gdje stanujem ja sam joj rekao a ona kaže super i ja sam blizu pa možemo se vratit zajedno ne sluteči šta će se dalje dogoditi.

Pitao sam kako se zove. Rekla je Dragana na šta sam ja rekao da bi sad i trebali krenuti ako želiš da ideš sa mnom jer ja odo kuči a ona je rekla uredu. Malo mi je bilo neugodno jer je izgledala kao anđeo imala je figuru za poželit . Dok smo išli pitao sam je imali momka na sta je ona rekla da ga nema i ne želi voli biti slobodna. Tako smo razgovarali i polako stigosmo do moje zgrade i pitao sam je jel ima još puno do svoje kuće na šta ona reče ne tu je blizu da ne treba da je pratim da može sama, ja u tom momentu neznam šta mi bi i pitao sam dali bi htjela do mene na piće ako želi na šta je ona pristala. I tako smo došli da do mene i ja sam je pitao Dragana šta piješ a ona mene šta nudim a ja sam nam donio vino i tako smo popili još po jednu.

Pitala me je gdje je kupatilo odeo sam je i pokazao a ja sam otišao da se raskomotim, u međuvremenu je izašla i vidjela kako se skidam i malo se iznenadila i rekla izvini nisam htjela da virim na šta sam ja rekao da je ok da se ne izvinjava i pitao imali šta da do sad nije vidjela na što se ona nasmijala. Rekao sam joj da je zgodna i sexi na šta je rekla da se pali na mene već neko izvjesno vrijeme od kad me je sestra pokazala i rekla da sam ja njen brat na šta je ona rekla uhh kako je dobar, i dok je sve to govorila polako je prišla i sjela mi u krilo i počela me je ljubit na šta sam ja se samo prepustio nastaloj situaciji. Dragana je polako počela da mi diže majcu i da mi jezikom prelazi preko bradavica i spuštajuči se prema mom kurcu a ja sam onako blaženo ležao i stenjao govoreći mmmmm to mi radi.

Polagano ga je uzela u ruku i počela da ga navlači i lagano da ga jezikom obrađuje a ja sam je podigao i svukao šorc koji je imala na sebi i stavio prst u pičkicu koja je bila puna sokova i vrela rekla je nemoj jako gurat prste polako da uživa, dok mi je ustima obrađivala kurac rekao sam joj da odemo u sobu dok sam je nosio kroz hodnik držala je u ruci moju zvjer i polako ga drkala spustio sam je na leđa i nadvio se nad nju zatim sam krenu polako da se spuštam prema vreloj pičkici koj je bila mokra sva od sokova koje sam želio da poližem što sam i uradio gurnuo sam jezik u mokru pičku i počeo sam je jebavat jezikom na sta je ona počela da stenje i lagano da se trese od užitka govoreči stavi mi ga želim ga osjetiti čitavog u sebi nije morala ponavljat lagano sam se propepo i raširio joj noge jednu nogu stavio na rame a drugu na bok i naslonio kurac na ulaz u vrelu pičkicu koja je bila obrijana s linijom po sredini kada sam ga naslonio na ulaz i stavio glavič u nju pogledao sam u nju a ona mi reče sad ga gurni molim te do jaja da ga osjetim kako mi siri i puni picu kurac tvoj a ja onako poslušan ispunim joj želju i gurnem ga do kraja a ona tako zastenje i kaze jebi me jako razvali mi pičku kurcem uhhhhh kako je dobro tako sam je nabijao na kurac da je stenjala i vristala i govorila jebi me jako ko niko do sad želim ga čitavog nije joj pono trebalo svrsila je ne dugo zatim i ja sam ubrzo svršio polio sam je čitavu spermom i onako sav legao preko nje. Dragana mi je rekla da nije imala ljepši sex do sada i da kad god imamo priliku nađemo se i pojebemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija