Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetna avantura 2

Polako smo pokupili svoje stvari i krenuli prema kampu. Uskoro smo došli do kućica. Bio sam malo nervozan no želja da upoznam sebe samoga nadjačala je moju nervozu. Marko me je ponudio sa pićem nakon što smo nazdravili spustio je usne na moje prihvatio sam poljubac Uskoro su nam se jezici isprepletali. Rukama sam klizio niz njegovo tijelo kurci su nam se dodirivali Izašli smo ispod tuša nakon što jedno drugog obrisali Marko me je poveo prema krevetu. Nastavili smo jedno drugog ljubiti Poljupcima sam se počeo spuštati niz njegovo tijelo ljubeći mu vrat grudi stomak došavši do njegovih prepona na trenutak sam zastao pogledavši ga pravo u oči vidio sam njegovu želju da nastavim. Po prvi put sam spustio poljubac na jaja a zatim jezikom prelazio preko njih. Polako sam se počeo penjati jezikom uz njegov kurac prelazeći jezikom preko glavića Polako sam usnama obuhvatio glavić krenio sam lagano sa pušenjem po njegovim uzdasima znao sam da to činim dobro.

Marko me je prekinio te me je legao na prsa polako je spustio poljubac na moja leđa te je jezikom klizio prema dolje rukom mi je razmaknuo guzove jezikom klizeći između njih Jezikom mi je lagano kružio po anusu. Osjetio sam veliku ugodu osjetivši vrh Markova jezika u guzi. Marko je ispod mojih prepona podbacio dva jastuka prekoračivši me glavićem je prešo između mojih guzica i rukom ga namistio na moj šupak Osjetio sam lagani pritisak na moj anus koji se lagano počeo širiti primajući Markov kurac u guzu koji je uskoro u cijelosti bio u meni. Marko je polako krenio sa pokretima unutra vani i svaki put je sve lakše ulazio u guzu Uskoro nije bilo nikakvog otpora pa je Marko ubrzao ritam Kurac mu je klizio u mojoj guzi . Uskoro sam osjetio kako mu kurac pulsira a zatim kako topla tekućina ispunjava moju guzu.

Marko je izvadio kurac iz moje guze Lego kraj mene a ja sam uživao u pulsiranju guze koja je izbacivala Markovu spermu. Neko vrijeme smo ležali jedno kraj drugog da bi ja lagano zakoračio preko njega te lagano glavićem klizio niz njegova leđa Marko je raširio svoje guzove omogućivši mi lagani put do anusa. Vrhom glavića kružio sam oko anusa da bi zatim počeo lagano ulaziti u njegovu guzu najprije polako a zatim sve brže i brže uživao sam u svakom ulasku i kupanju mojih jaja po njegovim guzovima Uskoro sam osjetio kako mi kurac pulsira dok svršavam u Markovoj guzi. Legao sam na Markova leđa ljubeći mu vrat uživao sam osjećajući kako mi se kurac spušta u Markovoj guzi koja ga je lagano počela izbacivati. Uskoro je moj mlohavi kurac bio vani. Zavalio sam se kraj njega.

Tek tada sam primijetio da nismo sami u kućici je bila prekrasna žena. Koja je došla do kreveta poljubila Marka i pitala ga je jesi li uživao. Marko , je uzvratio zar si nestrpljiva znaš da ćeš ga uskoro imati pokazujući na moj kurac. Bila je to Maja Markova žena. Ja i Marko smo otišli pod tuš. Vrativši se Maja je lagano podgrijavala ručak a ja sam uživao u pogledu na njeno tijelo prekrasne bradavice savršena guza te ured šumarak oko mačkice izazvalo je kod mene uzbuđenje. Kurac mi se polako počeo dizati. Marko je rekao pričekaj da ručamo a onda ćeš Maju dobit za desert.. .. Nakon što smo ručali svo troje smo se uputili na more Dok smo tražili mjesto gdje ćemo provesti ostatak dana primjetio sam da su se svi povukli u hladovini vidio sam par parova kako se maze Uskoro smo zatekli na prizor kako dva muškarca jebu djevojku dok par njih okolo drka.

Ja i Maja smo zastali a Marko je produžio. Kurac mi se na prizor potpno ukrutio. Maja ga je obuhvatila rukom i lagano krenula sa drkanjem. Uskoro se polako spustila na koljena i usnama obuhvatila glavić da bi krenula sa pušenjem. Privukli smo pozornost na sebe tako da smo publici koja je drkala oko trojke priuštili još jednu atrakciju. Maja je prekrasno pušila te me je brzo dovela do vrhunca Usnama mi je obuhvatila glavić dok sam spermom punio njena usta ne dopuštajući da joj bilo koja kap ispadne. Polako se ustala spustila je usne na moje Prihvativši poljubac osjetio sam okus sperme koju je Maja iz svojih ustiju poslala u moja. Uskoro sam osjetio kako sperma klizi niz moje nepce i grlo. Ostavljajući slankasti trag u grlu. Još neko vrijeme smo se ljubili i jezikom uklanjali tragove sperme iz ustiju.

Nakon čega smo produžili dalje ostavljajući veselu trojku a mi smo otišli potražiti Marka.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija