Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetna avantura

Ljeto je, upekla vrucina. Izlazim van i odlucujem se za jedan prazni kafic, fino mesto sa šankom i par barskih stolica. Stigao sam i zauzeo mestu na šanku. Tamno je , jer ga osvetljavaju samo sijalice sa ulice. Sa svoje pozicije sam imao dobar pregled kafica ali i ulaza. Počelo se puniti i ubrzo se nije moglo pomjeriti nikuda.
Primjetio sam jednu crnku koja povremeno pogleda u mom pravcu na drugoj strani šanka. Počeo sam se igrati i hvatati joj pogled. Počela me duze gledati. Nije bila sama, sa njom je bio neki muskarac ali i jos dva para. Pričali su, pili i šalili se. Očito su bili gosti iz drugog grada. Imala je na sebi kraću letnju haljinicu, lepršavu i gotovo prozirnu. Kada je sa jednom od drugarica otišla do toaleta koji se nalazio u kući preko ceste vidio sam da ima lepo telo ispod haljine i da nema grudnjak.

jer joj je haljinica bila stvarno prozirna na kontra svetlo. Nisam vidio gaćice, ali verovatno nosi tange pa se ni nevide.
Primetih poznate face koje su stojale odmah do njih. Požurih i pridružih se poznanicima, sad sam bio okrenut ledjima njoj i njenoj ekipi. Vraćajući se iz toaleta vidio sam da pogleda prema mestu gde sam stajao. I nije joj bilo drago što me nema. A iznenadjenje kad me videla je bilo smješno, ali se nisam smio nasmijati. Zastala je otvorenih očiju i poluotvorenih usta. Brzo se pribrala i stala odmah iza mojih ledja.
Samo sam čuo kako nesto nebitno pričaju. Koristeći gužvu pomaknuo sam se nazad i naslonio se na nju, osetio sam laki trzaj ali se nije pomerila. Malo sam se naslanjao leđima malo je doticao guzom. Nije se mrdala, nije pobjegla i nije digla frku.

Postalo mi je sve ovo zabavno. Pili su pivo nemilice. U gužvi sam spustio ruku i polako da niko ne primeti, mada kolika je gužva bila niko ne bi ni primetio, iza leđa dodirnuo joj guzu. Stresla se i malo trznula prema napred. Osecao sam na dlanu tkaninu ali ne i nju. Nisam htio da vratim ruku. Za par sekundi povukla se unazad i udarila u dlan koji nije očekivala, ali ovaj put nije ustuknula. Držao sam otvoren dlan na koji se naslanjala njena guza. Kad je osjećaj postao normalan, malo sam je počešao prstima. Nije pobegla. Pomalo je čak i kružila guzom po dlanu. Pomalo sam je stiskao za guzu koja je postajala vlažna od znoja i vrućine. Bilo je strašno sparno a i ogromna gužva u kafiću.
Moja ekipa se odjednom odlucila promjeniti kafe jer je baš bilo vruće i gužva. Povukao sam ruku, kad su odlazili da ne bi ko šta skontao, ipak je ona bila tu sa mužem.

Osjetio sam blagi trzaj guze prema mojoj ruci, Ostao sam, okrenuo se prema šanku i nastavio cavrljati sa šankerom. Sad sam bio bočno okrenut, mogao sam laganije da je uhvatim za guzu. Polako sam spustio ruku i uhvatio je za guzu. Stiskala je mišice sama, osetio sam podrhtavanja guze na dlanu. Polako sam krenuo rukom naniže. Prošao sam rub haljine, koža joj je bila meka i znojava. Zadržao sam dlan na goloj butini. Malo sam se igrao prstima dodirujući joj unutrašnju stranu obe butine, mozda 5 cm ispod centra sveta. Polako sam pomicao ruku na gore i dodirivao unutrašnjost butina. Kako sam išao više osećao sam na dlanu treperenje njenog tela.
Bacim letimičan pogled, ona je i dalje pričala sa mužem i društvom i smeškala se. Niko nije skontao sta se dešava iza njenih ledja.

Nastavio sam sa rukom dalje i dodirnuo golu vlažnu kožu njene pičkice. Sad sam ja ostao zatečen, nije imala gaćice. AAAAAAAAAAh bila je gola ispod skoro prozirne haljinice. Htio sam da puknem. Počeo sam da joj razmicem i mazim usnice. Malo je izbacila guzu nazad da imam bolji pristup.
Polako sam je taknuo po klitorisu. Cuo sam uzdah i stao sam da vidim da li će ko skontati. Nije niko, isuviše je bila velika gužva i buka. A njena ekipa je bila i dobro popila. Nastavio sam opasnu igru. Bilo je uzbuđujuće sve. I mjesto i vreme i drustvo. Sve me palilo ali i uzbuđivalo. Za tren je mogla nastat najveca gužva i frka. Ali ko bi sad stao, imao sam prste u vlažnoj pici. Polako sam došao do otvora i ukliznuo jednim prstom unutra. Stresla se. Bila je toliko mokra da joj se cedilo niz noge.

Sreća da je bila vručina i svi su bili znojavi pa se neće ni videti. Ulazio sam i izlazio iz nje. Mišićima pice je odgovarala i stiskala mi prst iznutra. Povukao sam prst do samog izlaza i dodao jos jedan. Kada sam ostatkom sake dodirnuo njenu picu i uterao dva prsta do kraja, svršila je. Stresla se i klecnula u koljenima. Da je nisam pridržao dlanom i da nije bila nabijena na prste pala bi. Tjelo joj se treslo još par sekundi. Jako je vlažila, doslovno je curilo iz nje. Zaustavio sam se i pridrzavao je prstima i dlanom, sve dok joj se telo nije smirilo.
Onda sam polako izvukao prste i polizao ih. Uh bila je jako ukusna.
Okrenula se i nasmešila mi se. Ali ja sam bio na rubu pucanja. Kako da joj ga stavim? A da ostali ne primete. Nakon par minute postala je još veća gužva.

Morali su se malo pomeriti i zbiti tako da se sada guzom naslonila na moj nabrekli kurac. Polako, neprimetno za ostale, počela se trljati na moju izbočinu. Hrabro sam otkopčao šlic i izvadio ga. Pokrio sam ga njenom haljinicom da se ne vidi, mada u toj gužvi i niko nije ni mogao da vidi šta se dešava. Sad je bio između njenih guzova. Trljala se guzom po njemu. Uvukao sam ponovo ruku i spustio ga između njenih butina. Malo sam joj protrljao picu i namestio ga na vlažnom otvoru. Malo se je trznula prema meni i ja prema njoj tako da mi se kurac našao u njenoj pici. Privukla je guzu još više prema meni. Pomerala se u ritmu muzike kao da igra i nabijala na moj kurac. Kako se pomerala tako su moja jaja lupkala po njoj. Bio sam na vrhuncu i počeo da svršavam u njenu picu. Napunio sam je, a ona se i dalje pomerala guzom u ritmu muzike.

Osetio sam kako se moja sperma koja je izlazila iz njene pice sljeva po mojim jajima. Kurac mi je i dalje bio tvrd. Sada sam se i ja počeo hrabro pomerati hvatajući njen ritam koji je bio sve brži. Osetio sam kako je počela svršavati. Noge su joj zaklecale i malo savile u kolenima. Malo se naslonila prema svom mužu i stavila mu ruku oko vrata kako bi se pridržala, pa mu je privukla glavu i počela ga ljubiti u usta. Noge su joj klecale, a guzom se je još jače nabila na meni. U roku od desetak minuta koliko je sve to trajalo ja sam i po drugi put počeo svršavati u već punu rupu. Ostala je takonabijena na moj kurac pomalo se trzajući. Nakon minut ili dva ispao kada je malo omekšao ispao mi je iz njene pice i brzo sam ga sakrio. Ona je onako polupijano obema rukama zagrlila muža i dalje ga žvaljeći.

Kada su se prestali žvaliti okrenula se malo prema meni i ponovo nasmešila. Ubrzo sam napustio kafić i nikada je više nisam sreo.

Ocjena priče

4

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija