Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetne vručine

Najbolje je provesti ljeto na moru, a čak su i nesnosne vručine lakše podnošljive uz more. Jedino su komarci ubijali, a to su oni sitni koje jedva vidiš, a kad ti prođe kraj uha kao da je Mig propičio kraj tebe. Nakon iscrpljuće godine na faksu, ostala je samo obrana diplomskog na jesen, konačno sam mogao odvojiti vrijeme samo za sebe. Zbog takve godine sam bio bez cure i bilo kakve veze, ali sam s optimizmom otišao na more u nadi da će se nešto pojaviti.

Otišao sam u našu obiteljsku kuću u Novigradu, jer je moj tata bio Istrijan, a do kraja sedmog mjeseca ću biti sam, jer su starci radili. Nije mi smetalo to, pošto sam znao nešto kuhariti i imao sam dosta love na računu od rada preko student servisa, pa ni taj dio nije bio problem. Odmah sam počeo obilaziti stara mjesta na koja sam redovno izlazio, te se opet uklopio u ekipu. Kraj lipnja i početak srpnja su tradicionalno prevruči dani, a tako je bilo i ove godine, uz poneku neveru koja bi se stvorila iz pravca Italije. Svi smo bili nekako mamurni od vremena i sparine koja je vladala. Bio je radni dan i većina moje ekipe je radila, pa sam odlučio odlutati sam na neku od plaža u blizini.
Bio sam nekih sat vremena na plaži, te sam već razmišljao o odlasku natrag kad se pojavila ona, tj grupica od pet talijanki, a po govoru i naglasku, a uz tatu i nonu sam naučio talijanski, sam zaključio da su sjevernjakinje. Njih tri su bile ful zgodne, ali mi je jedna upadala u oči. Imala je največe sise od svih, te lijepu guzu, a duga kosa joj je padala do pola leđa. Odmah sam odustao od odlaska, pa sam počeo razmišljati kako da se ubacim u njihov razgovor, tj da se ubacim dotičnoj. Imao sam izgled i neizdrživu potrebu da nešto pojebem, pa sam se nakon nekog vremena odlučio napraviti prvi potez. Prišao sam im i na talijanskom ih ponudio sa hladnim pićem. Isprva su se hihotale i pogledavale, a onda me jedna od preostale dvije zgodne upitala:

- A zbog čega bi prihvatile piće koje nam nudiš? -sve su škiljile u mom pravcu i osjećao sam se kao da sam na radiološkom skeneru, pa sad traže neku grešku u sustavu.
- Paaa.. meni je uvijek drago kad mogu počastiti ovako lijepe djevojke -odgovorio sam joj na tečnom talijanskom.
- Ne djeluješ mi kao Talijan.. -nastavila je odmjeravajući me od glave do nožnog palca, a moja visina se definitivno nije uklapala u mišljenje da bi bio Talijan sa mojih 185 cm visine- .. sigurno si ovdašnji? Ali ti je Talijanski dobar.. -tu su se sve nasmijale i kimale glavama.
- Hvala na komplimentu.. -rekao sam sa smješkom, pa ponovo upitao za ono piće, a one su pristale, te sam uzeo njihove narudžbe i otišao do mini kafića uz plažu i donio nam piće.

Poslije smo pričali i saznao sam njihova imena, a ona koja je mene najviše interesirala je bila Nicola i bila je iz Firenze, dok su ostale četri bile iz Milana. Skupa su studirale u Milanu, dizajn ili nešto slično, nisam baš zapamtio, jer sam škicao Nicolu, a vidio sam da i ona mene mjerka, a na svoje iznenađenje vidio sam kako su joj se bradavice na povećim sisama napele. Ja sam osjećao istu stvar u mojim gaćama, pa sam se počeo brinuti kako će sve izgledati kad ću se trebati ustati. Ne znam kako, ali kao da mi je čitala misli, upitala je tko ide u more, ali niti jedna nije htjela, pa smo samo nas dvoje otišli. Držao sam se malo rezervirano dok smo ulazili u more, da ne ispadne nešto krivo. Nakon što smo malo otplivali ležali smo u vodi na leđima i razgovarali, da bi me direktno upitala, pa sam se skoro nagutao vode kad sam se trznuo:

- Koliki ti je?
- Kako to misliš? -upitao sam ju pljuckajući vodu koja mi je ušla u usta.
- Pa lijepo.. koliki ti je kad se digne.. -tu je već bila blizu mene i nastavila- .. volim visoke dečke, a još kad imaju velike.. . mmmm.. -tu se oblizala jezikom po usnama, pa sam se pitao da li je možda neka nimfomanka, ali sam spremno odgovorio.
- 22 i još koji milimetar minus ili plus, kako se uzme..
- Ooooo.. -tiho je rekla sjajnih očiju i pružila je ruku pod vodom do mene i primila me za kurac preko kupaćih, pa ga počela drkati preko njih- .. voljela bi ga odmah isprobati.. -tu je stavila moju ruku između svojih nogu pa sam joj sad trljao picu preko gaćica.

Ona se brzo riješila mojih gaćica i sad je slobodni kurac trljala dosta žestoko, dok sam ja uspio odmaknuti njene gaćice i ugurati dva prsta u njenu picu i sad sam ju kao jebao njima. Zatim me pustila i rekla da idemo van, ali sam rekao da ne mogu jer mi je kurac stajao kao prometni znak uspravno. A ona mi se primakla i izdrkala mi ga na brzaka pod vodom, te sam svršio kao nikad do sada, a sperma je plutala oko nas. Upitala me da li sam tu negdje blizu, pa sam joj objasnio, a onda smo izašli van. Ostale cure su nas mjerkale, a onda se nešto sašaptavale, pa prasnule u smijeh. Nicola se isto nasmijala, pa im odgovorila da gledaju svoja posla, a onda rekla da ide samnom do mjesta. Ove su je upitno pogledale, a onda su skužile i počela je zajebancija na naš račun. Nicola je šutila, smješkala se i oblačila, a onda im isplazila jezik pa smo otišli do mene.

Čim smo ušli u kuću bacila se na mene, pa sam ju onako odjevenu, ako se to tako zove, jer je imala samo badić, lepršavu minicu i sandale, odnio do svoje sobe. Praktički sam ju bacio na krevet, a ona se odmah počela skidati i uskoro je bila potpuno gola na krevetu dok sam se ja rješavao kupaćih koje su bile još mokre od kupanja, pa su teže išle sa mene. Odmah se približila i uzela mi kurac u ruke, te ga je počela lizati i samo zaključila kako je dobar i slan od mora. Gutala ga je cijeloga, a ja sam jedva stajao kako mi je pasalo to njeno pušenje. Ubrzo me je pustila sa uspravnim kurce i izvalila se na leđa raširivši noge i pozvala me da ju ližem. Odmah sam se bacio na njenu obrijanu picu i počeo ju lizati kao lud. Bila je slankasta, što od mora, a nešto i od svojih sokova. Stenjala je dok sam ju lizao, a kad sam joj počeo grickati klit nije trebalo puno da počne svršavati uz vriskove i obilno zalijevanje mog lica i plahte ispod nas. Malo sam čekao da se smiri, a onda sam se popeo iznad nje i taman ga htio staviti kad me zaustavila, pa iz svoje torbice uzela kondom i stavila mi ga. Mislim, bilo mi je svejedno, ali mi je nekako bolje bilo bez kondoma.

Nisam se htio buniti već sam ga spremno namjestio na ulaz u njen u rozu picu i polako gurnuo unutra Ušao je bez zadrške i bez problema do kraja, a ona je samo uzdahnula i sklopila oči, te samo prošaptala:

- Ahhh.. kako je tvrd.. . mmmm.. jebi me, samo me jebi..

I naravno da sam ju jebao. Zabijao sam se kao lud u njenu ne baš usku picu, znojio sam se kao prase na ražnju, ali sam joj ga zabijao dok je ona stenjala i vrištala ispod mene da ju rasturim, da joj razjebem picu i slične stvari. Svršavala je skoro bez prestanka i tresla se grebući mi leđa dok su moja jaja lupala po njenoj pici, a onda sam i ja u grču svršio puneći onaj kondom koji mi je stavila. Nakon toga sam izvukao kurac iz nje i skinuo kondom, pa se izvalio na krevet, a ona me počela ljubiti po prsima. Nakon toga mi je uvalila sisu u usta i sad sam joj sisao tvrdu bradavicu dok mi je ona drkala kurac, da bi se zatim popela na mene i namjestila ga ponovo u svoju picu, pa smo odradili još jedan seks od nekih dvadesetak minuta njenog divljeg jahanja i dvostrukog orgazma, a onda mi ga je izdrkala i popušila, pa sam joj svršio u usta, a ona je uredno sve progutala.

Tada smo uzeli malu pauzu da nešto pojedemo i otuširamo se, da bi joj ga nakon toga s guza zabio u picu, ponovo sa kondomom, te smo se narednih sat vremena jebali u nekoliko poza dok ja nisam napokon svršio, a onda sam ju odvezao do njenog apartmana koji je iznajmila sa frendicama. Dogovorili smo se da se nađemo kasnije navečer u jednom kafiću, pa da idemo u neki noćni klub. A poslije bi opet k meni.

Naredna dva tjedna praktički mi nije silazila sa kurca, a i još jedna cura je izazvala interes za seks sa mnom. Ja nisam imao ništa protiv, ali sam htio da Nicola riješi to. kako je prošlo pričat ću vam drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija