Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetni praznici iz snova

Ovako je to sve krenulo. Živom na moru i volim tu i tamo otići na pecanje, tada sam imao oko devetnaest godina. Kako sam došao na mol raspremio sa pribor i krenuo sam da pecam. Nakon nekih sat vremena ponestalo mi je smjese za ribolov, tako da sam se spustio u plićak kako bi našao neku zamjenu za mamac. Kako sam bio udaljen od mjesta ribolova nekoliko desetaka metara nitko nije mogao paziti na moj pribor. Tako dok sam tražio nesta za mamac u plićaku.

Slučajno sam spazio jednu ženu nekih četrdesetak godina ali jako je bila zgodna za svoju dob čak i pre zgodna kako se približava mome priboru koji je bio na jednoj stijeni. Nisam puno obraćao pozornost jer sam mislio da ide se okupati. Ali sam bio u krivu, zapravo je za žena počela kopati po mojim stvarima. A ja sam to sve promatrao iza jednog kamena koji je tamo bio. Nakon što nije nasla ništa previše zanimljivo za nju jer je to samo pribor za ribolov nisam se puno uplašio da će ostati bez ičega. Nakon nekoliko trenutaka traženja nisam ništa našao a i žena je otišla tako da sam se vratio na staro mjesto. Ali kad sam došao primjetio sam da mi nedostaje nož iz kutije. " od svih stvari baš je nož našla da mi uzima" viko sam se u sebi. Jer mi je to bio najdraži nož a i nije bio baš jeftin. Brzo sam se spremio i počeo tražiti gdje bi ta žena mogla da ode. " Pa nije mogla daleko da ode malo prije je bila tu" ponavljao sam si tu rečenicu. Tako sam se nekoliko sekundi vrtio u krug kad mi je prišla jedna druga žena i pitala jer sam uredu jer izgledam zbunjeno. Objasnio sam o čemu se radi i jer. mi može pomoći a ona mi je rekla da je vidjela tu ženu kako je otišla jednim puteljkom. Brzo sam počeo trčati da je pokušam nekako stići.

Tako sam prošao skoro cijeli taj puteljak kad sam primjetio kako ona žena ulazi u dvorište jedne od kuća. Dotrči sam do kopije i počeo razmišljati da pokušam na vrata i kažem da mi vrati nož ili da sam idem i uzmem što je moje. Odlučio sam se za onu drugu varijantu jer ona lako može reći da ne zna nikakvi nož. Tako da sam se odšuljao iza kuće gdje sam pronašao vrata koja su bila širom otvorena. Oprezno sam ušao u kuću i počeo tražiti nož. Nije mi trebalo dugo da ga nađem, brzo sam ga zgrabio i pokušao izaći van ali kad sam izlazio iz te prostorije doslovno sam se zabio toj ženi u njezine velike sise. " Što ti tu radiš mladiću.. . Zvat ću ti policiju zbog provale" ferala se na mene. " Samo živite da im mogu reći što ste vi prvi napravili" uzvrati sam joj, i nakon toga je zašutila. Sav pun sebe sam krenuo prema izlaznim vratima i rekao sam kako će odgovarati policiji zbog ovoga a ona je naglo istrčala do mene, zgrabila me za ruku i počela govoriti da će sve učinit samo da ne prijavom. " A što vi možete da napravite za mene.. . ništa ! " Rekao sam joj a ona mi je onako umiljatim glasom rekla " pa možda ipak ima nešto kako da ti se odužim" i dok je to govorila spustila je ruku i uhvatila me za kurac. " Hoćeš da me jedeš mali.. . Nisam ja još za bacit" govorila je to dok mi je drkala kurac preko hlača. " Ma naravno da niste" odgovorio sam je. Iskreno i nije bila, imala je jako seksi tijelo; duge noge, velike okrugle sise koje su čudom stajale čvrsto uspravno, plavu kosu i dobre guzove.

Zatim me je uhvatila za rub hlača i obukla prema kauču u dnevnoj. Tamo me je skinula hlače i počela da ga liže sve od jaja pa do vrha kite, a dok ga je sa jednom rukom drkala a sa drugom mi je milovala jaja. Tako ga je gutala iz sve snage jedno pet minuta. Toliko mi ga je dobro pušila da sam joj svršio po cijelom licu. " Joj mali sav si me pošpricao" rekla je dok se brisala sa ručnikom, a zatim je nadodala " šećeru jesi sad zadovoljan kad si svršio". A ja sam na to odgovorio da nisam i uhvatio je i bacio na krevet, a zatim sam joj raširio noge i počeo lizati joj pičku i trljati klitoris prstima. " Joj mali kako si dobar" govorila je kroz uzdahe dok mi je u isto vrijeme stiskala glavu sa svojim butinama i čupala za kosu. Nakon što sam joj dobro oblizao pičku sjeo sam pokraj nje i stavio joj prst u pičku. Bila je toliko uska da sam joj mogao staviti samo jedan prst. Počeo sam joj turati taj prst toliko brzo da je samo nakon nekoliko sekundi počela šprica ti spermu iz pičke po sobi. Pločice su bile pune njezine sperme a ona se sva tresla od uzbuđenja. Nakon toga me je zakoračila i za-jahala me i sa rukama mi je primila glavu i zabila je u sise. Tako mi se trljala od kurac sve dok mi ga nije navlažila sa svojom mokrom pičkom. A zatim sam je uhvatio za dupe istraga i zabio joj kurac u pičku. Pošto je bila neopisivo uska a moj kurac je nabrekao kao nikad do sad jer sam bio nenormalno napaljen imao sam osjećaj kao da jebem ženu koja nije osjetila još kurac u životu.

A ona je samo vrištala i grebla me sa noktima po leđima i vikala da ne stanem. Tako sam je jebao nekih pola minute a zatim sam je naguzio, pljunio na šupak da je navlažim i počeo ga lagano stavljati u njega. Samo što sam počeo stavljati kurac u šupak ona je skočila " ne možeš da me jedeš u dupe, razvaliti ćeš me.. . Pre velik je za to" rekla je uplašenim tonom a ja sam je samo pritisnio uz naslonjač kauča i stavio ga u šupak. " Aaaa.. . Srce, polagano boli me" vrisnula je iz sveg glasa. A onda sam je polagano turo i vadio iz šupak i sve više i više ubrzava tako sam je jebao sve dok me nije tjeralo da ponovo svršim. Upito sam je jer joj mogu napuniti šupak spermom na što je ona pristala a ja sam joj toliko svršio da je pola toga iscurilo nakon što sam ga izvadio vani. Sjeo sam na kauč a ona mi je stavila jezik u usta " maleni bio si božanstveni danas.. . vidi nakon što si dvaput svršio i dalje ti kurac stoji kao da još može.. . jako sam iznenađena i ponosna na tebe ali je dosta za početak" rekla mi je to dok mi ga je dirala. A zatim je nadodala " sutra ćemo nastaviti sa ovim.. . dođi u isto vrijeme kod mene da ovo ponovimo" tako sam dolazio da je jebem skoro svaki dan do kraja ljeta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija