Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetni užici

Kao i svakog ljeta, pa tako i ovog, sam stigao na more raditi u sezoni. Radio sam kao konobar u jednom malo većem mjestu na našoj obali, tako da nismo imali problema sa gostima, tj sa nedostatkom istih. Počeo sam u petom mjesecu, a završiti ću krajem desetoga.

Bio je to jedan veći bar, koji je funkcionirao i kao noćni klub, pa se radilo da ranih jutarnjih sati. Plaća je bila dobra, a napojnice još bolje. Povremeno sam znao završiti sa nekom od gošći u njenom apartmanu ili u nekoj od obližnjih vila. Za sebe nisam mogao reči da sam zgodan, ali sam imao ono nešto i cure, uglavnom žene između 30 i 40, su padale na moj šarm. Meni je odgovaralo, jer su imale iskustva u seksu, pa sam naučio puno toga i poslije primjenjivao kod drugih, tako da sam imao neku reputaciju. Vidio sam ovo ljeto neke od žena sa kojima sam dočekivao podne u njihovim krevetima ili uz rub bazena, a katkad bi nas otjerali sa plaže prvi kupači.

Sad su bile u pratnji, a neke su imale i prstenje, vjenčano naravno, tako da sam ih samo diskretno pozdravio i one mene čeznutljivo oblizujući usnice, ali sam dao svima do znanja da se ne petljam sa udatima, pa sam ih izbjegavao iako je sa nekima sex bio vrhunski. Ja osobno sa svojih 35 godina nisam se smatrao dovoljno hrabrim da uđem u brak, ili kako sam govorio, još nije došla ona prava da me smiri.

To ljeto je odavalo da će biti ludo po svemu. Lipanjske vručine su bile neizdržive i nismo se vadili iz apartmana do pred večer, a onda brzinski na posao u klimatizirani prostor, a onaj tko je radio na terasi bio je kažnjen. Sjedeći prostor je bio pod malim suncobranima, ali onaj dio gdje su se kretali konobari je bio pod suncem i na vručini, a terasa ogromna. Taj dan me je zadesila terasa, pa sam se kretao brzo po suncu i nisam ju odmah primjetio, ali kad sam prošao po drugi puta uz njen stol privukla me je njena duga plava kosa, pa sam se ukopao kraj nje i upitao da li je naručila, a ona je na njemačkom rekla:

- Ne.. . još me niti jedan konobar nije uslužio. -dok je govorila podigla je sunčane naočale i ugledao sam predivne plave oči i blistav smješak savršenih bijelih bisera od zubi, pa me malo zatekla, a onda sam se snašao i upitao.. .
- Onda mi je drago da sam prvi koji je stao kod Vas i recite mi što želite za piće?
- Oooo.. . kavalir i laskavac, lijepo -nastavila se smješkati, a kad je skinula rukom naočale primjetio sam svjetli trag na prstu gdje je bio prsten, pa sam pomislio da možda glumi neudatu curu kad je nastavila- Ja sam Nicole i htjela bih jedan Mojito sa dosta leda, ako nije problem?
- Ne, nije -rekoh sa širokim osmijehom gledajući je u oči, pa nastavih- Ja sam Gordan i biti ću Vaš konobar večeras.
- Ohhh, mislim da mi ne trebaš govorit 'Vi' sad kad si znamo imena, zar ne? -rekla je i nastavila se smješkati.
- Pa dobro onda, Nicole, evo me odmah natrag sa tvojim Mojitom -rekoh uz smješak i uputih se prema šanku, te sam dao narudžbe i čekao krateći vrijeme sa kolegom.
- Vidim da si se upoznao sa Nicole. -rekao je uz zagonetan smješak.
- Šta ju znaš? -znao sam da je kolega odavde i da zna dosta ovih koji dolaze.
- Da, imaju vilu blizu moje kuće, tj imali su.
- Kako misliš 'imali su'?
- Paa.. . u petom mjesecu se razvela od muža i očistila ga kao bogomoljka. Uhvatila ga je u prevari u njegovom uredu u Beču i uz dobrog odvjetnika je riješila da ne mora do kraja života više ništa raditi. -pogledao me i namignuo mi- Pravi izazov za tebe, ha?
- Da, baš.. .. -ostao sam stajati za šankom, a uskoro je i moja tacna bila puna, pa sam se razletio po terasi i na kraju stigao do nje, a led se nije još počeo ni topiti.

Poslužio sam ju i odlepršao dalje. U tijeku večeri je popila još desetak Mojita, ali se na njoj to nije vidjelo. Plesala je u klubu sa nekim gostima, jednim debelim Nijemcem koji je počeo sliniti za njom, a imala je tijelo božice. Ostala je skroz do zatvaranja, a svaki put kad bi joj donio piće gurala mi je novčanicu u stražnji džep i stiskala mi guzu, a nakon nekog vremena je to radila u prednji, ali mi je sad tražila kurac. Ovlaš sam prebrojao novčanice i ustanovio da je tu bilo negdje oko desetak tisuća kuna što u kunama, a nešto u eurima. Odmah sam tisuću kuna ostavio onom kolegi koji mi je dao informacije o Nicole, a još tisuću kolegi iza šanka koji je radio koktele.

Oko 4 ujutro smo zatvarali, a Nicole mi je prišla i rekla:

- Čekam te vani, večeras si moj.. . -dok je to promrmljala stisla mi je kurac preko hlača i namignula mi.

Znao sam da neće moći voziti, pa sam upitao kolegu gdje je ta njena kuća, a on mi je objasnio, pa sam shvatio da kraj te viletine prolazim svaki dan kad idem na posao.
Kad sam izašao van vidio sam ju naslonjenu na njen Mercedes cabrio, ali sam joj rekao da ne može voziti u tom stanju, pa mi je samo tutnula ključeve u ruku i odšetala do mjesta suvozača i sjela u auto, a ja sam brže bolje sjeo na mjesto vozača. Dok sam podešavao sjedalo ona je stavila svoju ruku u moje krilo i počela mi trljati kurac koji je već bio napet. Kad sam napokon krenuo ona je već izvukla moj kurac iz hlača i gaća i uz uzvik oduševljenja, a bilo je punih 24 u njemu, stavila glavu u moje krilo, te je u sljedećem trenu bio u njenim ustima. Skoro sam izletio sa ceste kad ga je zagrizla, a onda ga strpala u usta do kraja i počela ispuštati neke čudne zvukove. Već sam pomislio da će joj pozliti kad se uspravila i sa sjajem u očima mi prišla do uha i šapnula:

- Jedva ga čekam osjetiti u sebi.. . čula sam puno o tebi i.. .. . hoću da me dobro izjebeš.. .

Ubrzo smo bili kod nje i nakon što sam parkirao, doslovce me izvukla iz auta i odvukla unutra dok mi se kurac njihao u hodu. Uvukla me u kuću i odmah posjela na sofu u ogromnom dnevnom boravku, te mi povukla hlače i gaće niz noge. Podigla je svoju ljetnu haljinicu preko glave i ostala u tangicama savršeno osunčanog i isklesanog tijela sa čvrstim četvorkama koje su izbacile tvrde bradavice na juriš. Skinula je i tangice, te sam ugledao obrijanu picu koja je bila sjajna od sokova i širila divan miris oko sebe. Privukao sam ju k sebi i zabio jezik u njenu picu. Bila je mokra i to kako, jedva sam zadržao jezik na klitu kako je bio sluzav. Stisla mi je glavu i zavila nokte u tjeme dok sam ju lizao, a onda me odmakla, opkoračila i sjela na moj kurac bez zadrške. Vrisnula je kad se spustila na njega do kraja, rezultat hrabrosti od alkohola, pa je sad malo mirovala i nije se micala dok me je ljubila i tiho šaptala, onako više za sebe:

- Ohh Bože kako je velik.. . ohhhh.. . trebala sam polako.. . ohhh koliki je..

Ja sam mirovao, a moj kurac je bio tvrd poput kamena i ušančen u njenoj uskoj pici. Osjećao sam kako ga steže i pokušava se prilagoditi. Zbog njega su me i one dame voljele, jer sam ih mogao dobro napuniti i izjebati. Nakon nekog vremena se pomakla i počela vrtiti bokovima na njemu, a onda malo pomalo se počela odizati i nabijati na njega. Išlo joj je malo nespretno, pa sam ju uhvatio za bokove i ja sam joj ga počeo zabijati odižući se od sofe. Stenjala je glasno držeči se za moja ramena, a onda po prvi put svršila u grču i glasnom vrisku, te se potpuno opustila na meni. Iskoristio sam pauzu, pa sam ju skinuo sa sebe i okrenuo ju guzom prema meni, a ona se uhvatila za naslon sofe. Vratio sam sluzavi kurac u njenu picu i počeo joj ga zabijati do kraja. Jaja su lupala po njenim butinama, a ona je stenjala pri svakom mojem ulasku. Nije trebalo puno da opet počne svršavati, a sad je i meni došlo pa sam ga htio izvaditi, ali je ona vrisnula:

- Neiiinnnnn! ! ! ! ! ! ! Svrši u mene, umeeeennneeee.. .. -ovo zadnje se oteglo jer sam joj ga zabio skroz i svršio, po meni, direktno u maternicu.

Izvukao sam ga iz njene pice i prinio njenom licu, te ga je oblizala od glavića do jaja i očistila od svojih sokova i sperme. Onda je ustala i povela me uz stepenice na prvi kat. Kako sam išao iza nje vidio sam kako joj se iz pice niz nogu cijedi moja sperma i njeni sokovi. To me je napalilo i dok smo došli do spavaće sobe i kupaonice opet mi je bio tvrd i spreman. Samo ga je pogledala i povela me u kupaonicu pod tuš. Pustila je vodu i počeli smo jedno drugo trljati šamponom i spužvicama. Uskoro je i ono malo alkohola iz nje izašlo, pa se spustila na koljena i počela mi pušiti kurac. Radila je to tako dobro i temeljito masirajući moja jaja i natežući kožicu skroz do kraja, tj do granice bola. Bio sam u sedmom nebu, a odjednom sam osjetio njenu ruku na mojoj guzi kako ju mazi, a onda je uvukla svoje prste između mojih guzova, te mi počela milovati i masirati šupak. Dotle je progutala cijeli moj kurac i onda mi zabila prst u šupak, te sam eksplodirao duboko u njeno grlo i napunio ga svojom spermom. Nije ni trepnula i sve je progutala, a prst je ušao do kraja u moj šupak, pa mi je stimulirala prostatu njime. Tako mi je kurac i dalje ostao uspravan i spreman za dalje.

Izvukla je prst i ustala, te me poljubila, zatvorila vodu i povela do kreveta, pa smo onako mokri legli na krevet. Malo smo se ljubili, a onda sam se smjestio između njenih nogu i počeo joj lizati picu, grickati klitoris i gurati joj prst unutra. Imala je božanstven okus navalio sam kao lud na njenu picu, a onda u jednom trenu sam joj gurnuo prst u guzu i ona je samo uzdahnula i pustila potočić iz svoje pice po mom jeziku. Godilo joj je to, ali mi je odmah rekla da ga neće u guzu, jer joj je definitivno prevelik. Njen bivši je imao tankog i dugog samo 19 centimetara, pa bi joj ovaj moj rasturio guzu. Nevoljko sam odustao od guze, ali sam već bio spreman da joj ga opet stavim, pa sam joj zadigao noge na svoja ramena i sjurio joj ga do jaja u picu uz njeno stenjanje. Pumpao sam joj picu kao lud i uživao u njenom stenjanju i dahtanju. Nisam ni primjetio da je već dva puta svršila, jedino sam osjetio da je plahta mokra i ljepljiva, ali sam ga nastavio zabijati i nakon dobrih petnaestak minuta sam joj ponovo počeo puniti picu. Grčeči sam se trzao i ispraznio sve u nju, a onda se izvalio kraj nje na krevet. Bio sam zadihan i umoran, a kroz zavjese sam vidio da je vani već svitalo. Ona se dovukla u moj zagrljaj i samo tiho rekla:

- Nemoj ići nikuda.. . -nakon toga se smirila i zaspala, pa nije čula moje 'Neću, ne brini.. . '

To ljeto smo se seksali svaki dan i pred kraj sezone mi je rekla da je u drugom stanju, ali nije me prisiljavala na ništa. Kad je otišla u devetom mjesecu ostavila mi je poruku na šanku:

'Hvala ti na predivnom ljetu i na novom životu koji si mi podario. Vračam se u Austriu, a za tebe su moja vrata uvijek otvorena iako te ne želim prisiljavati na ništa. Ti odluči sam. Moj broj imaš i ako me ne nazoveš neću se ljutiti, to je tvoja odluka, kao što je bila i moja da spavam sa tobom. Pusa, uvijek i zauvijek tvoja Nicole'

Da li sam nazvao? Paaa.. isti dan sam dao otkaz i otišao za Austriu, a ona me čekala na autobusnom kolodvoru, a sad uživamo nas petero.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija