Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetnje vrućine.

Bilo je ljetno doba, velika vrućina, vani je bilo sigurno četrdesetak stupnjeva. Stajao sam kraj prozora i gledao van. U susjednom dvorištu za oko mi je zapela privlačna susjeda, četrdesetih godina, koja je sjedila ispred ventilatora i pokušavala da se rashladi. Bila je nižeg rasta, s dobrim sisama i sa malo većom čvrstom i zategnutom guzom. Bila je plavuša i imala je jako zgodno lice. Tog dana na sebi je imala nekakvu kratku, laganu, lepršavu suknju, i jako tjesnu majicu na bretele, ispod koje su se ocrtavale jedre sise.
Nagnula se prema ventilatoru , a preda mnom se ukazala raskoš njenih grudi koje su kipjela iz dekoltea. Nije imala grudnjaka i grudi su joj se izazovno njihale pri svakom pokretu. Od toga mi se počeo kurac dizati, pa sam ga lagano stiskao rukom. Uto je ona podigla pogled i vidjela me kako ju promatram, mahnula rukom i nasmješila se. Otvorio sam prozor, pozdravio i pozvao da dođe kod mene u kuću, da se malo rashladi, pošto ja imam klima uređaj.

Pa i mogla bi susjed, evo samo da zaključam pa dolazim.
Ja sam se odmah uputio u kupatilo i oprao kurac za svaki slučaj i samo što sam izašao, čulo se zvono na vratima. Otvorio sam vrata, a na njima je stajala ona sva crvena u licu i znojna. Znoj joj se slijevao u dekolte između bujnih grudi. Pustih ju unutra, a njoj se ote kratak uzdah, -Kako je kod vas dobro unutra.
Uđite samo, izvolite sjednite i jeste za kakav hladan napitak?
Može nekakav sok ako imate, danas je stvarno prevruć dan i ja sam izludila od ove vrućine, evo već me i glava počela boljeti. Donio sam joj sok i ona ga je naiskap popila. Nasuo sam još jednu i ponudio da joj izmasiram vrat i zatiljak.

Može, susjed to bi mi baš godilo i lagano se okrenula na stolici , maknula kosu s vrata i malo se nagnula naprijed. Stao sam iza nje i počeo lagano da joj masiram vrat, a imao sam i pogled na njene jedre grudi, pa mi je postajalo jako toplo u predjelu međunožja. Vidio sam kako joj strče bradavice kroz majicu i kurac mi se skroz digao, pa sam molio Boga da se ne okrene. Međutim, ona se malo pomaknula nazad i naslonila na mene, pa je osjetila moj nadignuti kurac.
Oo susjed, šta je to?
Reakcija na lijepu ženu, žao mi je .
Ne treba ti biti, meni je drago da vidim da san još privlačna muškarcima.
Ma kako ne bi bila privlačna sa takvim tijelom i grudima.
Sviđaju ti se moje sise?
Naravno da mi se sviđaju.

Uhvatila me je za ruke i stavila ih na svoje sise. Počeo sam da ih mjesim i da joj ljubim vrat, bila je slana od znoja, i to me još više palilo. A onda se ona lagano okrenula na stolici i spustila svoje ruke na moje hlače. Pocela je da mi mjesi kitu zajedno sa mojim mudima, a onda spustila mi hlače i gaće i izvadila ga van.
 Prodrkala mi ga je par puta a onda ga stavila u usta i počela pušiti. Onda podiže glavu i pogleda me u oči, pa spusti poljubac na moj kurac. Poljubi mi kurac par puta, a onda ga stavi u usta. Dok ga je čvrsto drzala i nadrkavala istovremeno usisavajući glavić, poceo sam da joj navlačim glavu na kurac. Pokušavala je da ga cijelog strpa u usta, što joj nije polazilo za rukom.

Podižem ju i okrećem leđima prema sebi, ljubim joj vrat i mahnito mjesim sise.
Kidam joj majicu i pred mojim očima iskočiše dvije prelijepe sise, s nabreklim bradavicama. Spuštam glavu i ljubim kao sumanut njene tvrde bradavice
Spustio sam ruku i ispod suknje joj napipao dobrano navlažene gaćice.

Ooooohhhhh, tako, diraj mi klitoris, zavuci mi prst u ribicu”, stenjala je.
Skinuo sam joj gaćice i postavio da sjedne na stol s raširenim nogama. Preda mnom se ukazala, čupava, ružičasta pička, i ja sam navalio da ju ližem.  Zavlačio sam svoja dva prsta u njenu pičku, što sam dublje mogao, a ona je počela da stenje, što me je jojš više napalilo. Nisam mogao više da čekam i prislonio sam kurac na ulaz njene pizde i u jednom pokretu ga cijelog utjerao. Jeknula je, malo se promeškoljila i reče. to sad me jako jebi, Nije mi trebalo dva puta reći i ja navalih da pumpam kao blesav. Spustila je ruku i mazila si klitoris dok su moja jaja udarala o guzicu koja je sva bila natopljena od sline i njenih sokova. Stenjala je dok je rukom pokušavala da me uhvati za jaja, a ja sam joj ga nabijao do kraja. Sise su joj poskakivale u ritmu mog nabijanja, - Još… jošš…a-a…a-aa! -reče mi. Posegnuo sam lijevom rukom za jednom poskakujućom sisom a desnom sam ju uhvatio za rame uz sam vrat, povlačeći ju prema sebi kako bi ju nabio još jače. Pička joj se sve više skupljala, a ona je sve brže rukom masirala klitić, a u meni je vrilo iosjetio sam kako mi dolazi veliki plimni vala iz jaja. Počeo sam joj puniti pičku jakim mlazovima, a i ona je počela svršavati. Stisnula me nogama i privukla na svoje grudi jako dahćući i drhtajući.

Nakon par minuta kada nam se dah počeo smirivati, odpustila je noge s mene i ja ga lagano izvadih iz nje, a za njim je počela i curiti velika količina sperme.

Oboje smo se pogledali, nasmijali i ona mi reč:Aa ja mislila da sam se došla rashladiti, a ne znojiti, premda mi nije žao. ovo je ipak ugodnije znojenje.
I meni je bilo jako ugodno i lijepo i ne bi imao ništa protiv da se to opet ponovi.
I meni će biti drago, a uz to ne moram nabavljati klimu.
Popili smo još koje piće i rastali se oboje vrlo zadovoljni.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija