Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljeto 2020., moj zet i ja

Ljeto 2020. , prekrasno vrijeme, toplo i preko dana smo boravili u vrtu i na natkrivenoj terasi. Poslije ručka najavila se naša kći da će ona, naš zet i unučad doći na kupanje u naš bazen, koji je prilično velik, a ima i rasvjetu za noćno kupanje.


Nakon prve runde kupanja sjedili smo na terasi uz kavu i kolače. Primijetila sam kako me moj zet po x-ti put pase, svlači očima, gleda požudno i kao da bi me kresnuo tu na licu mjesta, bez obzira na sve. Kako je sjedio na klupi do mene, u kratkim hlačama nikako nisam mogla previdjeti izbočinu u njegovom krilu.
Saznanje da se pali na mene, polovnjaču, milfaču, dovodilo me je u napast pa sam ga namjerno provocirala. Na sebi sam imala samo gaćice bikinija i široku majcu sa širim dekolteom i kad god bih mu nešto dodala ili točila kavu u šalicu nagnula bih se malo više nego je to potrebno kako bi mogao dobro osmotriti moje, nevelike, ali čvrste i lijepo oblikovanje grudi, bez obzira na moje godine.


Crvenilo u licu i graške znoja na čelu potvrđivale su učinak mojih provokacija na njega, ali pomalo i na mene, nisam mogla ostati neosjetljiva da tako djelujem na puno mlađeg muškarca i moram priznati samoj sebi da sam osjetila trnce u donjem dijelu trbuha.


Kad sam se sljedeći put išla u kuhinju narezati još kolača i donijeti još kave namjerno sam se guzom očešala o njegovu kvrgu u krilu. Čuo se samo dubok uzdah i stenjanje. Ton na televizoru je, na sreću; bio glasan pa je to ostalo nezamijećeno. Istu stvar sam ponovila pri povratku. Ostavila sam vrč za kavu i tanjr s kolačima na stol i provukla se pored njeg na svoje mjesto, malo jače sam se guzom pritisnula na njega i njegovu izbočinu, efekat zvučni bio je isti kao i prije toga. Vragolasto sam mu se nasmiješila.


Klinci su ponovo skočili u bazen, suprug i kćer su nešto gledali na TV-u , a on je ustao i šmugnuo i spomenuo da mora na WC, pokušavajući pritom prikriti izbočinu među svojim nogama. Kako sam po prirodi zanatiželjna uzela sam prazno suđe sa stola i prošla u kuću za njim. Primijetila sam da bije vrata kupaone i WC-a zatvorio do kraja. Tiho sam ostavila sam suđe u kuhinji i prišuljala se na prstima kupaoni i škicnula da vidim i čujem što se događa. Kao što sam i pretpostavljala, stajao je iznad školjke, pridržavajući se lijevom rukom za zid i drkao svoj prilično velik i tvrd kurac.


Tiho sam otvorila vrata i ušuljala se unutra, stala se iza njega i rukom da uhvatila za batinu i nastavila mu ga drkati. „Pusti mene, to ti je nagrada za muke koje sam ti priskrbila“ govorila sam mu smiješeći se pritom. Gledao me je u nevjerici i ostao je oslonjen o zid uživajući u osjećaju moje ruke na svojoj batini i svojim jajima. Stajala sam mu sa strane i dsnom sam mu drkala, a lijevom, zavučenom ispod guze, mu gladila jaja.


Osjetila sam pulsiranje u njemu i prije nego što bi svršio odmaknula sam ga od školjke i okrenula ga prema sebi, kleknula, obuhvatila ga usnama. i počela mu ga cuclati i lizati. Niti dvije minuta nakon toga počele su mu se tresti noge, htio se odmaknuti, no primila sam ga za guzu i nisam mu dala da se odmakne i uskoro sam osjetila kako mi štrca u usta do grla toplu, gustu spermu. Dahčući nije prestajao pumpati, a ja sam s mukom uspijevala sve to progutati. I dalje sam ga obrađivala usmana dok i zadnju kap nije iscijedio u mene uz osjetno trzanje njegove batine. Onda sam ustala i poljubila ga, gurnula mu jezik u usta, kako bi i sam osjetio okus vlastite sperme, on je uzvratio istom mjerom i još smo se malo žvalili, kako bi to jednostavno nazvali.


Ostavila sam ga tako u kupaoni, šmugnula u kuhiju, narezala još kolača, uzela sok i prošla na terasu i sjela se na svoje mjesto. Nakon par minuta evo i njega, još je malo bio crven u licu dok je sjedao na svoje mjesto pored mene. Naravno da sam ga i dalje provocirala svojim dekolteom i otvorenim pogledom na moje grudi. Kad bih uzimala nešto sa stola pritisnula bih grudima njegovu ruku. Znala sam i raširiti noge i pokazati mu moje navlažene gaćice.


On se iznova morao boriti kako sa svojom nadignutom batinom kako ju drugi ne bi primijetili, što me je s jedne strane veselilo, a s druge uzbuđivalo, tim više što sam znala s kakvom alatkom raspolaže. Kad bih pak uzimala nešto s druge strane stola onda bih se rukom oslonila ne o stol, niti o njegovo koljeno nego o njegovu kvrgu među nogama.


Kad su, kasnije, svi bili u bazenu primaknuo se i šapnuo mi u uho:“ Prestani s tim inače ću svršiti u hlače i što ću onda? Čekaj samo, bilo kad ću te dohvatit samu i izjebat tako jako da će ti moja sperma na uši izlazit van“. Pritom mi je prstima prelazio preko vlažne mrlja na gaćicama, osjećajući moje usmine pod njima. Moj odgovor ga je još dodatno uzbudio jer sam mu umiljato odgovorila :“ Ništa od toga, prije ćeš ti pasto na koljena, klince poput tebe rješavam ko od šale“


Kad su, nakon nekog vremena otišli kući brzo sam odnijela sve u kuhinju, tanjre i čaše u perilicu, smeće u kantu i počistila stol. Suprug mi je pomogao pri tom i rekao:“Jako si napaljivala svog zeta, bio je potpuno zbunjen i nikako nije moga sakriti kvrgu u gaćama. Nadam se samo da to nije vidjela tvoja kćer. I pustila si ga da otrči na WC? “


Smijući se ispričala sam mu kao je do toga došlo, kako me je požudno gledao, kako sam primijetila njegovu izbočinu, kako me je to uzbudilo i kako sam ga nastavila provocirati da je prošao drkati u WC, te kako sam onda ja uzela stvar u svoje ruke.


Dok sam mu sve do deatalja ispričala i on se uzbudio, kurac mu se dignuo, prevalio me preko stola, svukao gaćice i u jednom ubodu mi ga gurnuo u mene do korijena. Bila sam navlažena od ranije i to nije bio nikakav problem. Dok me je nabijao dahčući mi je govorio:“Koja si ti uspaljenica, koja jebaljka, radodajka. Razbucavao me iz sve snage dok zadnjim udarcem do korijena, kojega sam osjetila na svojoj maternici nije počeo špricati svoju spermu u mene, . Bila je to poplava u moju drhćuću i i ustreptalu mačkicu.


Zatim smo se mazili z dnevnom boravku i dobila sam njegovu dozvolu da se poseksam sa zetom, uz samo jedan uvjet, a taj je da mu poslije do u detalja sve ispričm i kresnem se s njim, sa zetovom spermom u sebi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija