Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

LJETO SA ANGELICOM

Konačno je stiglo ljeto. More, sunce, zvukovi cvrčaka u borovima. Užurbana priprema apartmana za prijem prvih turista, razni tulumi i zabave na plažama uz gitare i raznih avantura. Razmišljam o svemu tome prisjećajući se lanjske avanture dok mi se kurac lagano propinje u mojim kupaćim gaćama. Imama 24 godine i živim u jednom primorskom mjestu, kao i svi i moji se bave iznajmljivanjem apartmana i živimo od turizma. Imam curu sa kojom sam već dugo u vezi, iako sam bio u iskušenju zbog maladih ali i starijih turistkinja nikada je nisam prevario sve dok se nije pojavila ona. Zvala se Angelica, imala je 19 godina, i stigla je na ljetovanje sa svojim roditeljima iz Njemačke. Kada sam je ugledao prvi put na trenutak sam stao disati. Bila je prekrasna visokog i vtkoga stasa, tamne puti odjevena u kratku majičicu do pupka ispod koje su se ocrtavale njene prekrasne sise i uvučena u ultra uske vruće hlačice koje su ocrtavale njenu prekrasnu guzu i njenu pičkicu.

Crna kosa raspuštena do ramena, prekrasnih putenih usana sa predivnim tamno smeđim očima. Jednom rječju bila je božanstvena. Kroz razgovor doznao sam da je njen otac porjeklom brazilac, a majka njemica šta je bila kombinacija koja je dala prekrasnu mulatkinju. Na plažu se spuštala predvečer, nikada nisam bio voajer, ali njena pojava probudila je moju želju za tim. Na plaži je pogledavala oko sebe i uvjerivši se da nema nikoga oko nje skinula je gornji dio svoga bikinija i puštajući svoje prekrasne sise zrakama sunca i mojim očima dok sam bio skriven u obližnjem boriku lagano drkajući svoj kurac maštajući kako bi je jebao, zatim je legla na trbuh pokazujući svoju prekrasnu guzu i predivne oble guzove koje je djelila samo tanka traka njenog bikinija, vidjevši to počeo sam svršavati kao lud. To moje gledanje trajalo je nekoliko dana dok nisam skupio hrabrosti i odlučio da joj se pridružim jer me totalno napaljivala i izluđivala svojim izgledom.
Jednog dana spustio sam se na plažu prišao joj i pozdravio te sam pustio svoj ručnik malo dalje u nadi da će me pozvati da joj se pridružim. Nije dogo trebalo da me pozove, došao sam do nje i započeli smo ragovor te se počeli međusobno upoznavati. Svakog dana sam njoj se pridružio kada bi bila sama bez roditelja i kada nije bilo moje cure u blizini. Naši razgovori bili su sve otvoreniji i sočniji i sve smo se više počeli doticati teme sexa. Jednom dok smo tako razgovarali totalno sam se bio napalio i iz mojih gaća ispao je moj glavić, naravno ona je to primjetla, a mene je uhvatio blam brzo sam skočio u more kako bi smanjio napetost u hladnoj vodi. U vodu je ušla i ona i doplivala do mene te smo se počeli zezati i gnjuriti pod vodu, a ja sam svaki trenutak lovio priliku kako bi svoje tjelo priljubio njenom. Zatim sam bio zaronio izranjajući iza nje uhavatavši je za struk i privukao sam njenu guzu na moj napeti kurac. Osjetivši moj kurac na svojoj guzi samo je lagano zadrhtala i uzdahnula. Taman kada sam nastavio i počeo spuštati ruku na njenu pičkicu te je počeo lagano milaovati, primjetio sam svoju curu kako se spušta prema plaži te sam naglo prestao sa našom igrom, srećom nije nas mogla vidjeti. Doplivao sam do obale i krenuo prema curi te sam je zagrlio i strasno poljubio. Kako sam bio totalno napaljen morao sam se negdje istresti. Uhvatio sam curu za ruku i krenuli smo prema barci koja je bila vezana za mol nedaleko od plaže. Ukrcali smo se i krenuli prema usamljenoj plaži gdje smo se često jebali. Ona je shvatila kamo samo se uputili te mi samo rekla;"šta je, želiš me izjebati". Krenula je prema meni i uhvatila me za kurac koji je počeo da se ukrućuje.

Skinula je moje kupaće i počela da mi obrađuje jezikom po glaviću te ga je pohotno strpala u usta i počela ga usisavati. Nisam više mogao izdržati, ugasio sam motor i polegao je na pramac, zadigao noge trgajući njen kupaći i silovito ga zabio u nju. Jebao sam je kao lud, počela je da uživa u mojim nasrtajima govoreći mi da me još nije vidjela ovako napaljenog. Zatim sam je naguzio ispred sebe i svoju kurčinu počeo gurati u njen šupak, ušavši do kraja počeo sam je jebati istim tempom. Počela je vrištati govoreći mi"to to jebi samo me jebi razvali mi šupak tom tvojom kurčinom", jebao sam je nemilosrdno misleći na Angelicu. Nakon nekoliko minuta počela je svršavati a za njom i ja puneći njen šupak svojom spermom. Kada smo se smirili krenuli smo natrag, sex sa njom ipak me je malo opustio i smirio, ali i dalje moje misli bile su prema Angelici.
Onada se desilo ono što sam jedva čekao, Angelica je ostala sama, a moje cure nije bilo jer je morala otići na nekoliko dana. Bila je to prilika koju nisam mogao propustiti. Spustio sam se do Angelice i pozvao je da se idemo provozati barkom. Pristala je poći samnom uzela je ručnik i kremu za sunčanje te smo krenuli. Zaputio sam se na istu onu plažu gdje smo odlazili cura i ja. Stigavši do uvale bacio sam sidro te smo zajedno goli skočili u more . Doplivali smo do plićaka i počeli da se ljubimo, naše ruke počele su istraživati naša tjela. Ljubio dam je po cjelom tjelu spuštajući se sve niže, lizao sam joj bradavice, a ona je smo tiho uzdisala. Rukom sam milovao njenu pičkicu i kliroris te lagano gurati prste u njenu vlažnu pičkicu. Konačno stigao sam i do njene pičkice te je pohotno počeo lizati, lizao sam je sve od šupka pa sve do njenog klitorisa kojeg sam strasno usisavao svojim usnama. Yes, yes mmmm lick me ahh, stenjala je dok sam joj obrađivao pičkicu sve dok nije svršila. Zatim je došao red i na mene, lego sam na leđa, primila je moj kurac u ruku i počela drkati, "you have a nice and big dick"rekla mi je i počela da mi ga pušiti, nije bila vješta kao moja cura, ali sam svejedno uživao u nenom pušenju. Kaa ga je dovoljno naslinila, prekoračila me i počela lagano da se spušta na moj kurac, bila je strašno uska da joj je trebalo da se privikne na njega. Počela je lagano da se nabija, svojim rukama milaovao sam njene prekrasne sise. Rukama sam je uhvatio za struk i počeo sve jače da je navlačim na svoj kurac, "ah yes, yes fuck me ah, fuck me harder, harder", vrištala je nabijajući se na moj kurac, njeni sokovi cjedili su se po mojim jajima i preponama da bi u jednom trenutku vrisnula i počela svršavati tresući se na mome kurcu.

Zatim sam je namjestio u dogi, isprčila je svoju guzu, i samo se sjurio u nju, "You have gud pussy babi"govorio sam joj doka sam je žestoko jebao zguza. "Yes, yes ah fuck me, fuck me, fuck my pussy, yes harder"vrištala je. Jebao sam je iz sve snage, osjećao sam kako njoj ponovno dolazi orgazam, nakon još par mojih uboda ponovno je svršila. Izvadio sam svoj kurac koji je bio sav sluzav od njenih sokova, prišao sam joj i nabio sam njoj ga u usta, spremno je primila cjelu njegovu dužnu. Jebajući je u usta osjetio sam da ću brzo svršit uhvatio sam kurac u ruku i počeo drkati ispred njenog lica sve dok nisam svršio po njenim ustima i licu. Ostali smo tko ležati dolazeći na sebe. Tog dana jebali smo se u svim mogućim pozama sve dok sunce nije počelo zalaziti. Spremili smo se i krenuli prema doma. To je bio dan koji ću pamtiti cjeloga života.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija