Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ljeto sa Kristinom

Ocjena: Nije ocjenjeno

Nakon onog vikenda sa Kristinom u Zagrebu, jedva sam čekao da dođem u Rijeku kod nje, pa da se opet podružimo. Samo nikako uhvatiti neki slobodan vikend, a onda sam joj javio kad idem na godišnji, pa je rekla da će i ona uzeti slobodno tada.

Došao sam u Rijeku i po njenim uputama došao do nje na Trsat. Donekle sam poznavao grad, pa mi nije bio problem pronaći gdje stanuje. Kuća u kojoj je stanovala je bila na dva kata. U prizemlju su bili njeni starci, na prvom neki podstanari, a ona je živjela na drugom. Stan je imao predivnu terasu na koju me je pozvala čim sam se raspremio. Pružao se pogled na Kvarner, a usprkos oblacima koji su se valjali preko Učke, u gradu je bilo sparno i vruče.

Sjedili smo na terasi i lagano pijuckali hladan sok i kavu koju je skuhala. Nakon nekog vremena sm ju upitao:

- Zar ti dečko neće biti ljubomoran zbog toga što sam i ja tu?
- Ne brini.. -rekla je sa smješkom- .. on ja sada već bivši..
- Kako to? -upitao sam iznenađeno?
- Jednostavno.. -rekla je mirno- .. posvađali smo se kad sam s vratila i dala mu nogu.. i sad sam solo..

Nakon toga smo još malo pričali, a i oblaci su već bili na nama, pa sam se odlučio otuširati. Krenula je ispred mene da mi pokaže gdje je kupaonica, a onda me upitala:

- Jel trebaš društvo pod tušem? -pogledao sam ju i nacerio se.
- Paaa.. mogla bi mi leđa oprati..
- Samo leđa? ! ? -rekla je i pomazila me po kurcu- Mislila sam da ti treba nešto drugo istrljati.. . -tu se skinula i potpuno gola ušla u tuš kabinu, a vani je počela oluja.

Skinuo sam se i lagano ušao sa dignutim kurcem u tuš kabinu gdje je već Kristina pustila vodu i sad je stajala ispod mlaza iz tuša sa ukručenim bradavicama, pa me primila za kurac i počela ga drkati. Privukla me k sebi i onda se polako spustila na koljena i počela mi pušiti kurac. Bio sam na sedmom nebu dok mi je gutala cijeli kurac, a povremeno i jaja. Milslio sam da ću prerano svršiti i sve ono što se nakupljalo u mojim jajima da će izletiti u njena usta, ali se na vrijeme zaustavila i pustila mi kurac. Uspravila se i tiho rekla:

- Jebi me..

Obgrlila me oko vrata i stavila mi noge oko bokova, te si ugurala kurac u picu. Kliznuo sam u jednom trzaju do kraja u nju i sad sam ju polako jebao dok je izvana dopirala do nas grmljavina. Nije nam trebalo dugo da oboje svršimo i da joj dobro napunim picu svojim sokovima, a svršavanje je popratila zabijanjem svojih noktiju u moja leđa i ugrizom u moje rame. Nije me smetala bol dok sam se praznio u nju.

Nakon toga smo izašli iz kupaonice i bez oblačenja se zaputili u njenu sobu. Odmah smo se izvalili u krevet dok je vaki kiša i dalje padala nesmiljenom žestinom. Pravi ljtni neverin. Mazili smo se u krevetu dok mi nije rekla da ga voli s guza dobiti u picu. Nisam nimalo oklijevao već sam ju postavio na sve četri i stao se iza nje. Počeo sam joj lizati picu i guzu, te ljubiti guzove, a onda si još malo protrljao kurac i polako joj ga ugurao u picu. Zastenjala je prigušeno, a ja sam ju uhvatio za bokove i počeo joj ga zabijati u picu. Stenjala je i dahtala kako bi joj ga zabio svaki put do kraja. Povremeno bi ju uhvatio za sise i malo ih mijesio. Dok sam ju tako jebao palo mi je na pamet da bi joj ga mogao možda zabiti i u ovu njenu poveću guzu. Zapamtio sam da ju moram to pitati. Nastavio sam ju jebati sve brže, a sad se i ona nabijala prema meni u susret, pa se samo čulo šljapkanje mog kurca u njenoj pici, lupkanje njene guze o moj trbuh i njeno stenjanje. Nakon petnaestak minuta sam ponovo svršio dok je ona svršavala po treći put. Nakon toga smo ostali ležati zagrljeni još neko vrijeme, a onda me odvela kod starci da se upoznamo.

Ostatak vremena kod nje smo se prašili kao zečevi, a pristala je i da ju izjebem u šupak. Nije joj bilo prvi put, ali jedino sam ja sa njom bio nježan do sada, pa mi je sad svako toliko dala da joj ga zabijem u guzu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina