Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljeto sa Kristinom

Nakon onog vikenda sa Kristinom u Zagrebu, jedva sam čekao da dođem u Rijeku kod nje, pa da se opet podružimo. Samo nikako uhvatiti neki slobodan vikend, a onda sam joj javio kad idem na godišnji, pa je rekla da će i ona uzeti slobodno tada.

Došao sam u Rijeku i po njenim uputama došao do nje na Trsat. Donekle sam poznavao grad, pa mi nije bio problem pronaći gdje stanuje. Kuća u kojoj je stanovala je bila na dva kata. U prizemlju su bili njeni starci, na prvom neki podstanari, a ona je živjela na drugom. Stan je imao predivnu terasu na koju me je pozvala čim sam se raspremio. Pružao se pogled na Kvarner, a usprkos oblacima koji su se valjali preko Učke, u gradu je bilo sparno i vruče.

Sjedili smo na terasi i lagano pijuckali hladan sok i kavu koju je skuhala. Nakon nekog vremena sm ju upitao:

- Zar ti dečko neće biti ljubomoran zbog toga što sam i ja tu?
- Ne brini.. -rekla je sa smješkom- .. on ja sada već bivši..
- Kako to? -upitao sam iznenađeno?
- Jednostavno.. -rekla je mirno- .. posvađali smo se kad sam s vratila i dala mu nogu.. i sad sam solo..

Nakon toga smo još malo pričali, a i oblaci su već bili na nama, pa sam se odlučio otuširati. Krenula je ispred mene da mi pokaže gdje je kupaonica, a onda me upitala:

- Jel trebaš društvo pod tušem? -pogledao sam ju i nacerio se.
- Paaa.. mogla bi mi leđa oprati..
- Samo leđa? ! ? -rekla je i pomazila me po kurcu- Mislila sam da ti treba nešto drugo istrljati.. . -tu se skinula i potpuno gola ušla u tuš kabinu, a vani je počela oluja.

Skinuo sam se i lagano ušao sa dignutim kurcem u tuš kabinu gdje je već Kristina pustila vodu i sad je stajala ispod mlaza iz tuša sa ukručenim bradavicama, pa me primila za kurac i počela ga drkati. Privukla me k sebi i onda se polako spustila na koljena i počela mi pušiti kurac. Bio sam na sedmom nebu dok mi je gutala cijeli kurac, a povremeno i jaja. Milslio sam da ću prerano svršiti i sve ono što se nakupljalo u mojim jajima da će izletiti u njena usta, ali se na vrijeme zaustavila i pustila mi kurac. Uspravila se i tiho rekla:

- Jebi me..

Obgrlila me oko vrata i stavila mi noge oko bokova, te si ugurala kurac u picu. Kliznuo sam u jednom trzaju do kraja u nju i sad sam ju polako jebao dok je izvana dopirala do nas grmljavina. Nije nam trebalo dugo da oboje svršimo i da joj dobro napunim picu svojim sokovima, a svršavanje je popratila zabijanjem svojih noktiju u moja leđa i ugrizom u moje rame. Nije me smetala bol dok sam se praznio u nju.

Nakon toga smo izašli iz kupaonice i bez oblačenja se zaputili u njenu sobu. Odmah smo se izvalili u krevet dok je vaki kiša i dalje padala nesmiljenom žestinom. Pravi ljtni neverin. Mazili smo se u krevetu dok mi nije rekla da ga voli s guza dobiti u picu. Nisam nimalo oklijevao već sam ju postavio na sve četri i stao se iza nje. Počeo sam joj lizati picu i guzu, te ljubiti guzove, a onda si još malo protrljao kurac i polako joj ga ugurao u picu. Zastenjala je prigušeno, a ja sam ju uhvatio za bokove i počeo joj ga zabijati u picu. Stenjala je i dahtala kako bi joj ga zabio svaki put do kraja. Povremeno bi ju uhvatio za sise i malo ih mijesio. Dok sam ju tako jebao palo mi je na pamet da bi joj ga mogao možda zabiti i u ovu njenu poveću guzu. Zapamtio sam da ju moram to pitati. Nastavio sam ju jebati sve brže, a sad se i ona nabijala prema meni u susret, pa se samo čulo šljapkanje mog kurca u njenoj pici, lupkanje njene guze o moj trbuh i njeno stenjanje. Nakon petnaestak minuta sam ponovo svršio dok je ona svršavala po treći put. Nakon toga smo ostali ležati zagrljeni još neko vrijeme, a onda me odvela kod starci da se upoznamo.

Ostatak vremena kod nje smo se prašili kao zečevi, a pristala je i da ju izjebem u šupak. Nije joj bilo prvi put, ali jedino sam ja sa njom bio nježan do sada, pa mi je sad svako toliko dala da joj ga zabijem u guzu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija