Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljeto sa seksi ljepoticama 1

Ovo se desilo jednog ljeta tada sam imao mjesec dana do 19 godina. Moji roditelji pošto živimo na moru iznajmljuju apartmane turistima. I ako znate uvijek postoje oni mladi ljudi koji vijahu neku avanturu pa ne iznajme apartman prije nego što dođu na more nego tako hodaju kroz grad i traže slobodne apartmane. Tako je jedan dan dok sam sjedio ispred kuće prolazile dvije mlade cure imale su oko 25 godina svaka. Kad su vidjeli znak za apartmane pokušali su na kapiju i pitali me jeli ima slobodnih apartmana. Na moju sreću smo imali taman jedan prazan ali pošto ja to ne vodim pozvao sam roditelje da se oni dogovore oko dana koliko ostaju i te sve stvari. Tako da smo dobili dvije seksi mlade djevojke u kuću. Nisam znao koja je bolja, oba dvije su izgledale nevjerojatno seksi.

Jedna je imala smeđu kosu a druga crnu. Imale su duge noge, zategnuto dupe i dobre sise. Tako sam jedan dan ostao sam kod kuće jer su mi svi otišli u grad a turisti iz kuće na plažu. U to vrijeme nitko ne ulazi ili izlazi iz kuće jer su svi negdje ali sam u jednom trenu čuo kako je netko zatvorio kapiju. Usto sam se sa čisto vidim tko je to a bila je to jedna od onih novih cura. Bila je u kupaćim, sise su joj pola virile van a dupe joj se cijelo vidjelo. Otišla je gore u apartman i nakon nekoliko minuta se spustila dolje i pokucala na naša vrata. Otvorio sam joj a ona me je tražila da pogledam nesta oko klime gore jer nije znala kako radi a ne želi pokušati je. Otišli smo u apartman a ja sam joj pokazao kako klima radi. Kad sam izlazio van zaustavila me je i rekla da ostanem da joj radim društvo tako da sam vratio i sjeo na krevet a ona je sjela pokraj mene i preklopila noge svoje duge noge. Tako smo pričali i dotakli se teme izgleda gdje sam joj rekao da jako dobro izgleda a ona mi je uzvratila istim komplimentom. Zatim me je pitala što mi se najviše sviđa na njoj. Znao sam reći sise ali to bi bilo malo bezobrazno tako da sam rekao da joj volim boju očiju. "

Samo oči ništa drugo" rekla mi je dok si je gledala sise, a zatim se uhvatila za njih i pitala me jeli mi se one sviđaju. " Hajde možeš ih dotaknuti naboj se ne grizem" tako da sam joj počeo stiskat sisu sa rukom. Nakon par sekundi se napalila i počela uzdisat a zatim je raširila noge i počela da si trlja pičku preko kupačeg. Zatim sam došao iza nje i sa jednom rukom joj milovao sisu a sa drugom trljato pički i sve to dok sam je ljubio po vatu. Mogao sam osjetiti kako je navlažila kupaći a bradavice su joj stršile van. Zatim sam je skinuo potpuno golu i polegao na krevet. Spustio sam se niže i počeo da joj turam jezik u pičku. Dok sam joj tako lizao pičku ona mi je govorila kako jako dugo nije osjetila jezik na pički i kako je nenormalno palim. Nakon što sam je dobro zadovoljio jezikom ona mi je skinula hlače i izvadila mi kurac van.

" Opa mali nisam ni slutila da imaš ovakvog macana" i počela da mi ga liže sa jezikom, a nakon toga ga je stavljala sve do grla, što je dublje mogla. Tako mi ga je popušila da nisam znao za srbe. Zatim je legla, raširila noge i rekla da joj ga stavim u pičku što dublje mogu što sam i učinio. Turnio sam joj ga sve do jaja a ona je samo vrisnula jer je bila jako uska. Tako sam je jebao u pičku dok mi nije rekla da sad želi da je jebem ostraga i da je udaram po dupetu jer to najviše voli. Tako sa sam je naguzio i stavio ga nazad u pičku i dok sam je tako dero lupio sam je po guzovima a ona je svaki put vrisnula i tražila još.

Nakon nekoliko minuta silnog jebanja morao sam da svršim. Tako da sam ga izvadio van, svršio sastrane na pod i vratio ga nazad u pičku. " Jeli si ti to svršio sad i nastavio da me jebeš, to volim, takav mi kurac treba" govorila mi je dok se nabadala na mog macana. Nakon toga sam ja legao na krevet a ona mi je sjela na kurac i nastavila da se nabada na njega iz sve snage a sise su joj letjele na sve strane kako je jako skakala po meni. Tako samo se jebali nekoliko minuta kad se ustala i počela da mi ga ponovo puši. " Daj mi tu spermu u usta i na licu, želim je jako" govorila mi je to dok mi ga je drkala i lizala jaja. Nakon nekoliko vremena dobrog pušenja svršio sam joj po cijelim licu. Bila je puna moje sperme. Polizala mi je spermu što mi je ostala na kurcu a zatim i što je bilo na njezinom licu. Tako smo  legli na krevet i dodali se po cijelom tijelu. Tako sam već dugo ležali kad je u apartman ušla njezina prijateljica i zatekla nas gole na krevetu kako mi ona mijesila jaja a ja njoj sise. Nakon toga smo se u troje ali to ću vam priču ispričati drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija