Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ljeto sa seksi ljepoticama 2

Ocjena: 4

Nakon što nas je zatekla u krevetu kako se goli mazimo ostala je bez teksta. Prije nego što počnem pričati što se desilo pročitajte prvi dio priče kako bi znali kako je došlo do ovoga, a ako već jeste onda nastavite sa čitanjem. Dok je tako prijateljica od one što sam je maloprije jebao stajala na vratima sva u šoku, ova druga mi je nastavila da mi mijesi jaja a zatim me je uhvatila za kurac i pokazala prijateljici. "

Vidi kakav macan može sad samo sa bude nas ako hoćeš, dođi da ga probaš" govorila je ona gola cura kod mi je lagano navlačila kožica. Oca druga se samo nasmijala i rekla da izgleda jako seksi i da bi zapravo nema ništa protiv da ga mali isproba. To malo i nije bilo tako malo ako razumijete na što mislim. Došla je i stavila ga u usta i počela da mi ja puši i liže jaja, a ova druga koju sam već jebao me je stavila jezik u usta a ja sam joj počeo trljati pičku. Nakon toga mi je sjela na glavu i rekla da joj turam jezik u pičku. Da se ne budimo oko cura ovu koja je bila već gola ću je zvati prva a ona koja je tek stigla nju ću zvati druga. Tako dok mi je prva sjedila na licu i trljala svoju pičku od usne i jezik, druga mi ga je tako dobro drkala da sam ponekad skroz zaboravio na prvu. Nakon što mi je dobro popušila kurac druga se skinula i oba dvije su legle na krevet i raširile noge. To je bio neopisiv osjećaj, dvije seksi mlade cure sa vlažnim pičkama ispred mene samo čekaju da budu jebene i seksualno zadovoljene.

Spustio sam se i počeo ovoj drugoj da ližem pičku a ovoj prvoj da joj turam prste u pičku i tako sam se izmjenjivao. Tako su oba dvije imale slatku i vlažnu pičku da nisam znao koju ću više da zadovoljim sa jezikom. Zatim sam se ustao i zabio ovoj drugoj kurac u pičku, a ona je samo vrisnula i počela da uzdiše. Dok sam tako jebao drugu, prva je lizala bradavice i trljala si pičku. Kad sam dobro izjebao drugu legao sam na krevet a prva mi je sjela na kurac a druga ovaj puta na lice, tako da su ova dvije stenjale u isto vrijeme. Dok smo se tako jebali one su me dirale po tijelu i govorile da samo nastavim. Nakon nekoliko minuta su se ustala sa mene i naguzile tako da sam ispred sebe imao dva odlična dupeta. Turnio sam kurac opet ovoj drugoj nazad u pičku i nastavio da je ševim iz sve snage, a ova prva mi je počela stavljati sise u moja usta. Zatim sam uhvatio prvu i nabio joj kurac odozada, a ova druga je legla ispred prve, raširila noge i prva joj je počela lizati klitoris.

Sva sreća pa niko ga  nije bilo u kući pa nije mogao čuti kako nje dvije stanju iz sveg glasa. Dok sam tako jebao prvu oba dvije su počele govoriti kako će svršiti. Tako da sam legao na krevet a ona sa svake strane, raširila noge a ja sam im počeo trljati pičku iz sve snage a ona meni mijesiti jaja i drkati kurac. Nije trebalo dugo da ih toliko napali da svrše. Tako da sam u jednom trenutku samo osjetio kako prva šprica spermu iz pičke a nakon samo par sekundi i ova druga. Pod je bio mokar od njih, oba dvije su se tresle i vrištale koliko su bile napaljene u tom trenutku. Nakon što su se smirile spustili su se do kurca i počeli da ga puše zajedno. Tako mi je jedna pušila pa druga i ponekad i oba dvije u isto vrijeme.

Dok mi je jedna pušila druga mi je govorila da želi moju spermu i tako obratno. Nakon nekoliko minuta pušenja sam trebao svršiti. Tako da sam se ustao a ona su otvorile usta i ja sam im napunio usta spremom. Nakon toga sam sjeo na krevet a ona su se počele ljubit dok je sperma curila van iz usta od oba dvije. Nakon toga smo se obrisali svo troje od znoja i legli na krevet. Tako smo se umorni milovali sve do noći. Kad su nje dvije zaspala a ja sam morao otići jer su mi došli moji. Nakon toga smo se znali još puno puta pojebali svo troje jednom i pod tušem. Jebali smo se skoro svaki dan sve dok nisu otišla sa mora kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija