Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljeto za sjećanje

Nakon naporne radne godine poželio sam svoju djevojku odvesti na ljetovanje. Kako nismo nikad bili na Korčuli, a čuli smo mnogo lijepih priča o njoj, poželio sam je iznenaditi s nekim apartmanom uz more. Mario, moj frend iz studentskih dana, koji je živio u Splitu, ali je rodom bio s Korčule još na faksu mi je rekao da sam dobrodošao. Ivani sam često pričao o njemu i njegovoj neodoljivosti koju su cure osjećale prema njemu. Uvijek je bio mamac za ženske. Pored toga, što je bio atletske građe i preplanule puti, kod nas kolega je uvijek izazivao laganu zavist kad bi se tuširali nakon tjelesnog. Bio je vrlo obdaren pa je vjerojatno i to bio dodatni razlog zbog kojeg su ženske padale kao lude. Ćim sam ga nazvao, rekao je da mu je kućica upravo slobodna i da se veseli susretu, a i da je vrijeme da upozna moju dragu.

Ivana me je cijelog izljubila kad sam joj rekao plan za ljetovanje, a i veselila se upoznavanju Maria o kojem je toliko toga čula.
- Baš me zanima jeli baš takav kakvim si ga opisao... - rekla je.

Već slijedećeg jutra smo krenuli na put. Pred večer smo stigli na Korčulu i Mario nas je dočekao na pristaništu. Meni je donio bocu vina, a Ivani buket ruža. Uvijek je imao stila.
- Ohhh...baš ti hvala...krasne su.. - rekla mu je i pružila ruku da se upoznaju.
- Takva lipotica zaslužuje barem buket ruža - odgovorio je na svoj zavodnički način.
- Sad mi je i neugodno - zacrvenjela se.
- Ne treba ti biti, Mario je stari šarmer i to je njegov stil - ubacio sam se.
- Drago mi je što ste došli. Super mi izgledate oboje. Ajde da vas odvedem do kuće - prebacio je temu vidjevši da je Ivani malo neugodno.

Nakon kratke vožnje, stigli smo do kućice pored samog mora. Pred kućom krasna plažica obasjana mjesećinom. Prava romantika.
- Pa ovo je prekrasno Mario....nemam riječi - rekla je Ivana.
- Vauuu....- dodao sam... - pa ovo je raj.
- Drago mi je da vam se sviđa i nadam se da će te uživati ka nikad. - odgovorio je Mario i dodao... - Puštam vas da se odmorite i naspavate. Kućica je samo za vas, a ja spavam na barci doli na vezu - rekao je pokazujući na barku privezanu stotinjak metara dalje.

Ivana i ja nismo mogli odoliti da se ne okupamo. Noć je bila krasna i more toplo. Sve to nas je uzbudilo pa smo vodili ljubav do dugo u noć i zaspali slomljeni od umora. Ujutro nas je Mariov glas trgnuo iz sna. Dovikivao je i dozivao nas i kad smo sišli pred kuću, on je bio s barkom na plažici.
- Ajde golupčići buđenje....vodim vas u najlipšu valu na otoku.
Brzo smo se spremili i ukrcali na barku. Mjesto na koje nas je odveo,bilo je neopisivo lijepo. More tirkizno i prozirno, a plaža prekrasna šljunčana i skrivena od javnosti.
Proveli smo tamo cijeli dan istinski uživajući u prirodnim ljepotama. Mario je pripremio i rućak te ponio gitaru tako da smo zaista proveli prekrasan dan. Ivana je bila oduševljena i šapnula mi je da je istina što sam govorio za Maria, a i primjetio sam da jedno drugo odmjeravaju. Dalo se je naslutiti da među njima ima kemije. Bio je baš tip muškarca kakvi joj se sviđaju.

Sljedećih dana smo nas troje provodili zajedno i dobro smo se zabavljali. Mario se nije štedio davati komplimente Ivani, a ni ona nije ostajala dužna. Jedno jutro sam je pitao da li joj se sviđa.
- Pa zgodan je... i ima smisla za humor...zanimljiv je, da.
Imali smo otvoren odnos pa nisam bio ljubomoran. Znao sam da bi mi sve rekla.
- Bili mu dala - priupitao sam znatiželjno.
- Ma daj prestani....imam tebe...šuti i ljubi me - odgovorila je.
Nisam htio dalje ispitivati, već sam je poljubio i predložio joj da odemo malo napraviti jednu biciklističku turu po otoku. Imao sam jaku želju još malo istražiti nova mjesta.
- Možemo i Maria pitati ako želi sa nama.
- Ja bi radije ostala i odmarala. Baš se malo osjećam iscrpljena od sunca i mora pa bi rado malo čitala i odmarala. Samo vi idite. - rekla je.
- Rado prijatelju, ali nešto je motor u barci zašteka pa ću se malo zabaviti s tim - odgovorio je Mario.
- Kad je tako, lijep vam dan. Ja se idem provozati pa se vidimo kasnije.
- Ne brini, ja ću je čuvati - namignuo mi je Mario na što se Ivana nasmijala. Bilo je očito da među njima ima kemije, ali nisam želio izigravati ljubomornog dečka te sam otišao.

Moja avntura s bajkom je već nakon dvadesetak minuta pedaliranja doživjela krah. Lanac mi je pao i sapleo se među zupčanike i bez alata nikako ga nisam mogao vratiti nazad. Gurajući bajk, frustriran sam krenuo nazad prema kući. Već iz daljine sam primjetio da Mario nije na barci, a ni Ivana na plaži. Kad sam se približio kući čuo sam ih da razgovaraju. Neznam zašto, ali nisam ušao već sam se na prstima prikrao prozoru da bolje čujem razgovor. Škure su bile zatvorene zbog hlada, ali prozor otvoren pa sam mogao dobro čuti o ćemu pričaju. Kad sam se potpuno približio prozoru, kroz rešetke na škurama sam mogao i vidjeti sve što se događa.
Ivana je bila u svojem kupaćem sa tangama i njena prekrasna i seksi guza je izgledala neodoljivo. Stajala je za štednjakom i kuhala.
Mario je onako mišičav stajao iza nje. Na sebi je imao samo kupaće gaćice koje su jedva skrivale to što je očito već bilo napeto...vjerojatno od pogleda na Ivaninu guzu.

- Jeli vam lipo tu? - pitao ju je. - Je, stvarno je prekrasno. Hvala ti Mario na ovome. Neću ovo nikad zaboravit. - odgovorila je.
- Bi li moga još nešto napravit da ti stvarno bude za pamćenje. - nastavio je. Po napetosti u njegovim kupaćim mogao sam i misliti o ćemu govori.
- Već si napravio i previše. Nemoj da mi bude neugodno. - odgovorila je.
- Prezgodna si...znaš li to? Da si moja, dan i noć bi te ljubia. - postao je vrlo direktan i otvoren.
- Ufff...ne govori to...a i ti si jako zgodan... - dodala je.
- Ivana, vidia san kako ti pogled biži i kako si gledala što skrivam u kupaćim.
- Pa i ti si gledao u mene....i moju guzu - odgovorila je.
- Jesam...imaš najjebozovniju guzu koju sam vidia. Kako je ne bi gleda. Još u tim tangicama...ufff.... - napetost je rasla.
- Ohhhh....Mario...prestani, molim te...znaš da sam zauzeta. Hvala ti na komplimentima, ali bolje stani. - borila se protiv njegove, a koliko sam mogao vidjeti i svoje želje. Znao sam prepoznati kad se upali i upravo je tako izgledala. Očito je i Mario to skužio pa je nastavio.
- Ivanaaa....preseksi si... ja bi te sad obljubia cilu...viruj mi...
- ohhh....šuti Mario molim te....frajerčino jedna svjetska.... - ja sam obična cura i k tome još zauzeta.
- Ti si sve samo ne obična. Pojeba bi te sad slatko pa kud puklo... - bio je vrlo direktan. - Zgrabia bi te i pojeba tu na stolu... - rekao je i prislonio se na njenu guzu hvatajući je oko struka.
- Ohhhhh.....ti tako zgodan...ohhhh...kako dobro zvuči, ali....uffff... - govorila je pokušavajući se odmaknuti.
- Opusti se....znam da želiš ka i ja...- dodao je i protrljao se o njenu guzu provlačeći joj ruku kroz kosu.
- Ohhhhh.... šta mi radiš...kakav si.... - već ju je dobro napalio. Mario je namirisao vrelu krv i spremao se pojebati moju djevojku.

Jednom rukom ju je zgrabio za guzu, a drugom svukao njen grudnjak ljubeći je po vratu.
- Ahhhh Mario....ufff....kako si takav.... - još se branila, ali bilo je vidljivo da je gotova.
- Ositiš li ovi kurac napeti? Ka top mi je od tebe.
- Ohhhhh.....osjetim, ali bi bilo bolje da ne osjetim....uffff.... - sad se već i ona lagano trljala guzom od njegov kurac. Pljesnuo ju je po guzi i okrenuo te joj stao ljubiti bradavice.
- Pojebat ću te sad ka niko nikad... - bio je vrlo samouvjeren i grabeći je rukama za guzu nastavio lizati njene bradavice.
- Ohhhhh.....Marioooo....ohhh....kakav si.....pa pojebi me onda.....ohhhhh...šta mi je..... - gledala ga je molećivo spremna da mu se pusti u ruke. Ljubio ju je po vratu, i onda joj cijeli jezik gurnuo u usta. Ja sam stajao kraj prozora i gledao kako će mi Mario pojebati djevojku.
Primio ju je za glavu i spustio dolje drugom rukom oslobađajući kurac. Trljao je svoja jaja i svoju debelu kurčinu po njenim usnama i licu.
- Ohhhhh....koji kurac imaš.... - bilo je zadnje što je rekla prije nego li joj ga je cijelog strpao u usta. Primio ju je za kosu i trpao joj svoju nabreklu kurčinu u usta. Gledao sam kako Ivana puši Mariu kurac i kako uživa u tome. Lizala mu je jaja pa ih sisala, a potom cijeli kurac gutala. Doslovno ju je jebao u usta. Klećala je na podu pod njim, a on ju je pljeskao po guzi i tucao u usta. Potom ju je digao na stol i okrenuo da joj glava visi unatraške i opet ugurao svoju kurčinu u njena usta. Čak je i podigao nogu i time meni omogućio bolji pregled. Dok joj je kurac klizio u usta, njegova puna jaja su klatila po njenom nosu i licu. Meni ga nikad nije tako pušila. Doslovno joj je cijeli klizio u usta, a njegova debela jaja bi se razlila preko njenog nosa.
- Ohhhh....prekrasna si...zna sam da si vatra. Pojebat ću te cilu. Kako ti se sviđa ovi kurac u ustima? - govorio je ne stajući jebati njena usta.
- Mmmmmm....prefin je.... obožavam ga ovako velikog - jedva je uspjela izgovoriti prije nego li joj je opet ispunio usta svojim debelim kurcem.

Onda ju je okrenuo na stolu i naglo zabio kurac u njenu vrelu picu. Počela je glasno stenjati kad je navalio na njenu picu. Jebao ju je na stolu, a ona ga je molila da ne stane.
- Ohhhh....kako dobro jebeš...nemoj nikad stati, molim te....ahhhhh....trebam teeee!!!!!
- Jel tribaš ovi kurac.... vrući i veliki? - pitao je rasturajući joj picu.
- Ooooo daaa!!!! Trebam da me pojebeš....želim te osjetiti svugdje kako me ispunjavaš - tresla se od užitka. Pustila mu se potpuno. Izgledali su kao da se znaju cijelu vječnost.
- Tvoja sam potpuno Mario....savršeno me jebeš.... ohhhhh....frajerčino jedna prezgodna - govorila je stenjajući dok ju jebao poput pastuha. Stavio joj je prste u usta i kurac trpao poput luđaka u njenu pohotnu picu.
- Izjebat ću te cilu....lipotice moja neodoljiva...ka niko nikad.....
- Ohhhhhh daaaaa.....želim to.... - kratko je odgovorila.

Onda ju je podigao i zgrabivši je rukama za guzu, nastavio je stoječi jebati. Obgrlila ga je rukama i nogama, a jezici su im se isprepleli dok ju je nasađivao na kurac.
- Ohhhh mogla bi ovo dan i noć raditi s tobom. Izludio si me potpuno. Htjela bi te osjetiti u guzi.... pliz... - molećivo mu je rekla.
- Ohhhh...pa kako bi to mogao odbiti, ali samo ako to jako želiš - odgovorio je i odveo je do kauća gje je nastavio sa rasturanjem njene pice.
- Savršen si....želim jako...pojebi me u guzu sada, molim te.... treba te...žudi za tvojim prekrasnim kurcem - bila je potpuno van sebe. Ovakvu je još nisam vidio. Mario je iz nje izvukao strast za koju nisam ni znao da postoji.
- Napalila si me totalka. Izjebat ću te sada žestoko u guzicu... - rekao je i okrenuo je.
- O daaaaaaaa!!!!! Izjebi me u guzu....trebam to više od svega... - rekla je i podigla mu guzu.

Bili su leđima okrenuti od mene pa sam mogao dobro vidjeti kako ju je opkoračio i naciljao svoju kurčinu u njenu guzu. Bila je toliko napaljena da je njegov kurac bez problema kliznuo u nju.
- Ohhhhh daaaaa....ohhhhhh.....toooo... - uzdisala je sve glasnije dok je Mario tucao njenu guzu. Trpao je svoj ogromni kurac u njenu guzu, a ona je stenjala od užitka.
- Razvalit ću ti guzu... - Mario ju je jebao kao da će ju stvarno razvaliti, a njoj je godilo da ju jebe bez milosti.
- Ohhhh....daj....želim to...uživam potpuno s tvojim kurcem debelim u guzi. Savršen je.....ahhhhhhh...... svršit ću!!!!!!!
Pojačao je tempo. Pljeskao je njenu guzu i rasturao je doslovno. Potom ju je primio rukama za kosu i povukao joj glavu unazad dok je kurcem jebao njenu guzu. U jednom trenu počela se tresti i stenjati tako glasno da sam pomislio da će netko ćuti.
Svršavala je kao nikad prije sa mnom, a Mario nije stajao s jebanjem njene guze.
- Ahhhhhh daaaaaa......još me jebi.....ne staj.... - svršavala je dugo i tresla se pod njim. Mario se također bližio vrhuncu i baš me je zanimalo kako će izgledati kraj. Nadao sam se da joj neće svršiti u usta, međutim bila je sva njegova. Još se je tresla pod njegovim naletima i kratko izustila.... - Svrši mi u usta....želim kušati tvoju spermu....
Mario je brzo izvadio kurac iz Ivanine guze i počeo svršavati po njenom licu i ustima, a ona ga je grabila usnama i usisavala želeći ga cijelog isisati.

Bio sam van sebe. Vidio sam kako je Mario pojebao moju djevojku i kako je uživala s njim kao nikad prije sa mnom. Otišao sam prošetati pa kad sam malo ohladio glavu, vratio sam se nazad.
Oni su bili dobro raspoloženi i zajedno su pripremali ručak.
- O pa ti si već stigao - komentirali su moj dolazak. - Kako je bilo? - upitao je Mario.
- Ma izjebo sam se ko budala s bajkom. Pao mi je lanac i nisam ga nikako uspio vratiti bez alata. Danas ću to popraviti pa bi sutra probao ponovo. Ako želite, možete sutra sa mnom.
- Hvala na pozivu, ali i ja sam se cijelo jutro najebo. - odgovorio je Mario i pogledao Ivanu osmijehnuvši joj se pa je dodao... - Nisam uspio srediti barku pa ću morati i sutra.
- Meni je jako pasalo ostati danas doma. Baš mi treba odmor. Osjećam se preporođeno i rado bi i sutra ostala doma - odgovorila je Ivana te kriomice osmjehom pogledala Maria.

Neka je makar netko uživao u današnjem danu - rekao sam i otišao pod tuš.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija