Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljeto za sjećanje

Ovo ljeto sam prvi put sam otišao na more. Razveo sam se početkom godine nakon 15 godina braka, te je žena otišla sa kćeri mami u Slavoniju, a meni je ostao stan u Zagrebu i apartman na Krku.
Bilo mi je neobično ići sam na more. Sad sam imao vremena koliko hoću, te sam odlučio provesti dva mjeseca na Krku. Prvih par dana sam čistio apartman, a kad sam bio zadovoljan učinjenim odlučio sam da sad mogu uživati.

Složio sam si neku rutinu, jutarnja kavica u obližnjem kafiću na rivi uz novine, doručak, pa odlazak na plažu. Taj je dio bio malo kompliciran, jer sam se trudio izbjeći gužvu, pa sam tražio onako više povučeno mjesto. Tako sam i našao tu dosta nepistupačnu plažu. Moralo se voziti autom petanestak minuta i još nakon toga pješačiti desetak. Bila je to šljunčana plažica od nekih dvadesetak metara širine i bila je dio malog prirodnog zaljeva skrivena od pučine. Bio sam tamo već deseti dan kad je došla ona. Mislim, do sada nikoga nije bilo nikoga po cijele dane, pa sam uživao u moru i zavlačio se u hlad ono malo borova, te uživao u mirisu smilja i kadulje, ali sad se pojavila ona.. .

Pozdravio sam ju kulturno i nasmješili smo se jedno drugome, pa se smjestila na kraj uvale i razvukla svoj ručnik i smjestila se na njega. Procjenjivao sam da ima oko 40-ak godina, vitkog tijela, bujnih grudi, dugih nogu i lijepe guze. Oči su bile sakrivene sunčanim naočalama, a bijeli šešir je prekrivao dugu smeđu kosu. U bikiniju je izgledala fenomenalno i vidio sam da drži do sebe. Nakon nekoliko minuta prestao sam ju promatrat, te sam nastavio čitati knjigu i pijuckao sam vino koje sam izvadio iz prijenosnog hladnjaka.
Ponovo mi je pogled privukla kad je ustala i krenula u vodu. Skinula je šešir i vidio sam da joj je kosa ravna i ne toliko smeđa već neke boje tamnog meda. Lijepo joj je padala niz leđa. Ušla je u vodu i plivala nekoliko minuta, te je izašla i malo cijedila vrhove kose koji su se namočili. Obrisala se ručnikom, ali ne onako na brzinu, već polako i nekako.. . jebozovno, pogotovo grudi i trbuh, te noge. Zatim je uzela kremu za sunčanje, ali mi nije jasno zašto joj je uopće i trebala zbog tamnog i preplanulog tena koji je već imala. Gledala je u kremu, pa pogledala u mene i nakon kračeg oklijevanja krenula ka meni. Kad mi je prišla pogledala je knjigu koju čitam i upitala:

- Dobar dan, da li Vas mogu nešto zamoliti? -gledala me plavim očima boje različka, pa sam progutao knedlu i rekao:
- Da.. . slobodno pitajte..
- Da li bi me mogli namazati po leđima da ne izgorim na suncu? -pružila mi je bočicu sa mlijekom za sunčanje, pa sam ju prihvatio potvrdno kimnuvši glavom.

Sjela je ispred mene okrenuvši mi leđa i podigavši kosu preko ramena. Ruke su mi malo zadrhtale dok sam joj mazao leđa. Koža uopće nije odavala njene godine i dalje je bila glatka i bez vidljivih bora. Osjetio sam nešto u kupaćim gaćama, tj kako mi se kurac budi. Da budem iskren ovo je bila prva žena koju sam ovako dirao od kako sam se oženio, pa nije bilo neočekivano. Mazao sam ju nježno i detaljno, a kad sam završio namazavši rub uz njene kupaće gaćice ona je ustala, pa sam ju brže bolje ponudio sa čašom hladnog vina. Prvo se je nečkala, ali je naposljetku prihvatila, te je sjela natrag. Konačno smo se i službeno upoznali. Zvala se Milena, bila je iz Beograda, a tu je ljetovala kod sestre koja se udala za jednog krčkog ugostitelja. Imala je 38 godina i bila je savršena, barem ovako na prvi pogled. Nakon nekog vremena sam joj predložio da se prebaci u ovaj hlad kod mene, te sam joj pomogao donijeti stvari. Sjedili smo i pričali o svemu, mojem propalom braku, njenim neuspješnim vezama i o tome da je odlučila prestati tražiti nekoga, jer čim više traži to je sve manje nade u uspjeh. Smijali smo se tome, a onda sam shvatio da smo skoro dva sata proveli u brbljanju, pa sam predložio kupanje.

Plivali smo u uvali potpuno sami, a meni se jedna misao motala po glavi, te sam rekao sam sebi 'Nemaš šta izgubiti, probaj'. Bili smo u plićaku kad sam joj prišao, privukao k sebi u zagrljaj i poljubio. Osjetio sam kako se ukočila, a onda se i opustila, pa mi uzvratila zagrljaj i počeli smo se ljubiti kao da nema sutra. Odjednom sam osjetio njenu ruku na mojim gaćicama i malo je protrljala moj kurac preko njih, pa ga stisnula, a onda prošaptala:

- Želim te.. ..

Poveo sam ju za ruku do naših ležaljki i tamo ju spustio na njih. Počeo sam ju ljubiti i polako sam skinuo gornji dio bikinija, te otkrio dvije predivne sise sa malim aureolama i tvrdim bradavicama. Spustio sam usne na njih i počeo ih ljubiti, te hvatati usnama, bez grubosti, sa puno nježnosti. Milena je uzdisala i drhtala na svaki moj poljubac, a onda sam rukom ušao između njenih nogu i pomazio joj picu preko gaćica. Uzdahnula je i stisnula mi ruku, te me pogledala, a onda me strasno poljubila. Odmaknuo sam gaćice i prstima ušao u njenu picu, a ona je raširila noge i sad sam slobodno trljao njenu picu. Iz nje je curilo i samo sam oblizao prste kad sam ih izvadio iz njene pice. Odvezao sam joj gaćice i sad je bila potpuno gola, pa sam ustao i oslobodio svoj napeti kurac gaćica, te je iskočio u svih dvadeset i dva centimetra dužine, a Milena je oblizala usne i samo prostenjala:

- Hajde.. . jebi me više.. .

Kleknuo sam i namjestio ga na ulaz u njenu obrijanu picu, te ga odmah gurnuo do kraja. zastenjala je, ali me je odmah i privukla na sebe, pa sam ju počeo zdušno jebat. Jebao sam ju i zabijao ga do kraja u njenu picu dok su mi jaja lupala po njenoj guzi. Ona je stenjala glasno i zabijala mi nokte u podlaktice dok sam ju ja pumpao. Nije nam trebalo dugo, valjda je želja bila prevelika, kad me je obgrlila nogama i privukla k sebi te je počela svršavati, a nekako sam i ja istovremeno počeo svršavati i puniti joj picu svojom vrelom spermom. Ostao sam na njoj još neko vrijeme, a onda se odvojio od nje. Dahtali smo, pa smo se osmjehnuli jedno drugome, a Milena je rekla da bi mogli malo u vodu.

Kupali smo se goli i ljubili malo, te mazili. Drkala mi je kurac pod vodom dok nisam svršio i uživala je gledati moju spermu kako leluja kroz vodu. Nisam joj ostao dužan, pa sam joj dobro istrljao klit i picu, pa ju doveo u plićak i polegao na mokri šljunak, te joj dobro izlizao picu dok nije i ona svršila. Pokupio sam sve njene sokove jezikom i usnicama, a ona je duboko uzdisala i guštala.

Još smo se neko vrijeme izležavali, a onda joj je zazvonio mobitel, jer su ju njeni zvali na ručak. Razmjenili smo brojeve mobitela i dogovorili se da bi večeras mogli na kakvu večericu i piće, pa je otišla.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija