Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljeto za sjećanje 2

Izbezumljen od prizora koji sam vidio dan ranije i nakon nemirne noći, već u rano jutro sam izašao na svoju biciklističku turu. U stvari samo sam se pravio da idem. Ćim sam zašao iza zavoja, stao sam i pričekao da vidim što će se dogoditi. Ivana je još spavala kad sam izašao, ali je Mario već nakon par minuta krenuo prema kući. Očito ni on nije najbolje spavao nakon jučerašnjeg dana. A i kako bi...pojebao je moju djevojku, a ona mu se dala cijela. Znao sam da želi još iskoristiti priliku misleći da sam ja negdje na pedaliranju.

Krenuo sam za njim da ne bi propustio neki dio. Prikrao sam se kućici i vidio da je Ivana sjedila na krevetu. Izgledala je kao da i ona samo čeka nastavak od jučer. U rano jutro izgledala je vrlo seksi. Onako malo snena u laganoj vestici i gaćicama sjedila je naslonjena na uzglavlje kreveta. Ćim je Mario ušao, lice joj se razvuklo u široki osmjeh.

- Ohooo...koga ja to vidim u ovo rano jutro...- rekla je pomalo zadirkujući.
- Hej lipoto moja...nisam oka sklopia. Samo sam čeka da te vidim. Oh kako te želim... Opet je bio samo u svojim kupaćim gaćicama i mogao sam vidjeti da je već spreman. Nije čudo da su ženske ludile za njim. Onako atletske građe i k tome još šarmantan, a u seksu bez granica, bio je kao opijum za ženski rod.
- Stani Mario...i ja sam jedva čekala da te vidim, ali bolje da se umirimo. Izgorit ćemo oboje ako ovako nastavimo. - nastojala je malo umiriti situaciju iako je bila željna.
- Ja sam lud ka puška, a ova mrcina u gaćicama još luđa.... - nastavio je i pritom pokazao pogledom prema svom napetom kurcu u kupaćim.
- Ohhhhh....pa šta ću s tobom....uvijek spreman, a? - godilo joj je to što vidi pred sobom, ali je pokušavala ostati mirna. - Probajmo se smiriti danas, molim te.
- Kako ti želiš....ja bi s tobom rado bia nemiran, ali ako je tako....idem skuvati kavu.

Već sam mislio da jutros neće biti akcije, kad je priča opet postala napetija.
Vratio se nakon par minuta u sobu pružajući joj šalicu kave.
- Baš ti hvala....treba mi malo da dođem sebi. Onaj pogled na ono što skrivaš u kupaćim me je dobro zdrmao. - izgledalo je da se Ivana predomislila.
- Bolje šuti ako želiš mir. Tvoja jedna rič i ja sam spreman. - odgovorio je.
- Samo kažem istinu..... - Eeeee pojebat ću te žestoko - prekinuo ju je.
- Ma smiri se....samo sam htjela reći da mi kava dobro dođe... - kao da ga je provocirala ili ni sama nije znala želi li se pojebati s njim.

- Meni si prekrasna i ono jučer je bilo nešto pre dobro...
- I ti si prekrasan i ono jučer je bilo nešto što nisam nikad doživjela, ali probajmo se smiriti. Nije fer.
- Ok...ajde ovako...ja ću ti onda samo reći šta bi ti radia, a ti vidi. Ako ti se svidi, super...a ako ne opet dobro. - skovao je plan jer je skužio da ju pali kad govori o seksu.
- Može...dogovoreno.... - pristala je, jer je koliko god se borila, ipak željela pa makar i da samo zamišlja.

- Prvo, dok ovako sidiš diga bi se iznad tebe i ovako priko gaćica ti trlja kurac po usnama. Primia te za glavu i trlja ti ga da ositiš kako je tvrd i da ga poželiš vidjeti.
- Ohhhhh... - bilo je sve što je izustila.
- Onda bi ga izvadia i prvo ti jajima trlja usne, a potom i ovim nabreklim glavićem.
- Ufffffff.....dobro zvuči.... - rekla je i dodala...nešto mi se dešava u pici...
- A onda bi ti ga cilog stavia u usta i lagano te ševia. Staja bi tako iznad tebe i pomalo te jeba u usta... Jel ti se sviđa?
- Ooohhh daaaaa!!! - bilo je vidljivo da je već dobro zagrijana i da ću opet gledati kako će Mario pojebati moju djevojku. - Nastavi dalje pliz...
- Dalje ide samo za pravo...samo reci želiš li...
- Ohhhhh.....želim! Pokaži mi!.... - gorila je od uzbuđenja.

Nije ga trebalo nagovarat. U tren oka bio je iznad nje sa dignutim kurcem i jajima počeo trljati njene usne. Potom joj je strpao cijeli kurac u usta i jebao je upravo onako kako je opisivao.
Sjedila je pod njim na krevetu i pušila mu kurac kao da je to jedino što želi u životu.
- Puši mi tu kurčinu debelu....ahhhh... - govorio je dok ju je držao rukama za glavu i trpao joj ga u usta. - Mmmmmm....ohhhhhh....kurac ti je savršen....stvoren je za mene, pojest ću ga. - kratko je odgovorila i nastavila pohotno gutati njegov debeli kurac.
- Izjebat ću te danas još bolje i slađe nego jućer... - govorio je trljajući joj bradavice dok joj je i dalje nabijao kurac u usta.
- Tvoja sam....znam da znaš šta mi treba...ohhhhh...poludit ću koji kurac imaš...želim ga svugdje..

Gledao sam kako ju jebe u usta, a onda je spustio glavu među njene noge i počeo ju lizati. Ona mu je provukla ruke kroz kosu i vukla ga na svoju picu. Trljala ju je od njegovo lice. Dobro ju je napalio. Sad je ona njega jebala u usta. Stenjala je od užitka.
- Ohhhh Marioooo....obliži me cijelu....obožavam te jebaču moj savršeni.... - doslovno je gorila.
- Kako si me napalila, izjebat ću te ka niko nikad viruj mi.
- O daaaaaa....dobro me izjebi....luda sam sad...ti si mene napalio...ohhh kakav si...

Mario je stao s lizanjem i uvalio joj svoju debelu kurčinu u picu. Jebao ju je na krevetu i oboje su bili kao u transu. Ivana je bila potpuno van sebe...
- Ahhhhhh...kako me dobro jebeš....ohhhhh...obožavam ti kurac.....ahhhhh...
To ga je samo još više poticalo da joj se luđački nabija u picu. Jebao ju je svom silinom kad je počela gotovo vriskati od uzbuđenja.
- Svršavammmmm!!!!! Ahhhhhh....ovo je jebenooooo dobrooo!!!
Trajalo je neko vrijeme, a onda se umirila. Gurnuo joj je jezik u usta i okrenuo je na krevetu ne vadeći kurac iz njene pice. Sad je ona bila na njemu. Primio ju je rukama za guzu i nabijao na kurac. Vidio sam kako se izvija na njemu i jaše njegov kurac.

- Ohhhh...osjetim ga duboko....jako mi je lijepo...kakav je reci mi... - ponovo se zagrijavala.
- Ogroman je lipoto moja...tvrd i vrel od tvoje pice...
- Kakav još? - Razuzdan i lud od želje da te jebe...
- Ahhhhh.....O Bože šta mi radiš....opet ću svršiti....
Nabijao ju je na svoju kurčinu ne puštajući njenu guzu iz ruku. Onda ju je primio za kosu i privukao sebi pa je počeo ljubiti trpajući joj jezik u usta. Jedan prst joj je stavio u u guzu dok je dalje nastavljao sa jebanjem njene pice.

- Ahhhhh.....guza te moja treba....nemirna je. Utješi mi je....
- O daaa!!! - Okrenuo ju je na krevetu, polegao potrbuške i podigao njenu guzu. Opkoračio je i uvalio joj ga cijelog. Imao sam dobar pregled i mogao sam vidjeti kako zabija svoj ogromni kurac u guzu moje djevojke. Kad bi ga zabio cijelog, njegova puna jaja bi udarala po njenoj pici, a ona je sve glasnije uzdisala očito beskrajno uživajući u njegovim ulascima.
- Ohhhhh....šta mi radiš....
- Jebem te u guzu...krojim je za svoj kurac.... - nije stajao s pumpanjem u njenu guzu.
- Ahhhhh....jebeš moju guzu? Ahhhhh....kako dobro.... - nabijala se sama na njegov kurac.
- Izjebi je žestoko sad da svršim.... napuni je sobom...
- Rasturit ću ti guzu svojom kurčinom nabreklom...obožavam te jebati. Savršena siiii!!!!!
- Dajjjjj!!!!! Želim too!!!!!!!! - stvarno mu se cijela dala. Bila je potpuno njegova.
Počela se tresti i svršavati pod njegovim žestokim karanjem. Mario je isto počeo stenjati i sav se tresti.
- Tooooo!!!! Osjetim ti spermu u svojoj guzi....ne staj....još jebi moju guzu...
Svršavali su zajedno i tresli se kao da ih struja udara, a onda se samo ispružili na krevetu. Ostao je ležati na njoj ne vadeći svoj kurac iz njene guze. Nježno su se ljubili. Bilo mi je jasno da sam izgubio djevojku. Razmjena nježnih poljubaca nakon ovakvog seksa već je znak da tu ima i nešto mnogo više osim samog jebanja. Teško mi je palo, ali se uvijek prisjetim one stare poslovice. Nikad ne trči za curom i autobusom. Doći će drugi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija