Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljeto za sjećanje 2

Jedva sam dočekao večer. Milena mi nikako nije izlazila iz glave. Taj neočekivani seks na onoj plažici bilo je nešto fenomenalno i nejneočekivanije što sam doživio. Sam pomisao na nju mi je dizao kurac.

Nazvao sam ju oko 18 sati, pa smo se dogovorili da se nađemo u Krku u jednom restoranu za koji sam znao da imaju izvrsnu hranu. Bilo je 20 sati kad sam stigao, a ona je malo kasnila i stigla desetak minuta kasnije u ljetnoj haljini koja nije baš puštala mašti na volju. Primjetio sam par muškaraca kako se otvoreno okreću za njom, a kad je svjetlo bilo iza nje, shvatio sam i zašto.. . haljina je bila skoro prozirna.

Poljubila me i sjela, te sam vidio par zavidnih pogleda oženjenih muškaraca koji su sjedili za drugim stolovima. Naručili smo večeru i razgovarali o svemu, samo ne o onome što se desilo između nas tog dana. Bilo je skoro 22 sata kada je predložila da odemo u šetnju, pa sam platio račun i krenuli smo u šetnju. Riva i sam grad su bili krcati turistima, pa smo se probijali više, nego šetali kroz grad. Na kraju sam joj predložio da odemo do mene, a ona je sa smješkom prihvatila.

Vozili smo se nekih dvadesetak minuta, te stigli do apartmana. Upalio sam TV, donio bocu vina i zavalili smo se na trosjed. Pohvalila je apartman, pa smo nastavili razgovor ne pogledavši u TV. Jednostavno nisam mogao odvojiti pogled od njenog blistavog osmijeha, plavih očiju i tamnog tena. Ubrzo sam odložio čašu i privukao ju u zagrljaj. Počeli smo se ljubiti, a ubrzo smo bili potpuno goli, što kod nje nije bilo teško jer ispod haljine nije nosila ama baš ništa. Ja sam se brzo oslobodio sve odjeće, pa sam ugasio svjetlo i sad sam ju ljubio po cijelom tijelu samo uz rasvjetu televizora koji je bacao šarenilo boja po njenom tijelu. Ljubio sam joj grudi i polako se spuštao prema njenom trbuhu. Uskoro sam razmaknuo njene noge i zaronio u njenu picu koja je mirisala predivno po kremi za tijelo i njenim sokovima kojih je bilo obilato. Ljubio sam ju po usminama, klitorisu i gurao joj jezik u rupicu iz koje su curili slasni sokovi. Milena se grčila i stenjala, te mi privlačila glavu još jače na svoju picu. Moj jezik ju je uskoro doveo do vrhunca i svršila je žestoko. Vrisnula je i stisla mi glavu nogama, a onda se naglo opustila. Pogledao sam ju, a ona mi je rekla da sjednem na trosjed.

Čim sam sjeo bacila se na moj kurac i uskoro je nestao u njenim ustima. Gutala ga je skoro do jaja, a jednom mi je rukom masirala jaja, da bi izvukla sljedeći tren kurac iz usta i uvukla u njih jedno pa drugo jaje. Osjećaj je bio fantastičan i nadao sam se da neću prebrzo svršiti. Nakon pet minuta pušenja i sisanja jaja se uspravila i opkoračila me, te se spustila picom do mog glavića i lagano nasjedala na njega samo usminama. Trljala se o moj kurac polako i bez žurbe, a onda se polako počela spuštati niz njega. Bio sam u sedmom nebu i gledao sam kako moj kurac polako, milimetar po milimetar nestaje u njenoj vreloj rupici.
Uskoro se spustila do kraja i stala. Gledala me u oči i nagnula se prema meni, te su se naše usne spojile i ljubili smo se bez ikakvog micanja. Zatim se je lagano počela micati. Prvo kružnim pokretima bokova, zatim naprijed nazad, da bi se naposljetku počela odizati i nabijati na moj kurac sve jače i sve brže. Uskoro sam imao njene nokte zabijene u moja ramena i vrat, a ona je glasno stenjala i stezala moj kurac u svojoj pici dok je svršavala na njemu. Ni meni više nije dugo trebalo da počnem svršavati, pa sam ju primio za bokove i nabio joj ga do kraja, tj navukao nju na sebe i počeo joj se prazniti u njenu picu.

Dahtali smo oboje znojni na trosjedu. Ona mi je i dalje sjedila u krilu, a moj kurac je još bio u njenoj pici, uspravan i čvrst, na moje veliko iznenađenje. Ljubio sam joj grudi, a ona me je grlila, pa tiho rekla:

- Da odemo u sobu?
- Može -ugasio sam TV, podigao ju i odnio u sobu, a ona je samo ciknula i uhvatila se čvrsto za mene.

Zahvaljivao sam mjesecima u teretani da se isklešem nakon razvoda, pa je sad bilo korisno. Položio sam ju na krevet i legao kraj nje, pa smo se počeli maziti i ljubiti. Zatim mi je okrenula leđa, a ja sam ju ljubio po leđima, pa stavio ruku na njenu picu i sa leđa je milovao od šupčića do klita. Ljubio sam joj rame i prstima ušao u picu, pa sam ju počeo jebati njima. Kad sam joj jedan prst stavio na guzu nije htjela. Rekla je:

- Polako.. . tek smo se upoznali.. .

Peihvatio sam to, a i moj je kurac bio ponovno oran za zavlačenje u toplinu njene pice, pa sam joj ga sa guza lagano stavio i počeo ju polako jebati. Jednu ruku sam prebacio preko nje i došao do klita, te ga počeo masirati dok sam joj kurcem ulazio u picu. Ona se meškoljila i ubrzo je ponovo svršavala, a ja sam ju i dalje jebao polagano.
Potrajalo je to dobrih dvadesetak ili više minuta, a onda sam osjetio da mi se približava, pa sam ubrzao i počeo joj ga zabijati sve jače u picu. Stenjala je na svaki moj ubod do kraja, a time me je samo podsticala da joj ga još jače zabijem. Nakon nekog vremena sam konačno počeo svršavati i po treći put joj taj dan napunio picu svojom spermom.

Nakon toga smo ostali ležati tako zagrljeni, te smo i zaspali tako, a pred jutro smo ponovili sve, ali jako jako polako.

Narednih desetak dana njenog odmora smo proveli zajedno, a ja sam joj upoznao sestru i šogora kojeg sam znao iz viđenja. Kad je otišla u Beograd rekao sam da ću ju posjetiti. Evo sad se po treći put spremam kod nje, shvatili smo da smo jedno za drugo i da bi mogli zajedno funkcionirati. Vidjet ćemo šta nas čeka, pa ako bude sve u redu nema problema.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija