Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ljeto za sjećanje 2

Ocjena: Nije ocjenjeno

Jedva sam dočekao večer. Milena mi nikako nije izlazila iz glave. Taj neočekivani seks na onoj plažici bilo je nešto fenomenalno i nejneočekivanije što sam doživio. Sam pomisao na nju mi je dizao kurac.

Nazvao sam ju oko 18 sati, pa smo se dogovorili da se nađemo u Krku u jednom restoranu za koji sam znao da imaju izvrsnu hranu. Bilo je 20 sati kad sam stigao, a ona je malo kasnila i stigla desetak minuta kasnije u ljetnoj haljini koja nije baš puštala mašti na volju. Primjetio sam par muškaraca kako se otvoreno okreću za njom, a kad je svjetlo bilo iza nje, shvatio sam i zašto.. . haljina je bila skoro prozirna.

Poljubila me i sjela, te sam vidio par zavidnih pogleda oženjenih muškaraca koji su sjedili za drugim stolovima. Naručili smo večeru i razgovarali o svemu, samo ne o onome što se desilo između nas tog dana. Bilo je skoro 22 sata kada je predložila da odemo u šetnju, pa sam platio račun i krenuli smo u šetnju. Riva i sam grad su bili krcati turistima, pa smo se probijali više, nego šetali kroz grad. Na kraju sam joj predložio da odemo do mene, a ona je sa smješkom prihvatila.

Vozili smo se nekih dvadesetak minuta, te stigli do apartmana. Upalio sam TV, donio bocu vina i zavalili smo se na trosjed. Pohvalila je apartman, pa smo nastavili razgovor ne pogledavši u TV. Jednostavno nisam mogao odvojiti pogled od njenog blistavog osmijeha, plavih očiju i tamnog tena. Ubrzo sam odložio čašu i privukao ju u zagrljaj. Počeli smo se ljubiti, a ubrzo smo bili potpuno goli, što kod nje nije bilo teško jer ispod haljine nije nosila ama baš ništa. Ja sam se brzo oslobodio sve odjeće, pa sam ugasio svjetlo i sad sam ju ljubio po cijelom tijelu samo uz rasvjetu televizora koji je bacao šarenilo boja po njenom tijelu. Ljubio sam joj grudi i polako se spuštao prema njenom trbuhu. Uskoro sam razmaknuo njene noge i zaronio u njenu picu koja je mirisala predivno po kremi za tijelo i njenim sokovima kojih je bilo obilato. Ljubio sam ju po usminama, klitorisu i gurao joj jezik u rupicu iz koje su curili slasni sokovi. Milena se grčila i stenjala, te mi privlačila glavu još jače na svoju picu. Moj jezik ju je uskoro doveo do vrhunca i svršila je žestoko. Vrisnula je i stisla mi glavu nogama, a onda se naglo opustila. Pogledao sam ju, a ona mi je rekla da sjednem na trosjed.

Čim sam sjeo bacila se na moj kurac i uskoro je nestao u njenim ustima. Gutala ga je skoro do jaja, a jednom mi je rukom masirala jaja, da bi izvukla sljedeći tren kurac iz usta i uvukla u njih jedno pa drugo jaje. Osjećaj je bio fantastičan i nadao sam se da neću prebrzo svršiti. Nakon pet minuta pušenja i sisanja jaja se uspravila i opkoračila me, te se spustila picom do mog glavića i lagano nasjedala na njega samo usminama. Trljala se o moj kurac polako i bez žurbe, a onda se polako počela spuštati niz njega. Bio sam u sedmom nebu i gledao sam kako moj kurac polako, milimetar po milimetar nestaje u njenoj vreloj rupici.
Uskoro se spustila do kraja i stala. Gledala me u oči i nagnula se prema meni, te su se naše usne spojile i ljubili smo se bez ikakvog micanja. Zatim se je lagano počela micati. Prvo kružnim pokretima bokova, zatim naprijed nazad, da bi se naposljetku počela odizati i nabijati na moj kurac sve jače i sve brže. Uskoro sam imao njene nokte zabijene u moja ramena i vrat, a ona je glasno stenjala i stezala moj kurac u svojoj pici dok je svršavala na njemu. Ni meni više nije dugo trebalo da počnem svršavati, pa sam ju primio za bokove i nabio joj ga do kraja, tj navukao nju na sebe i počeo joj se prazniti u njenu picu.

Dahtali smo oboje znojni na trosjedu. Ona mi je i dalje sjedila u krilu, a moj kurac je još bio u njenoj pici, uspravan i čvrst, na moje veliko iznenađenje. Ljubio sam joj grudi, a ona me je grlila, pa tiho rekla:

- Da odemo u sobu?
- Može -ugasio sam TV, podigao ju i odnio u sobu, a ona je samo ciknula i uhvatila se čvrsto za mene.

Zahvaljivao sam mjesecima u teretani da se isklešem nakon razvoda, pa je sad bilo korisno. Položio sam ju na krevet i legao kraj nje, pa smo se počeli maziti i ljubiti. Zatim mi je okrenula leđa, a ja sam ju ljubio po leđima, pa stavio ruku na njenu picu i sa leđa je milovao od šupčića do klita. Ljubio sam joj rame i prstima ušao u picu, pa sam ju počeo jebati njima. Kad sam joj jedan prst stavio na guzu nije htjela. Rekla je:

- Polako.. . tek smo se upoznali.. .

Peihvatio sam to, a i moj je kurac bio ponovno oran za zavlačenje u toplinu njene pice, pa sam joj ga sa guza lagano stavio i počeo ju polako jebati. Jednu ruku sam prebacio preko nje i došao do klita, te ga počeo masirati dok sam joj kurcem ulazio u picu. Ona se meškoljila i ubrzo je ponovo svršavala, a ja sam ju i dalje jebao polagano.
Potrajalo je to dobrih dvadesetak ili više minuta, a onda sam osjetio da mi se približava, pa sam ubrzao i počeo joj ga zabijati sve jače u picu. Stenjala je na svaki moj ubod do kraja, a time me je samo podsticala da joj ga još jače zabijem. Nakon nekog vremena sam konačno počeo svršavati i po treći put joj taj dan napunio picu svojom spermom.

Nakon toga smo ostali ležati tako zagrljeni, te smo i zaspali tako, a pred jutro smo ponovili sve, ali jako jako polako.

Narednih desetak dana njenog odmora smo proveli zajedno, a ja sam joj upoznao sestru i šogora kojeg sam znao iz viđenja. Kad je otišla u Beograd rekao sam da ću ju posjetiti. Evo sad se po treći put spremam kod nje, shvatili smo da smo jedno za drugo i da bi mogli zajedno funkcionirati. Vidjet ćemo šta nas čeka, pa ako bude sve u redu nema problema.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina