Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetovanje sa Darijom

Darija i ja smo uspjeli iskamčiti nekako zajednički godišnji odmor, tj tjedan dana nam se poklapalo, ali za nas dovoljno. Do tada smo se jebeli sve u šesnaest, najčešće kod nje u stanu, ali najčešće na zadnjem sjedalu moje Alfe ili bi bila naslonjena na nju. To joj je nekako bilo posebno inspirativno za orgazme.

Uglavnom, ona je otišla tjedan dana ranije na more, a ja sam ostao raditi taj tjedan i čuli bi se svaki dan, naravno putem telefonskog seksa smo držali napetost na visini, ali bez svršavanja. To smo čuvali za pravi seks. Taj tjedan mi je bio dug kao godina i jedva sam dočekao petak, pa sam se poslije posla odmah zaputio put Zadra. Gužva na cesti mi je bila zamorna, ali su moje misli bile kod Darije, a to se lijepo vidjelo i po mom napetom kurcu u hlačama. Nakon više od tri sata vožne iz Zagreba sam konačno stigao u Zadar, pa sam uskoro bio na periferiji grada gdje su su svi parkinzi ispred kuća sa oznakama 'Zimmer frei' bili krcati vozilima, uglavnom stranih tablica. Ubrzo sam došao do njene kuće, a Darija me već čekala. Sad sam joj upoznao i starce, simpatične ljude, a kad sam joj vidio mamu znao sam na koga je Darija tako zgodna.
Nakon brzinskog raspremanja i tuširanja pridružio sam se svima na terasi, pa smo tako časkali sve do kasnih noćnih sati, a onda su darijini starci otišli na spavanje, dok samo Darija i ja ostali sjediti u mraku na terasi. Iz obližnjih kafića se čula muzika, a nas dvoje smo uživali u opojnim mirisima vrta njene mame sjedeći zagrljeni na prostranom dvosjedu vrtne garniture. Ubrzo je njena ruka krenula ka mom kurcu i počela ga maziti preko hlača, a onda smo se počeli ljubiti kao ludi, ali nekako smo pazili da ne izazovemo mnogo buke. Ubrzo je izvukla moj kurac iz hlača i gaća, te mi je sad pušila kurac kao da ga nikad nije imala. Nije trebalo ni njoj puno da me natjera da svršim i ubrzo sam joj punio usta svojom pregrijanom spermom. Bilo je toga i previše, pa se u jednom trenu zagrcnula i sperma je izletila iz njenih usta, te mi pošpricala majicu i trbuh. Malo smo se suzdržavali, ali nas je smjeh obuzeo i sad smo se prigušeno smijali kao ludi. Nakon nekih par minuta smijanja napokon smo ustali i otišli u sobu.

Bili smo tihi, pa smo se odšuljali do sobe koja je bila na suprotnom dijelu hodnika na katu, pa nas nisu baš mogli čuti. A lijepo se čulo i hrkanje Darijinog starog. Ubrzo smo bili u krevetu, a Darija je uskoro bila na meni potpuno gola, pa se brzo nasadila na moj još uvijek tvrdi kurac i počela se nabijati na njega dok sam se ja igrao sa njenim sisama. Ubrzo smo se potpuno zaboravili i sad se Darija nabijala na mene kao luda dok je krevet prigušeno stenjao ispod nas, a onda se stresla i počela svršavati, pa se umirila na par trenutaka, da bi se zatim nastavila nabijati na moj kurac i natjerala je i mene da ponovo svršim i napunim joj picu toliko željenom spermom. Poslije toga smo zaspali zagrljeni i zamrljani našim sokovima.

Ujutro sam se probudio prije Darije koja je imala smješak na licu, pa sam se otuširao i spustio u prizemlje gdje me privukao miris kave i hrane, pa sam se uskoro pridružio Darijinim starcima za doručkom. Na pitanje kakvi su nam planovi za danas samo sam slegnuo ramenima, jer stvarno nisam znao, a Darijin stari mi je dao ključeve od barke i rekao da mi Darija pokaže malo obalu, ali sa morske strane. Ubrzo se i darija pridružila, pa se na komentar o ključevima od barke samo nasmješila i namignula mi.

Sat vremena kasnije smo se uputili malom pasarom koja je imala kabinu prema Ugljanu. Darija je vozila, a ja sam se smjestio uz nju i milovao joj noge dok je ona svojim nožnim prstima stiskala moj kurac preko kupaćih. Spremno je odgovorio i sad je lijepo narastao, a Darija se samo zadovoljno smješkala. Ubrzo smo došli do otoka, ali nismo išli ni na jednu od plaža, već je darija vozila polako uz otok dok nismo došli do jedne uvale, te smo tamo stali, bacili sidro, a ubrzo smo bili i potpuno goli. Nije bilo nikoga, pa sam sad mazao Dariju po cijelom tijelu sa uljem za sunčanje zadržavajući se na sisama i guzi, pa sam joj rukom ušao između nogu i prstima počeo trljati picu, a ona me odmakla, pa je rekla:

- Čekaj malo.. da i tebe namažemo -sad je ona uzela ulje i mazala mene posebno mi mazavši kurac koji je već stršao u zrak, pa se nasmijala i rekla- Pazi kad skačeš u vodu da ne zapneš za kamenje na dnu sa njim..
- Bez brige.. -rekao sam i poljubio ju privukavši ju uz sebe i sad joj je glavić milovao pupak- Taj može zapeti samo u tvoju picu..
- Mmmmm.. gadno se prijetiš.. -rekla je i stala na rub barke- Ali samo ako me uloviš.. -zatim je skočila u vodu, a ja brže bolje za njom.

Ulje na koži i voda nisu baš najbolja kombinacija, jer kad god bih ju stigao samo bi mi kliznula uz veseli smijeh. Barem dok nismo došli u plićak, a tada nije imala kamo.. ili nije željela jer joj se pica pregrijala. Zavalili smo se na šljunčani dio male plažice od kojih dvadesetak kvadrata, pa sam ju ljubio dok sam joj trljao prstima picu, a ona je raširila noge i potpuno se opustila. Spustio sam se niže i sad sam bio sa glavom između njenih nogu i lizao sam joj slankastu picu gurajući joj jezik čim sam dublje mogao, a ona je samo prigušeno stenjala dok nije svršila i iz nje je krenula poplava sokova. Sve sam polizao, a onda se popeo na nju i zabio joj moj već bolno tvrdi kurac u njenu picu. Zastenjala je prigušeno dok sam joj ga zabijao do kraja u picu. Jebali smo se polako i bez žurbe uživajući u moru koje nas je lagano zapljuskivalo po nogama. Trajalo je sad dugo dok joj napokon nisam napunio picu, a onda smo se izvalili na plaži i pustili da nas more zapljuskuje, jer je nekakav brod prošao kroz kanal, pa su sad valovi došli i do nas. More je ispralo sve sa nas, a onda mi se darija okrenula i upitala me nešto što mi je diglo kurac isti tren:

- Da li si ikad jebao neku u guzu?
- Nisam, ali bi definitvno volio probati to.. -tiho sam rekao, jer nisam znao što ima u planu.
- Ja bi voljela probati.. i to sad.. -rekla je dok me grebla lagano noktima po mojim prsima i trbuhu usput lagano dotičući moj napeti kurac koji se lagano ljuljao ispran od mora.
- Stvarno? Sada? -podigao sam se na laktove i gledao ju žmirkajući pošto mi je smetalo sunce.
- Aha, ali.. -rekla je i zastala pogledavši prema barci- .. trebalo bi donijeti ono ulje za sunčanje..

Nije ni završila, a ja sam već bio u vodi i išao do barke, pa sam uzeo ulje i doplivao natrag. Zatim je ona našla nekakvu stijenu koja nije bila baš jako neudobna, pa se naslonila preko nje izbacivši guzu u zrak. Ja sam polako počeo mazati njenu guzu sa uljem i uskoro sam joj ušao sa prstom u guzu. Malo se lecnula, ali me samo ohrabrivala da nastavim, pa sam uskoro gurnuo još jedan prst unutra. Sad je zastenjala malo glasnije, a onda je tiho prošaptala da joj ga više stavim, jer ju ovo izluđuje. Namazao sam si kurac dobro sa uljem i stao iza nje, pokušavajuči naći čvrsti oslonac na oblucima u vodi. Namjestio sam glavić na ulaz u njenu guzu i lagano ga gurnuo. Išlo je polako dok se nije opustila, a onda je kurac samo kliznuo unutra i sad sam se primio za njene bokove i počeo sam ju polako jebati. Stenjala je glasno dok sam joj ga zabijao u guzu, a onda je i zacvilila, pa sam dodao još malo ulja u njen šupčić, te vratio kurac unutra. Sad sam ju već malo razradio, ali bi svejedno svako toliko lagano zastenjala. Ja sam postepeno ubrzavao jebanje i uskoro sam ponovo svršavao kao da nisam malo prije svršio već jednom. Napunio sam joj guzu spermom, a onda polako izvukao kurac iz nje i gledao kako se sperma polako cijedi niz njenu guzu, a onda i po pici koja je bila sva od njenih sokova i ulja za sunčanje.

Polako se uspravila i spustila se u more uživajuči dok joj je voda hladila guzu. Nakon toga smo se nastavili izležavati na plaži, pa smo se malo kupali i još jednom se pojebali, a onda se odlučili vratiti natrag. Ostatak odmora je prošao u kupanju, sunčanju, izlsacima i, naravno, seksu. Nakon toga smo se skupa vratili u Zagreb, te nastavili sa našim druženjem. I službeno smo sada cura i dečko, a čim sam saznao da je u drugom stanju i zaprosio sam ju. I sad se isplatio onaj analni seks, jer ju sad jebem stalno u šupčić dok ne bude rodila, a onda nastavljamo po starom.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija