Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljetovanje u Budvi

Bilo je to ljeto kad se organizirao susret studenata u Budvi. Inače ne idem na takva događanja, ali to ljeto sam odlučio otići. Ponio sam samo najpotrebnije pošto ostajemo samo tjedan dana.

Prvi dan kad smo stigli tamo odmah smo išli na kupanje. Tada sam mogao napokon pokazati svoje isklesano tijelo na kojem radim već duže vremena redovito posjećujući teretanu. Do tada nisam vidio ni jednu od kolegica u badiću, ali taj dan sam se iznenadio. Čak i kolegice koje mi se na prvu nisu sviđale imale su dobre adute. Ispočetka nisam ništa poduzimao, ali sam ih, ne baš tako suptilno, promatrao. Normalno da su skužile da ih promatram i divim im se, ali nije im smetalo. Dapače, čak su namjerno počele prošetavati ispred mene davajući mi znak. Skužio sam što žele. Nakon nekog vremena odlučio sam priči jednoj od kolegica, ta kolegica mi se najviše sviđala. Bila je onako sitnije građe i malo niža, ali meni super privlačna. Prišao sam joj i upitao ju: "Jesi možda za sladoled večeras? ", na što je, bez puno razmišljanja, odgovorila da je.

Otišli smo sami do grada navečer i dok smo šetali uhvatio sam ju za kuk i tako ju vodio gradom. Stigli smo do neke slastičarnice gdje smo odlučili jesti sladoled. Dok smo jeli sladoled pogledala me u oči, nasmiješila se izazovno i počela lizati sladoled. Lizala ga je tako vješto i nisam mogao više izdržati. Platio sam konobarici sladolede i odveo kolegicu na plažu. Pošto je plaža bila dovoljno udaljena od grada i pošto je već pala noć nije bilo nikog tamo. Došli smo na plažu i bez da sam išta rekao ona je kleknula ispred mene, skinula mi hlače i počela mi pušiti kurac. Ahh, bila je tako dobra u tome. Bio sam previše napaljen i nije mi trebalo dugo da joj svršim u usta. Sve je progutala i oblizala mi kurac. Zatim se skinula i uputila ka moru. Ušli smo goli u more i voda je isprala moj kurac. Dok smo bili u vodi počeo sam joj mjesiti grudi. Zatim sam ih počeo lizati i ljubiti. Na poslijetku sam spustio ruku niže i počeo joj trljati picu. Nakon nekog vremena uzdahnula je: "Jebi me omah. Ne mogu više čekati. ", nakon čega sam ga rado stavio u njenu usku picu. Počeo sam ju jebati dok je bila okrenuta leđima prema meni. Izjebao sam ju dobro te večeri i svršila je nekoliko puta. Postalo je već kasno pa smo krenuli nazad.

Sutradan je bio lijep dan i cijela grupa je opet otišla na plažu. Tamo je bila i ona. Ovaj put kraj mene su došle ostale kolegice, "Čule smo što ste radili sinoć" - jedna od njih je rekla. "Aham, znači pričala vam je. " - odgovori sam im. "Normalno da je, kako se i ne bi pohvalila, tako zgodan dečko a još dobar i u krevetu. Ja ti hoću bit sljedeća". "Ne ja. ", "Ne, mene odaberi sljedeću". Počele su se prepirati koja će sljedeća, a vidjei su to i ostali dečki. Rekao bih da su bili ljubomorni kad su vidjeli da nemaju baš prevelike šanse kraj mene. Brzo sam umirio djevojke: "Ne brinite, ima mene dosta za sve. ". Tih par dana nisam imao mira, odem pod tuš a jedna od kolegica odmah dođe zamnom. Nije da sam se bunio il da mi je smetalo, ali bilo je to novo iskustvo za mene. Nisam ni ušao u vodu, a jedna od kolegica me povukla za ruku i rekla da me želi sad, no u tom istom trenutku vidio sam jednu kolegicu, koja nije najljepša, kako nas promatra tužnim pogledom. Odbio sam kolegicu koja me ovukla i rekla da bi sad te joj objasnio da može kasnije. Nakon toga, prišao sam drugoj kolegici te ju uhvatio za ruku i rekao: "Ti si na redu. ". Iznenađeno me pogledala te priupitala: "Ti to ozbiljno? ". "Pa da. " - odgovorio sam joj. "Ali mislia sam.. . " - nastavila je. "Mislila si da ne bih nikad s tobom? " - prekinuo sam ju. Tužnim pogledom je odgovorila: "Da. ". "E pa krivo si mislila. Cure kao one stalno dobiju nekog zgodnog, vrijeme je da i tebe usrećimo napokon". "Hvala ti" - odgovorila je te me zagrlila. Odveo sam ju natrag do hotela pošto je bio tada prazan i pružio joj užitak.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija