Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljubav je na selu

Na selo se nekad išlo zbog svježeg zraka, domaće hrane ili izleta općenito. Danas je to rijetkost jer su sela većinom pusta, te je sve manje interesa za selo. Ja sam napravio obrnutu stvar. Nakon 4 godine braka sam se razveo, te sam odlučio promjeniti potpuno način života. Išao sam na neke seminare za poljoprivrednike, te tečajeve za vrtlare, kupio poveći komad zemlje sa kućom i gospodarskim zgradama, a sve me koštalo manje nego dvosobni stan u Zagrebu. A opet, nisam bio daleko od grada, manje od sat vremena vožnje.

Ubrzo sam se sprijateljio sa nekoliko milf&type=">starijih ljudi u selu, pa sam uskoro imao izorane dvije njive na kojima sam posadio kupus, krumpir i mrkvu, a za ostalo sam pripremio nešto jabuka, te uredio vrt sa salatom, blitvom i još malo toga. Znao sam kome ću prodati ono što uzgojim, pa se nisam previše brinuo oko toga što je ova iskusna starčad govorila. Čak sam razmišljao da i njihovo prodam tako, ako bude velika potražnja. I tako sam se brzo uklopio u život na selu. Redovna su bila druženja u obližnjoj birtiji, a tamo sam i upoznao Tatjanu.

Tatjana je bila niska i vižljasta cura, crne duge kose sa povećom guzom i sisama na izvolte. Stalno je imala neke dekoltirane majice i bluze, pa je ova seoska starčad samo slinila za njom na šanku i plaćala pivice, da bi čim duže gledala u njen dekolte sa bijelim sisama. Ja kad
bi došao sjeo bi za stol u kutu, pa bi imao pogled na cijelu prostoriju, a naročito na Tatjaninu guzu iza šanka kad bi se sagnula, kao da traži nešto u ormaru ispod šanka. Kad bi bila u suknji najčešće bi se vidjele i gaćice ispod njih. Primjetio sam da je to radila samo kad bih sjedio za stolom u kutu. Znam da su te cure premazane svim mastima kako bi dodatbno zaradile, a kad sam saznao da je zapravo kći od vlasnika ove birtije sve mi je bilo jasno. Ja inače nikad nisam bio nekakav pijanac ili tako nešto, ali sam znao popiti pivu ili dvije ako je bila ekipa ili jako vruče.
Jedan dan sam došao u birtiju i nije bilo nikoga, što me malo iznenadilo. Tatjana je sjedila sama za stolom dok je sa TV-a dopirala muzika jednog od muzičkih kanala domaće glazbe. Rješavala je neku križaljku, a kad sam ušao podigla je glavu i kad me prepoznala samo se široko osmjehnula:

- Hej Darko! ! Otkud ti?
- Ma radio sam nešto oko kuće, pa je ugrijalo i došao sam na pivu -rekao sam i pogledao po praznom lokalu- A gdje su svi?
- Pa danas ti je onaj sajam u Marofu -rekla je ustajući u nekoj jebenoj minici i prozirnoj majici, pa sam htio ne htio osjetio kako mi se kurac lagano budi- pa su svi tamo. A kaj ti nisi išao?
- Ja sam totalno zaboravio.. -rekao sam sjedajući i gledajući za njom kako mrda guzom koja se lijepo vidjela ispod one mikro minice, jer nije potegla materijal na niže.

Ubrzo se vratila i donijela dvije pive, pa se sjela kraj mene, a kad smo se kucnuli čašama samo su joj se sise stresle. Osjećao sam kako mi se kurac meškolji u gaćama, a nije bilo ni čudno jer ga već dva mjeseca nisam istresao ni ručno, a bogme ni kakvoj ženskoj. Čim je sjela tako se podbočila sisama na ruke i sad sam imao nesmetani pogled na njene velike bijele sise, a ona ga je mljela i mljela. Imala je nekako ugodan glas, pa sam se samo opustio, a kurac mi se već ocrtavao na hlačama. Kad sam se naslonio na naslon stolice vidio sam kako su joj oči sjevnule dolje na moje krilo i nakon toga se lagano ugrizla za usnicu, a ja sam se samo nasmješio i odlučio napraviti prvi korak. Stavi sam joj ruku na golu nogu, a ona se samo trznula, ali nije ju odmakla, pa sam krenuo do koljena i onada polako unutrašnjom stranom butine do ruba njene minice, tj do ruba njenih gaćica. Samo je razmakla noge i pogledala me u oči, a ja sam prstima dotakao njene gaćice. Samo je sklopila oči i ugrizla se za donju usnicu, a ja sam počeo prstom trljati njenu picu preko gaćica. Uskoro sam osjetio kako gaćice postaju mokre, te sam ih odmaknuo i gurnuo prst u picu. Uzdahnula je i stresla se, a onda sam vidio kako su joj se bradavice na sisama ukrutile, te sam pronašao klit i počeo ga milovati. Disanje joj se ubrzalo, a ja sam izvukao prst iz njene pice i podigao ju sa stolice, te ju poveo za sobom do wc-a. Ostavili smo otvorena vrata, a ja sam joj zadigao minicu, spustio gaćice i sad sam joj stavio dva prsta u picu, a palcem sam milovao klit. Stenjala je i uzdisala dok sam joj izvlačio sise iz onog grudnjaka i majice, a onda primio slobodnom rukom jednu sisu i počeo ju lizati, ljubiti i grickati bradavicu. Sve je jače stenjala i uzdisala, da bi uskoro stresla se, zajecala i svršila pošpricavši pod ispod sebe i moju ruku. Tresla se kao šiba na vodi dok sam ju ja nastavljao prstenjačiti i sisati joj sada drugu sisu.

Onda sam joj pustio sisu, otkopčao svoje hlače, te ih povukao skupa sa gaćama do koljena. Kurac mi je bio napet do bola i sad se samo klatio. Povukao sam ju do wc školjke i satala je na nju jednom nogom, a ja sam se malo čućnuo, te joj ga zabio odmah do kraja u picu. Zastenjala je i zabila mi nokte u nadlaktice dok se držala za mene, a ja sam ju odmah počeo žestoko jebati. Stenjala je i dahtala dok joj je moja kurčina ulazila u picu poput pneumatskog čekića. Srećom po nju nije dugo trajalo, jer sam predugo bio bez seksa i uskoro sam počeo svršavati puneći joj picu svojom prevrelom spermom. Nisam uopće razmišljao o tome da ga izvadim prije svršavanja, pa sam joj sad propisno napunio picu. Ostali smo tako stajati trenutak ili dva, a onda smo se brzo spremili i uredili, pa se vratili za stol, a Tatjana nam je donijela još po jednu pivu, pa se sjela odmah uz mene, te mi stavila ruku na nogu.

- Koliko se dugo nisi izjebao pošteno?
- Hmmm.. mislim da je prošlo više od dva mjeseca -rekao sam sa smješkom milujući joj leđa.
- Ufff.. to je dugo.. čak i za mene -rekla je sa smješkom- a nije baš da imam šta birati.
- No da.. ali si ti barem u prednosti -rekao sam i poljubio ju u obraz- ti možeš birati..
- No da.. ali izgleda da sam našla sve šta mi treba -rekla je i opet mi počela stiskati kurac preko hlača, pa se nakon nekog vremena kad je vidjela da se kurac opet ukrutio ustala i otišla do vratiju, pogledala van, pa zatvorila i zaključala vrata, a onda došla do stola, skinula gaćice i podigla minicu preko guze.

Pogledao sam ju, a ona se nasmješila i nagnula preko stola. Nisam čekao dugo, već sam ustao otkopčao hlače i skinuo ih do koljena sa gaćama, pa stao iza nje. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu, pa ga lagano gurnuo u nju. Lagano je uzdahnula, a ja sam sada išao polako i sa puno pažnje sam ju jebao. Uzdisala je svaki put kad bi joj ušao kurac do jaja u picu, a onda je počela zahtjevati da ju jebem sve jače, pa sam ju primio za bokove i počeo joj ga zabijati žestoko u picu. Stenjala je i dahtala vičući:

- To.. to.. daj.. jebiiii meeeeee.. .

Ovo zadnje je popratilo njeno novo svršavanje, a ja sam nastavio sa ubadanjem u njenu picu, dok je ona samo stenjala. Jebao sam ju još nekih pet minuta kad sam ponovo počeo svršavati opetovano joj puneći picu svojom spermom. Sad sam ga zabio do kraja u njenu picu i čekao tako neko vrijeme da se prestanem trzati, a onda ga polako izvukao, pa je za njim krenuo i potočić moje sperme i njenih sokova. Ustala se i okrenula prema meni, te se sagnula i oblizala mi kurac od pomješanih sokova, a onda se uspravila i poljubila me u usta, te sam osjetio okus naših sokova. Nakon toga mi je rekla da se za večeras dobro spremim, jer je ovo bila samo uvertira, pa će doći kod mene kad zatvore. Poslije toga sam otišao kući da se malo odmorim i sačekam ju u najboljem izdanju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija