Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljubav je na selu 2

Čekao sam Tatjanu i bilo je već prošlo 23 sata, pa sam mislio da neće ni doći, kad sam začuo kucanje. Brzo sam otvorio i ugledao Tatjanu u istoj onoj odjeći od danas.

- Sorry kaj kasnim, ali vratila se ekipa sa sajma, pa ih se ne možeš otarasiti.. -rekla je ulazeći kraj mene, pa me poljubila, a ja sam osjetio miris dima cigareta i znoja, a ona je nastavila- Kaj se mogu otuširati na brzaka?
- Samo naprijed, kupaonica je na katu kraj spavaće.. -rekao sam i pokazao na stepenice, a ona se nasmješila.
- Super.. onda me čekaj u spavaćoj.. -rekla je i otišla po stepenicama dok sam ja gledao za njenom vrckavom guzom.

Brzo sam zaključao i pogasio svjetla u prizemlju, te vanjska, a onda otišao na kat. Čuo sam vodu ispod tuša i brzo škicnuo kroz vrata i vidio golo Tatjanino tijelo, pa sam brzo otišao u sobu, te se skinuo i legao u krevet. Ubrzo je voda utihnula u kupaonici, pa sam začuo tihe korake u hodniku i uskoro je ušla ogrnuta ručnikom. Vidjevši me u krevetu samo se nasmješila skinula je ručnik sa sebe i vidio sam još mokre sise sa velikim bradavicama koje su bile već napete. Brzo se zavukla ispod pokrivača i odmah sam osjetio njeno toplo i mokro tijelo uz svoje. Stisla se uz mene ljubeći mi prsa, a onda potražila moje usne i sad smo se ljubili kao ludi. Nakon par trenutaka i dugog ljubljenja osjetio sam njenu ruku kako klizi prema mojim preponama i prima mi kurac, koji je već bio polukrut, te ga počinje lagano trljati i drkati. Nisam joj ostao dužan, pa je i moja ruka završila između njenih raširenih nogu, te sam joj lagano trljao picu i uguravao prste u nju. Uzdisala je, a onda se zavukla pod pokrivač, te se spustila između mojih nogu. Ubrzo je moj kurac bio u njenim ustima i sad sam samo gledao kako se miće pokrivač dok mi je pušila kurac i spuštala se glavom po njemu. Odmaknuo sam pokrivač, a njena duga crna kosa je prekrivala moje prepone. Odmakla je rukom kosu i pogledala me, te pustila moj kurac i nasmješila mi se, pa ga liznula i nastavila pušiti. Uživao sam gledajući ju kako se bavi mojim kurcem i nabija ustima na njega.

Nakon par minuta ga je pustila i uspela se na mene, pa se namjestila picom na moj kurac i lagano se spustila niz njega pridržavajući ga rukom. Polako se namještala, a kad joj je bio do kraja unutra počela se odizati i spuštati skroz do jaja na mom kurcu. Ja sam za to vrijeme milovao njene sise i lagano joj masirao, te trljao bradavice koje su bile tvrde poput kamena. Tatjana je sklopila oči i polako ubrzavala svoje nabijanje na moj kurac, a to je pratilo njeno duboko disanje i lagano stenjanje. Ubrzavala je sve više i sve se jače nabijala na moj kurac, a onda se stresla i počela svršavati stisnuvši svoju picu oko mog kurca kao da su kliješta. Trebalo joj je dugo da se smiri, a onda se opet počela nabijati kao da se ništa nije desilo, a ja sam osjećao kako su mi jaja mokra od njenih sokova. Nabijala se još par minuta dok i ja nisam svršio, pa joj napunio picu svojim sokovima. Zatim smo se oboje smirili i ostala je ležati na meni. Zagrlio sam ju i povukao pokrivač na nas. Pogledao sam na sat i vidio da je prošla ponoć. Pričali smo još neko vrijeme, a onda je zaspala. Zagrlio sam ju i poljubio, pa i ja zaspao za njom.

Probudilo me svjetlost koja je dopirala kroz prozor, a onda i nekakav osjećaj oko mojih prepona. Pogledao sam sneno naniže i ugledao tatjanu kako mi puši kurac. Lizala ga je i ljubila, cuclala glavić, te mi lagano draškala noktima jaja. Uto je primjetila da sam se probudio:

- Dobro jutro spavalice.. -veselo je rekla i popela se do mene i poljubila me u usta, te sam osjetio slankast ukus mog kurca, koji je od sinoć bio obljepljen našim sokovima, u njenim ustima.

Uzvratio sam joj poljubac, pa sam ju polegao na leđa i počeo ju ljubiti po vratu, niz njega po sisama, a onda sam se počeo spuštati niz njen trbuh koji je drhtao dok sam prelazio usnama preko njega. Ubrzo sam se spustio do njene pice i počeo ju lizati, te ljubiti njen klit, a onda joj zabio jezik u već mokru picu. Zastenjala je i ciknula kad sam joj raširio noge i počeo ju lizati skroz do šupka. Tresla se od užitka, pa je gužvala rukama plahtu dok je stenjala, a iz pice joj je curilo kao pravi potočić. Lizao sam ju i gurao joj prste u picu i šupak dok je ona stenjala sve glasnije i glasnije, a onda sam se popeo na nju i zabio joj ga do kraja odmah. Vrisnula je kad je kurac ušao do kraja u njenu picu. Oslonio sam se na ruke i počeo joj ga zabijati do kraja dok je ona držala svoje noge u zraku i dahtala da ju jebem još jače. Ja sam dao sve od sebe i zabijao sam joj kurac do jaja u picu. Srećom pa nije trajalo dugo jer sam uskoro počeo svršavati u nju, a ona me obgrlila nogama i privukla me k sebi, pa sam sad bio do kraja u njoj i praznio se u nju.
Nakon toga smo se izvalili na krevetu, a Tatjana je pogledala na sat i brzo skočila:

- Uuuuu.. kasnim! ! ! Moram na posao.. -skočila je sa kreveta i otrčala pod tuš, pa se nabrzaka obukla i poljubila me, te rekla da navratim kasnije.

Ja sam ostao još u krevetu, pa se nakon nekog vremena otuširao i obukao, napokon ispražnjenih jaja i sa mislima da sam možda i ja našao svoju ljubav na selu.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija