Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ljubav je na selu 2

Ocjena: 3

Čekao sam Tatjanu i bilo je već prošlo 23 sata, pa sam mislio da neće ni doći, kad sam začuo kucanje. Brzo sam otvorio i ugledao Tatjanu u istoj onoj odjeći od danas.

- Sorry kaj kasnim, ali vratila se ekipa sa sajma, pa ih se ne možeš otarasiti.. -rekla je ulazeći kraj mene, pa me poljubila, a ja sam osjetio miris dima cigareta i znoja, a ona je nastavila- Kaj se mogu otuširati na brzaka?
- Samo naprijed, kupaonica je na katu kraj spavaće.. -rekao sam i pokazao na stepenice, a ona se nasmješila.
- Super.. onda me čekaj u spavaćoj.. -rekla je i otišla po stepenicama dok sam ja gledao za njenom vrckavom guzom.

Brzo sam zaključao i pogasio svjetla u prizemlju, te vanjska, a onda otišao na kat. Čuo sam vodu ispod tuša i brzo škicnuo kroz vrata i vidio golo Tatjanino tijelo, pa sam brzo otišao u sobu, te se skinuo i legao u krevet. Ubrzo je voda utihnula u kupaonici, pa sam začuo tihe korake u hodniku i uskoro je ušla ogrnuta ručnikom. Vidjevši me u krevetu samo se nasmješila skinula je ručnik sa sebe i vidio sam još mokre sise sa velikim bradavicama koje su bile već napete. Brzo se zavukla ispod pokrivača i odmah sam osjetio njeno toplo i mokro tijelo uz svoje. Stisla se uz mene ljubeći mi prsa, a onda potražila moje usne i sad smo se ljubili kao ludi. Nakon par trenutaka i dugog ljubljenja osjetio sam njenu ruku kako klizi prema mojim preponama i prima mi kurac, koji je već bio polukrut, te ga počinje lagano trljati i drkati. Nisam joj ostao dužan, pa je i moja ruka završila između njenih raširenih nogu, te sam joj lagano trljao picu i uguravao prste u nju. Uzdisala je, a onda se zavukla pod pokrivač, te se spustila između mojih nogu. Ubrzo je moj kurac bio u njenim ustima i sad sam samo gledao kako se miće pokrivač dok mi je pušila kurac i spuštala se glavom po njemu. Odmaknuo sam pokrivač, a njena duga crna kosa je prekrivala moje prepone. Odmakla je rukom kosu i pogledala me, te pustila moj kurac i nasmješila mi se, pa ga liznula i nastavila pušiti. Uživao sam gledajući ju kako se bavi mojim kurcem i nabija ustima na njega.

Nakon par minuta ga je pustila i uspela se na mene, pa se namjestila picom na moj kurac i lagano se spustila niz njega pridržavajući ga rukom. Polako se namještala, a kad joj je bio do kraja unutra počela se odizati i spuštati skroz do jaja na mom kurcu. Ja sam za to vrijeme milovao njene sise i lagano joj masirao, te trljao bradavice koje su bile tvrde poput kamena. Tatjana je sklopila oči i polako ubrzavala svoje nabijanje na moj kurac, a to je pratilo njeno duboko disanje i lagano stenjanje. Ubrzavala je sve više i sve se jače nabijala na moj kurac, a onda se stresla i počela svršavati stisnuvši svoju picu oko mog kurca kao da su kliješta. Trebalo joj je dugo da se smiri, a onda se opet počela nabijati kao da se ništa nije desilo, a ja sam osjećao kako su mi jaja mokra od njenih sokova. Nabijala se još par minuta dok i ja nisam svršio, pa joj napunio picu svojim sokovima. Zatim smo se oboje smirili i ostala je ležati na meni. Zagrlio sam ju i povukao pokrivač na nas. Pogledao sam na sat i vidio da je prošla ponoć. Pričali smo još neko vrijeme, a onda je zaspala. Zagrlio sam ju i poljubio, pa i ja zaspao za njom.

Probudilo me svjetlost koja je dopirala kroz prozor, a onda i nekakav osjećaj oko mojih prepona. Pogledao sam sneno naniže i ugledao tatjanu kako mi puši kurac. Lizala ga je i ljubila, cuclala glavić, te mi lagano draškala noktima jaja. Uto je primjetila da sam se probudio:

- Dobro jutro spavalice.. -veselo je rekla i popela se do mene i poljubila me u usta, te sam osjetio slankast ukus mog kurca, koji je od sinoć bio obljepljen našim sokovima, u njenim ustima.

Uzvratio sam joj poljubac, pa sam ju polegao na leđa i počeo ju ljubiti po vratu, niz njega po sisama, a onda sam se počeo spuštati niz njen trbuh koji je drhtao dok sam prelazio usnama preko njega. Ubrzo sam se spustio do njene pice i počeo ju lizati, te ljubiti njen klit, a onda joj zabio jezik u već mokru picu. Zastenjala je i ciknula kad sam joj raširio noge i počeo ju lizati skroz do šupka. Tresla se od užitka, pa je gužvala rukama plahtu dok je stenjala, a iz pice joj je curilo kao pravi potočić. Lizao sam ju i gurao joj prste u picu i šupak dok je ona stenjala sve glasnije i glasnije, a onda sam se popeo na nju i zabio joj ga do kraja odmah. Vrisnula je kad je kurac ušao do kraja u njenu picu. Oslonio sam se na ruke i počeo joj ga zabijati do kraja dok je ona držala svoje noge u zraku i dahtala da ju jebem još jače. Ja sam dao sve od sebe i zabijao sam joj kurac do jaja u picu. Srećom pa nije trajalo dugo jer sam uskoro počeo svršavati u nju, a ona me obgrlila nogama i privukla me k sebi, pa sam sad bio do kraja u njoj i praznio se u nju.
Nakon toga smo se izvalili na krevetu, a Tatjana je pogledala na sat i brzo skočila:

- Uuuuu.. kasnim! ! ! Moram na posao.. -skočila je sa kreveta i otrčala pod tuš, pa se nabrzaka obukla i poljubila me, te rekla da navratim kasnije.

Ja sam ostao još u krevetu, pa se nakon nekog vremena otuširao i obukao, napokon ispražnjenih jaja i sa mislima da sam možda i ja našao svoju ljubav na selu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija