Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ljubav sa faksa

Sve je počelo kada sam krenuo na fakultet u obližnji veći grad. Bio sam razmišljanja, novi grad, novi ljudi, novi početak, novi ja. U počecima fakulteta standardno upoznavanje sa novim kolegama, sva sranja oko toga zašto smo uopće tu i ostale gluposti. Nakon nekoliko tjedana našla se ekipica od nas desetak koji smo se intenzivno družili skoro svaki dan. Jednom prilikom partijali smo kod kolegice u stanu te sam tada upoznao nju.

Tina(ime promjenjeno) je bila visoka oko 160 cm, plavih očiju, predivnih usana i najljepšeg osmijeha kojeg sam ikada vidio. Cijelo večer nisam skidao oči sa nje, što je ona i primjetila, ali samo je nažalost na tome i ostalo. Nakon nekoliko dana dolazi mi poruka na fb u kojoj šalje slike od te večeri kada smo partijali. Od toga dana počinje naše intenzivno dopisivanje svakog dana, od ranog jutra do kasne večeri. Kemija između nas je bila očita, htio sam ju imati što prije. Nakon 2 tjedna kolegica je slavila rođendan te smo se opet svi skupa sastali. Nakon dva sata ekipa je već bila vidno pijana te smo otišli do grada. U gradu su se svi već dokrajčili od alkohola te sam uvdio šansu da ostanem sa Tinom nasamo. Izašli smo van te dok sam pokušao početi pričati sa njom, uvalila mi je jezik te smo se počeli doslovno slinaviti na sred ulice. Nismo prestajali sve dok nas nije ostatak društva prekinio i rekao da se polako razilaze. Tini sam predložio da ostanemo još malo vani, dok je ona rekla da ćemo druženje nastaviti kod nje u stanu.

Kada smo došli kod nje u stan, do sobe smo bili vec skoro skroz goli. Tada sam je prvi put vidio golu. Preljepe malene sise sa nabreklim bradavicama stvorenima za sisanje i lizanje, dupe koje je bilo stvoreno za držanje u ruci i obrijana pičkica koja je vapila da je se liže i jebe. Navalili smo jedno na drugo, skinula i je hlače i bokserice moj kurac je ispao van spreman da napokon uđe u vlažnu pičkicu i napuni je spermom. Legla je na krevet, raširio sam joj noge i počeo lizati pičkicu. To ju je iznenadilo te me je upitala:"Šta stvarno? Nisam se nadala tome". Ja sam joj odgovorio da ne mogu odoljeti njezinoj pičkici i da je moram lizati. Lizao sam je dok nije svršila i bradu mi smočila svojim sokovima. Ustala se i rekla da je sada red na mene. Uzela je moj vec bolno tvrdi kurac u svoje ruke i drkala mi ga objeručke. Uskoro sam osjetio njezin dah na glaviću i strpala ga je u usta i tako dobro pušila da sam se morao suzdržavati da joj se ne istresem u grlo. Uvlačila je jedno po jedno jaje u usta. Nikad do tada nisam vidio ženu koja tako uživa u pušenju kurca.

Kad je završila sa pušenjem rekla mi je: " Jebi me, ne mogu više izdržati". Legla je na krevet te sam u jednom potezu ga gurnuo do jaja. Jauknula je, malo ju je zaboljelo ali me je stisla uz sebe i na uho mi šapnula: "jebi me cijelu noć, želim te vec tjednima". Jebali smo se tako u toj pozi, u sobi se je moglo čuti naše uzdisanje, lupanje mojih jaja o njezino dupe tokom naleta u njezinu pičkicu. Nakon kratkog vremena osjetio sam kako sve pliće diše, sve jače stenje, steže me uz sebe, pičkica joj se steže i svršava jako glasno da sam joj da je ušutkam zabio jezik u usta. Promijenili smo pozu, bila je meni, nabijala se na moj kurac, miješala sa svojim dupetom, nagnula se na mene, zabijao sam joj ga od dole gurnuo prst u dupe i jebao sve jače i jače. Bio sam pri kraju, osjatio sam da mi dolazi, rekao sam joj na što mi je odgovorila:"Napuni me, pijem tablete. " Nakon nekoliko minuta svršio sam u nju obilnim mlazovima. Ostali smo tako ležati nekoliko minuta dok se nismo ustali i otišli pod tuš. Vratili smo se natrag u krevet i zaspali.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija