Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

LJUBAV U ČETVERO

Još kao klinac primijetio sam da sam malo drukčiji od svojih vršnjaka, a to sam počeo sve više primjećivati kada sam postajao adolescent iako sam volio djevojke na isti način privlačili su me i dečki. Nevinost sam izgubio u trećem razredu srednje škole sa svojom sadašnjom curom sa kojom sam bio u istom razredu, oboje neiskusni uspjeli smo nekako da skinemo nevinost jedno drugome. Sa vremenom naš sex bio je sve bolji i postajali smo sve iskusniji, ali u sebi sam osjećao kako mi nešto fali da bi bio potpun. Inače sam visok i lijepo građen a i dosta obdaren. Na početku četvrtog razreda u naš razred došao je novi učenik, zove se Marko. Marko je bio zaista lijep dečko slične građe i visine kao i ja, sve cure u razredu palile su se na njega čak je i moja cura rekla da nije sa mnom da bi ga i ona sigurno muvala.

Kako kod cura Marko je taj osjećaj i utjecaj imao i na mene. Iako je i Marko imao djevojku međutim nakon nekog vremena primijetio sam da je taj osjećaj nekako obostran pa smo Marko i ja ubrzo postali prijatelji, a kako je vrijeme prolazilo i nešto više. U početku naši odnosi bili su čisto prijateljski da bi jednom kada smo učili za ispit umjesto za ispit počeli otvoreno razgovarati te jedno drugom priznali da smo bisex, zatim sam ga pitao da li se je već ljubio sa nekim dečkom rekao mi je da nije i da bi volio probati. Gledali smo se u oči i polako se približavali jedno drugom dok nam se usne nisu dotakle, lagano smo oboje otvorili svoja usta i počeli da se ljubimo. Osjećaj u meni bio je čudesan, a u trbuhu roj leptirića, ljubili smo se tako neko vrijeme dok nas nije prekinulo kucanje i glas njegove mame te je taj dan ostalo samo na tome. Kada sam došao doma još uvijek pod dojmom ljubljenja sa Markom lego sam u krevet i zamišljajući nas dvojicu izdrkao kurac. Nakon par dana bio sam doma sam i pozvao sam Marka da dođe do mene, kada je došao otišli smo u moju sobu i počeli smo da se ljubimo. U početku nismo bili dovoljno hrabri pa se uglavnom sve svelo samo na međusobno drkanje, ljubljenje i lickanje jezikom po tijelu, maženje te držanje za ruke kada smo bili sami. Nakon nekoliko mjeseci takvog međusobnog diranja podigli smo letvicu te smo počeli da pušimo jedno drugome da bi kasnije došlo i do toga da se jebemo u guzu. Između nas počele se dešavati emocije iako nismo bili u vezi ljubav između nas dvojice počela je da se javlja.

Međutim kako smo oboje imali djevojke koje smo međusobno i upoznali jednu sa drugom te su postale i dobre prijateljice. One nisu znale za našu tajnu tako da nam je postao problem da naše emocije prikrijemo pred njima. Ali kako to biva imali smo više sreće nego pameti tako da sada uz ljubav nas dvojice prešla u ljubav u četvero koja se desila ovoga ljeta.
Bila je topla ljetna noć, a mojih nije bilo jer su otišli za vikend na more i pripremiti apartman za rentanje, naravno pozvao sam Marka da dođe kod mene rekavši mu kako imamo slobodan vikend i da može da prespava kod mene. Nisam ni u snu mogao naslutiti da će ta noć i vikend biti nezaboravn. Kada je došao i ušao u hodnik strasno sam ga poljubio i uveo sam ga u stan držeći ga za ruku. Sjeli smo jedan do drugog, počeo sam da ga mazim po unutrašnjoj strani bedara i ljubio ga u njgove lijepe usne, Marko mi je rekao i priznao da mu je sa mnom jako lijepo, ali je rekao i to kako bi bilo lijepo da naš sex malo obogatimo i podignemo na još veću razinu. A što može da bude veća razina od ovoga što sada imamo pitao sam Marka. On je samo rekao kako bi volio da naše djevojke uključimo u naš sex pa da probamo u četvero. Od same pomisli kurac mi se odmah ukrutio, ali me je ipak bilo strah kako sad to, što će da misle, što ako ne prihvate naš odnos pa poslije po gradu govore da smo nas dvojica pederi i da li se isplati toliki rizik zbog bogatijeg sekusalnog načina života pitao sam Marka. Probat ćemo pa što bude kratak je bio Marko. Pozvao sam svoju curu na mobitel i rekao joj da dođe kod mene i kako imam jedno iznenađenje za nju. Moja cura je crnka manjih sisa koje su jako čvrste, dobrog tijela i jako seksi guze, Markova cura je veoma sexy, ima dugu plavu kosu, veoma lijepo lice sa puno većim sisama i guzom. Marko je usto nazvao svoju curu na mobitel i rekao joj da dođe kod mene, jer da organiziram intimni party za naše društvo. Nakon nekih pola sata obje su stigle. Nisam znao kako dalje, nisam znao što i kako napravitida bi ih naveo na sex sa nama dvojicom.

Izvadio sam neko piće i počeli smo da lagano pijuckamo i pustiti događanja da idu svojim tokom. Negdje oko ponoći već malo pripiti počeo sam da vrtim kanale na maxtv i kao nehotično naletio sam na porno programe, na tom programu bili su nekakvi soft pornići taman da ću promijeniti program one su u glas rekle da ne mijenjam program. Počeli smo da gledamo svi zajedno, a one su počele da komentiraju djevojku koja je izvodila striptiz za nekakvog lika. Marko mi je pokazao rukom kako je sada pravo vrijeme za početak predigre kako bi sex bio kulminacija večeri, a možda i vikenda. Stavio sam ruku na Markovo bedro i nježno ga mazio sve više približavajući se njegovom nabreklom kurcu koji se jasno ocrtavao na krtkim hlačama, moja djevojka me je pogledala i ozbiljno pitala što to radiš čovječe. To što vidiš odgovorim joj, kada mi već izvjesno vrijeme nisi dala dati će mi on, molim rekla je i zatim se bacila zagrljaj i počela je da me ljubi po vratu i licu. A za to vrijeme ja sam Marku čvrsto držao njegov nabrekli kurac mijeseći mu ga preko hlača. Njegova djevojka je htjela da mi makne ruku sa njegovog kurca, ali ja to nisam dao kao ni Marko te ju je samo pozvao da nam se pridruži.

Cure su na dosadašnje događaje jako dobro reagirale i počele su da se kao i mi. Ali umjesto da krenemo da se jebemo sa njma nas dvojica smo se okrenuli jdno drugom i krenuli da se milujemo, ljubimo i da se međusobno diramo sa našim kurčevaima. Cure su gledale u šoku, da bi Markova cura kroz smjeh rekla pa vas dvojica ste pederi, na što se nasmijala i moja djevojka, ali bilo je jasno kako se i one pale na geyeve kao sto se mi muš karci pale na lezbijke. Dok su gledale nas dvojicu kako se međusobno milujemo i one su počele su da drkaju pičke, a ja i Marko smo se ljubili, jezici su nam ispreplitali i bili smo zagrljni kao pravi zaljubljeni par. Zatim sam osjetio nježan dodir na svojoj guzi, bila je to moja moja cura, ljubila me po leđima spuštajući se sve do moje guze i počela je da mi liže čmar, ja sam počeo da uživam i mumljam dok sam se ljubio sa Markom dr dok mi moja cura liže čmar, njegova cura je sjedila na kauču do nas i samozadovoljavala se gledajući u prizor koji se dešavao pred njenim očima. Ja sam se zatim savio u leđima i počeo sam da pušim kurac Marku, dok me je moja cura počela hvatati za kurac i počela da ga drka.

Marko je svojoj curi počeo da nabija prste u njenu pičku tako da smo se sada po prvi put počeli milovati u četvero, a to je bilo ono što smo Marko i ja željeli. Ubrzo je krenulo ja sam prekoračio Marka okrenut njemu leđima i počeo da se lagano svojim čmarom spuštam po njegovom kurcu, osjetio sam njegov kurac u svom šupku dok je jedna sisa moje cure bila u mojim ustima, a Markova cura je nekako počela da puši moj moje kurac dok sam se ja nabijao na Markov kurac. Dahtao sam i uživao pogotovo kada su mi njih dvije zajednički pušile kurac. Zatim sam ja počeo da jebem Marka s guza dok je on lizao pičku mojoj curi, a Markova cura je sjedila na njenom licu i trljala svoju pičku o njena usta. Zatim je red došao i na njih dvije ja jebao moju curu, a Marko svoju jebali smo ih s guza svo četvoro smo se ljubili Marko i ja te njih dvije. Tako smo počeli da se mijenjamo i da mijenjamo partnerice jebali smo se međusobno i svršavali sve do jutra, a to se nastavilo i tokom cijeloga vikenda. Ovo je bio početak jedne divne bisex veze u četvero koja je prerasla i u ljubav u četvero. I sada se često sastajemo ovako i vodimo ljubav u četvero po cijelu noć

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija