Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

London

Tih dana sam prolazio kroz vrlo teško razdoblje svog života. Bio sam u financijskoj krizi i nisam imao ni nagovještaj ideje kako se izvući iz toga. Živio sam u Londonu, gdje sam se sklonio od Slobinog "lijepog života i švedskog standarda", i dobro sam se snalazio sve do tog ljeta. Povratak u domovinu jednostavno nije dolazio u obzir iako spomenuti lik više nije bio među živima. Presjedio sam čitavo popodne u jednom pubu pokušavajući smisliti neko rješenje uz pivo i cigarete ali takvo se što nije naziralo na horizontu. Odvukao sam se u stan negdje oko osam navečer. Zaključao sam vrata za sobom kada je zazvonio telefon. Nisam baš gorio od želje da se javim i učinio sam to samo zato što mi je zvonjava išla na živce. Zapravo, tih dana mi je sve išlo na živce.
"Zdravo Aco. Nataša ovdje. "Čuo sam iz slušalice.
Nisam pojma imao koja Nataša iako mi je glas u tom trenutku bio donekle poznat. Prelistavao sam osobe s tim imenom u glavi ali niti jedna Nataša mi nije pala na pamet. Moju uzaludnu potragu prekinuo je njezin glas.
"Djed Mirko je umro Aco. "

Tada sam shvatio da je u pitanju moja rođaka, sestra od strica točnije, i nisam znao što da kažem na to. Moj dolazak na sahranu jednostavno nije dolazio u obzir, ako se ima u vidu moja katastofalno financijska situacija.
Srećom Nataša nije čekala da bilo što kažem već je nastavila.
"To je svakako loša vijest, ali ima jedna dobra. Nas dvoje smo jedini nasljednici njegove cjelokupne imovine. To je kuća i sedamnaest jutara zemlje. Vrlo kvalitetne. Znaš, raspitivala sam se malo. "
"Kada se to dogodilo? "
"Sinoć. Sutra je sprovod. "
"Ne znam da li ću uspjeti da stignem. "
"Nema veze i ako ne stigneš. Hoću samo sljedećeg ponedjeljka biti ovdje. Imam dva zainteresiran kupca i voljela bih biti tu kada se to bude prodavalo. "
"To je već izvedivo. O kojoj cifri pričamo Nataša? "
"O četerdeset tisuća eura. Nije ti teško da izračunaš koliko je pola od toga. "
Naravno da nije. Dogovorili smije sve i prekinuli vezu. Bilo mi je žao djed Mirka ali tih dvadeset tisuća je rješavalo sve moje probleme. Nasmiješio sam se, sipao sebi piće i tek tada shvatio koliko sam bio napet tih dana. Zavalio sam se u fotelju i razmišljao o svemu po malo. Bit će lijepo vidjeti ponovno rodno mjesto. Najviše sam u stvari razmišljo o Nataši. Nas dvoje smo bili generacija. Bila je ubjedljivo najbolja riba u školi. Siguran sam da nije bilo pubertetlije u to vrijeme koji nije vježbao desnicu zamišljajući je. Naravno, i ja sam bio pripadnik tog plemena. Nataša je imala najveće i najljepše sise od svih djevojčica u to vrijeme. Bila je i viša od njih. Igrala je košarku za školski tim i uvijek se nekako isticala u gomili. Pored toga bila odličan učenik. U srednjoj školi je naletjela na jaču konkurenciju među ribama, ali je i tamo bila u prvih pet bez ikakve sumnje. Zanimalo me je što je ostalo od svega toga. Čuo sam da se udala i da ima petogodišnju kćerkicu. Nataša je bila stomatolog i koliko sam tada znao imala je privatnu ordinaciju.

U dogovoreni dan pojavio sam se u rodnom gradu. Vrlo brzo sam primijetio da se ništa nije promijenilo, kako to u proviciji obično biva. Čuo sam se s Natašom i dobio poziv da je posjetim u njihovoj kući. Pojavio sam se na pragu s cvijećem, parfemom, bocom viskija i nekom lutkom za malu i vrlo se ugodno iznenadio kada mi je Nataša otvorila vrata. Kod nje se kao u gradu ništa nije promijenilo. Bila je u nekoj pamučnoj trenerci, koja joj se pripijala uz tijelo, sjajno ističući njene obline. Valovitu, crnu kosu koja joj je padala na ramena zamijenila je duga i ravna, koja joj je dopirala skoro do polovice leđa. Sa svojih trideset i dvije bila je i dalje lijepa, zrelija i, imao sam dojam, izgledala bolje nego što sam je pamtio. Za razliku od nje suprug joj je bio čista katastrofa. Bio je debeo, šutljiv i nekako smotan. Jedan od onih tipova koji gdje padnu tu i ostanu. Naravno, radio je kao kacelarijskoi štakor u nekoj ubi bože tvrtki i to je bilo sve. Klasičan seljober kojima uvijek nekako padnu šaka dobre ribe. Djevojčica je srećom bila sva na Natašu. Lepa, fino odgojena i već tada se dalo zaključiti da će biti visoka kao mama. Proveo sam ugodno večer s njima i pored tunjavog muža. Dogovorio sam sa Natašom pregled zuba kod nje u ordinaciji za sutrašnji dan i oprostio se od njih nešto prije ponoći. Djed Mirkova imovina je trebala biti prodana prekosutra.
Pojavio sam se u Natašinoj ordinaciji u pet popodne. Bio je kraj njezina radnog vremena pošto je jedino tako mogla me uglavi u svoj pretrpani raspored. Sjeo sam u maloj čekaonici i slušao zujanje iz ordinacije. Nekoliko minuta kasnije na vratima se pojavila neka starija gospođa u Natašinoj pratnji. Nataša mi se javila i jedva sam odpozdravio. Bio sam u totalnom šoku. Stajala je tamo i govorila nešto toj gospođi a ja nisam čuo ni riječ. Bijeli mantil joj je bio raskopčan, crvenu košulju su napinjale njene fantastične sise, a crna, uska suknja joj je dopirala do koljena. Nosila je naočale a na golim nogama imala je crvene cipele na visokim štiklama. Noge su joj bile fantastične i samo sam nemo blenuo u njene pune usne koje su se pomicale dok je govorila. Gospođa je napokon otišla i ona me uvede u ordiaciju. Rekla mi je da sjednem na onu zubarsku stolicu i otišla zaključati vrata čekaonice.

"Tako. Sad nam nitko ne smeta. Da počnemo? "
"Hajde. "
Nagnula se nad mene i istog trenutka me je prekrio miris njenog parfema. Nakon pregleda rekla je će mi skine kamenac i uradi jedan mali karijes.
"Imaš sjajne zube Aco. "Nasmiješila mi se i pogledala me u oči. Tada sam osjetio onu uzajamnu privlačnost mada u tom trenutku nisam to htio sebi priznati. Nataša je brzo završila s mojim zubima i sela na stolicu za svojim stolom.
"Jesi li za neko piće? ", Upitala me je," Ili hoćeš otići negdje? "
"Neka. Dobro je i ovdje. Sipaj što imaš. "
"Imam Chivas. Odgovara? "
"Naravno. "
Sipala nam je po čašu i ja joj se pridružim za stolom. Prekrstila je noge tako da joj se suknja malo zadigla ali je nije vratila ne mjesto. Podigla je naočale i ostavila ih u kosi. Lomio sam se u stravičnim mukama. Svaka njena riječ, pokret, uzdah bio je poziv da poduzmem nešto. A ja nisam poduzimao ništa. Razgovarali smo o sutrašnjoj prodaji ali su meni misli išle drugim smjerom. Ono što nisam znao je kuda idu njene.
"Koliko sam ti ja dužan za ovo Nataša? ", Upitao sam je očajan zanjući da to pitanje nagovještava kraj naše seanse.

"Ma daj ne lupetaj. Naši smo. "
"Ma sve je to u redu ali kako da ti se odužim za ovo? Ovo bi me u Londonu debelo koštalo. "
"E Aco. ", Rekla je uz uzdah i iskapila ono malo što joj je ostalo u čaši.
"Možda bi i mogao nekako. Ma ne. Nema veze. "
To je bilo to. Sve je bilo jasno i povratka više nije bilo.
"Pa reci sad. Ne volim te nedorečene fore. "
Nataša je šutjela i gledala u praznu čašu okrećući je prstima. Njeni dugi nokti su lupkala po kristalu i najednom prestali. Podigla je pogled i uprla ga u moje oči. Više ništa nije trebala kaže. Ustali smo gotovo iste sekunde i pali jedno drugom u zagljaj. Ljubili smo se tako strasno i izgladnjelo da sam se na trenutak gotovo uplašio. Strah je, ako ga je i bilo, odgnala njena ruka kojom je našla moju ukrućenu batinu. Užurbano sam joj otkopčao košulju i izvadio joj sise iz čipkastog, crnog grudnjaka. Bile su još uvijek lijepe, malo spuštene ali još uvijek okrugle. Velike smeđe bradaice su joj štrčale uokvirene širokim smeđe areoluma i kada sam spustio ruke na njih potpuno sam poremetio pameću. Nataša je našla rukama ono što je tražila i strasno uzdišući čučnula ispred mene. Počela je da mi ga sisa kao sumanuta. U jednom trenutku je dohvatila naočale i bacila ih negdje u stranu. Držala mi ga je u korijenu i grcala gutajući ga što je više mogla. Davno mi neka riba nije priredila takvo pušenje. Uspjela ga zguta cijelog na sekundu i mislio sam da ću momentalno svršiti, osjetivši kako joj se glavić ošešao o krajnike. Zagrcnula se malo i nastavila nesmanjenom žestinom. Izvadila ga je i počela mi liže jaja drkajući ga. Nisam više mogao. Morao sam je zaustaviti da je ne bi prije vremena zalio spermom.
"Ustani. ", Jedva sam izgovorio.
Poslušala me je i ja joj raskopca košulju do kraja. Poljubio sam je i počeo joj naizmjenično ližem i sisam bradavice, držeći joj sise objema rukama. Okrenuo sam je i stao joj iza leđa. Ljubio sam joj i grickao vrat stiskajući joj sise, dok joj je moja uzdignuta kurčina podbadala preko suknje između guzova. Nije dugo izdržala. Izmigoljila mi se iz zagrljaja i ponovno čučnula pred mene, halapljivo trpajući moj kurac u svoja usta. Iskoristio sam to da skinem majicu i riješio da joj pružim jebanje koje će pamtiti. Nije mi bilo teško shvatiti da je onaj njezin tunjavi kod kuće uopće ne tuca. Uhvatio sam je objema rukama za kosu i počeo je namilosrdno jebem u usta.

Grcala je i mumlala, pljuvačka joj se slijevala niz bradu ali nije se ni jednog trenutak pobunila. Podigao sam je i povalio je na stolicu koja joj je osiguravala egzistenciju. Zadigao sam joj suknju i skinuo joj gaćice. Raširila je noge i ja zaronim između njih spuštajući usne na njenu potpuno izbrijanu, mokru pičku. Zacvilela je zabacujući glavu unatrag kada sam počeo joj obrađujem klitoris. Trzala se i buncala nešto nerazumljivo. Oslonila se na laktove i kliktala uzbuđeno i dalje nerazumljivo govoreći. Lizao sam je nekoliko minuta, uživajući u njenim sokovima i uzdisajima. Trebalo mi je to kako ne bih ekspresno svršio ali nije dugo trajalo.
"Daj mi taj kurac Aco ... Ohhhh ... Daj mi ga jako ... Ahhhahhh ..."
Zadigao sam joj nogu na svoje lijevo rame i smjestio joj ga tako potpuno raskrečenoj. Nisam mogao u tom položaju da joj ga sjurim do jaja, te sam je obuhvatio rukama oko vrata i privukao je sebi. Njenu lijevu nogu sam prebacio na svoje desno rame i zabio joj ga svom silinom. Vrisnula je i počela vrlo razumljivo da priziva boga.
"O bože ... Aaaaahhh .... O bože dragi .... Uuuuaaaahhh ... O gospodeeee ... Ahhhhaaahhaaah ... "
Uhvatio sam je za lijevu sisu i čvrsto je stisnuo. Vrisnula je još jače i strasnije. Tucao sam je mijenjajući ritam. Polako, pa sam ubrazavao. Ponovno sam vraćao u spori ritam, pa najednom nastavljao silovito i brzo. Zabio bih se u nju i kružio kukovima, da bi ga potom izvadio i glavićem joj prelazio preko klitorisa. Sjurio sam joj ga ponovo i ubrzao ritam skidajući joj mantil i košulju s ramena. Ščepao sam je za sise i snažno ih stisnuo. Tucao sam je sve brže isve jače joj stiskao sise dok se trzala na mom kurcu u orgazmu i glasno vrištala. Posljednji trzaji orgazma su joj potresali tijelo kada sam ga morao izvadim kako je ne bih napunio. Sjela je i skinula mantil, košulju i grudnjak. Okrenuo sam je i naguzio je preko stolice. Svukao sam joj suknju i počeo ponovo da joj ližem pičić, zabivši nos između njezinih čvrstih guzova. Zadigla je desnu nogu i oslonila je na rukohvat. Moj jezik je našao put do njenog anusa i ona strasno cikne, izvivši se u leđima. Lizao sam joj naizmjenično razvaljenu pičku i čmarić i nekoliko sekundi kasnije se uspravio. Namjestio sam joj glavić na anus i prelazio njime između guzova.
"Jesi li ikada ..."
"Da ... Ali davno ... I samo jednom. Budi nježan molim te. Jako ti je ... Baš ti je velik ... "
Raširio sam joj guzove i namjestio ga na ulaz. Krenuo sam da joj ga gurnem ali je bila toliko mokra da je skliznuo u pičić. Nastavio sam da je tucam tako. Nisam imao živaca da gubim vrijeme tempirajući ga. Tucao sam je žestoko. Pička joj je bila toliko razvaljena da je opasnost od mog svršavanja bila otklonjena u tim momentima. Jebao sam je kao luđak dok je vrištala dočekujući novi orgazam.

Uhvatio sam je za zglobove njezinih ruku i povukao ih ka sebi. Noga joj je spala s rukohvata i prućila se po stolici svom dužinom. Svršila je prskajući me svojim sokovima i urlala kao da sam je na kolac nabio. Okrenuo sam je na leđa dok se još smirivala i za noge je povukao dolje. Opkoračio sam je i smjestio joj ga u usta, oslonivši se rukama o naslon iznad njezine glave. Napravio sam dva ili tri trzaja kukovima i počeo se praznim, slušajući je kako grca ispod gutajući vrele mlazove. Sišao sam s nje kada ga je cijelog isisala i sjeo na jednu od stolica za stolom. Na moje iznenađenje bio mi je još dignut. Ne baš da bih mogao odmah ponovo ali u odličnoj formi. Nataša je primijetila to i prišla mi. Klenula je i smjestila ga u usta. Sisala ga je predano i taman kada sam bio ponovno spreman zazvonio joj je mobitel. Dohvatila ga je sa stola ne puštajući mi kurac drugom rukom.
"Da. Ne mogu ja ići. "Obuhvatila mi je kurac usnama i vrhom jezika mi brzim pokretima prelazila preko rupice na glaviću. Izvadila ga je.
"Kažem ti da ne mogu ja otići po nju. Zauzeta sam. "
Moj kurac joj je do polovice nestao u usnoj šupljini. Povukla je snažno sisajuci i izvadila ga.
"Dovezi je kući i nemoj praviti pitanje iz ničega. "
Podigla ga je i počela mi liže jaja.
"Pacijentica me čeka. ", Brzi pokreti jezika po mojim jajima, kurac mi se krutio u njenoj ruci.
"Doći ću za sat. Možda sat i pol. "
Moj kurac ponovo nestaje do polovice u njenim ustima.
"Ne. Ne mogu ranije. Bok. "
Bilo mi je jasno da je maloprije razgovarala sa tunjavo sisajuci mi kurac u pauzama. Moram priznati da me je nekoliko sekundi grizla savjest. Ali brzo sam stvorio sliku tunjavog u svojoj glavi i zaključio da je takvima prosto merak jebati ženu, pa bila ti ona i sestra od strica. Nataša se postarala svojim jezikom i usnama da ponovo budem spreman. Kako sam i dalje sjedio okrenula mi je leđa i opkoračila me, smještajući mi kurčinu u svoju uzavrelu pičku. Jahala me je kao sumanuta dok sam cijeli prizor promatrao u velikom ogledalu na zidu pored nas. Njene sise su odskakale u ritmu njenog jahanja dok je uzbuđeno vikala.

"Brže ... Oh ... Brže ... To ... Ah kako je lijepo ... Tako ... Tako ... Tuuuu ... Ahha ..."
Spustio sam ruku na njezin klitoris i počeo ga trljam prstima. Nataša je urlala, vrištala i uvijala se jašući kao nikada kurac vidjela nije. Počela je opet da svršava. Pljesnuo sam je po pičiću i ona zavrišti. Učinio sam to još tri puta, svaki put jači od predhodnog. Svršila je dižući noge s poda i primajući ga svom dužinom. Presavila se u pojasu unaprijed i dahtala ali joj nisam dao da predahne. Bilo je vrijeme da ga dobije u dupe. Bio sam daleko od novog svršavanja i htio sam zapamti ovo popodne. Ustao sam s njom na kurcu i postavio je ispred ogledala. Podigla je ruke i naslonila se na okvir. Raširila je noge i ponovno se nabila na kurac do jaja.
Izvadio sam ga i namjestio joj glavić na anus. Taj put nisam promašio. Osjetio sam kako mi glavić prolazi kroz tijesnu rupu i slušao je kako mi govori.
"Polako ... Ahhh ... Polako ... Tako ... Ah, boli ... Još malo ... Ooohhh ... Da, da .... "
Centimetar po centimetar. Prodirao sam polako i na kraju ga smjestio do jaja. Nataša je je jecala oborna glave i ja ga povučem malo. Naslonila je lice i sise na ogledalo i rekla:
"Daj mi ga sad ... Jako ..."
Gurnuo sam prvo polako. Već tada je vrištala prilično glasno. Počeo sam ubrzavam. Njen dah je zamaglio ogledalo ispred njezine glave. Urlala je i vrištala dok sam se ja nabijao u nju sve jače i silovitije. Obuhvatio sam joj sise rukama i pritisnuo ih na ogledalo, nabijajući kurac do jaja u magarca. Prikucao sam je na to ogledalo i nastavio je razbijam svom silinom. Što zbog tesnije rupe, što zbog Natašinog vrištanja i fantastične jebačine umalo nisam svršio. Izvadio sam ga iz nje i ona okrene glavu ka meni. Nije čekala ni sekunde. Kleknula je i strpala ga u usta, sisajući ga kao sumanuta. Uhvatio sam je za kosu na potiljku i nabijao je na kurac koji je do prije koji sekund bio cijeli u njenom dupetu. U jednom momentu sam potpuno izgubio kontrolu nad sobom i zabio joj ga do jaja. Zagrcnula se i ustuknula ali ga nije ispustila iz usta. Nisam mogao više. Prikupljao sam snagu za posljednji nalet. Izvadio sam ga iz njenih usta i okrenuo je. Uhvatio sam je za slabine, grubo je pritisnuo uz ogledalo i smjestio joj ga ponovo u dupe. Počeo sam je tucam najsilovitiji do tada. Urlikala je kao divljakuša, lupala šakom po ogledalu, vrištala i ponovno svršavala. Pljesnuo sam je po dupetu jako. Zatim još jače i nabijao se u nju do jaja takvom silinom kao da namjeravam je protjera kroz zid.

"JEBI ME Svrsiti .... Aaaaahhhhh .... JEBI ME JAKO ... AAJJOOJ ... tucaju ME acoo ... "
Mislim da u tim trenucima nisam bio naročito priseban. Potpuno sam se sludeo tucajući glavnu ulogu mojih dječačkih vlažnih snova. Nataša je pod mojim naletima počela jecati, uvijajući se na kurcu na novom valu orgazma. Pljeskao sam je po guzovima jednom rukom a drugom je vukao za kosu. Zavrištala je koliko je grlo nosi i izvila se u leđima svršavajući. Zabio sam se u nju i ostao tako dok je svršavala. Izvukao sam ga malo i natakao je u kratkom, silovitom trzaju. Ostao sam u njoj i kružio kukovima. Ponovio sam to još tri puta i svršio puneći je od nazad.

Potpuno iscrpljeni smo se spustili na pod. Dahtali smo dok sam je držao u naručju i razmišljao o njoj i njenom životu. Nije mi izgledao pretjerano sjajno. Obukli smo se i pošli njenim autom ka mojoj kući. Pričala mi je kako odavno nije imala nikoga. Ispostavilo se da sam bio potpuno u pravu kada sam zaključio da je tunjavi ne jebe, već samo otaljava jednom mjesečno. Rekla mi je da se plaši da ga prevari jer će se to u malom gradu vrlo brzo pročuti. Nisam znao zbog čega, ali Nataši je taj brak bio zbog nečega bitan. Predpostavio sam da je dijete u pitanju ali nisam išao dalje od toga, niti sam je pitao. Prije nego što ću izaći ispred svoje kuće dogovorili smo se da sutra dođe po mene i da odemo do djed Mirkove kuće koja je sad naša. Kupac će doći u dva popodne. Nisam znao kako da joj pomognem da oživi svoj seksualni život. Znao sam samo da se radujem sutrašnjem danu i ponovnom susretu s njom na novim osnovama. Za sve ostalo Nataša će morati sam da se pobrine.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija