Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Luda ljetna avantura

Ana i ja smo lako pronašli kafić gdje smo se trebali naći sa Paulom i Goranom. Lako smo ih prepoznali jer su bili jedini par prišavši njihovom stolu predstavili smo se i upitali dali su oni Paula i Goran nakon što su potvrdili da jesu sjeli smo. Već od prvog trenutka osjetili smo neku ugodu Lagano smo uz kavu pričali o svemu i svačemu. Goran je rekao da ih autom slijedimo do obližnje marine te da ćemo otuda brodom do njihove vikendice. Nakon što smo se ukrcali u barku sa Goranom sam ostao na palubi da mu pomognem isploviti a žene su ušli u kabinu . Vozeći se kroz marinu ja i Goran smo uspjeli se skinuti do gaćica. Nakon što smo isplovili iz marine na palubu su nam se pridružile naše žene. Dvije prekrasne gole nife. Paula je imala prekrasne grudi malo veće od Aninih sa izbrijanim venerinim brežuljkom.

Goran je namjestio autopilot te smo polako skinuli posljednji komad sa sebe. Kurčevi su nam bili polu ukručeni ali se već tad vodilo da smo podjednako obdareni. Paula je sjela do mene a Ana do Gorana.

Polako su spustili ruke na naša jaja i polako su ih milovale gledao sam kako Goranov kurac raste te kako Anine ruke klize prema glaviću prstima je povukla kožicu otkrivajući prekrasan glavić Polako se spustila na koljena i usnama obuhvatila ga te polako je usisavala Goranov kurac u usta a kad ga je krenula pušiti Paula se spustila između mojih nogu jezikom mi je prelazila preko jaja da bi polako se popela da glavića te uskoro ga usisala čitavog u usta. Kao da su se njih dvije natjecale ko će bolje da puši. Istovremeno su jedna drugoj milovale mace. Nije prošlo puno ja i Goran smo svršili u njihova usta pri čemu su je zadržale.

Ana je spustila usne na moje a Paula na Goranove neko vrijeme smo se strasno ljubili a onda kao po nekom dogovoru Paula i Ana su se strasno ljubili a ja i Goran pri čemu su nam se jezici isprepletala a ruke smo spustili jednom drugom na polu ukruće kurčeve koji su se odmah krenuli sa ukrućivanjem. Lagano sam krenuli sa drkanjem. Paula se polako poljupcima spuštala niz Anin vrat polako je jezikom kružila oko bradavica. Ana se polako namještala otvarajući joj put da njene mace. Paula je uskoro jezikom klizila Aninim usminama. Polako sam se spustio na koljena te jezikom prešao preko Goranovih jaja polako jezikom kružio sam oko njegovog kurca polako penjući se do glavića kojeg sam strpao u usta Goran me je krenuo ševiti u ritmu Aninih uzdah. Te za nekoliko trenutaka svršio mi je u usta.

Nakon čega sam spustio usne na Pauline koje su još imala okus Anine pice. Strasno smo se ljubili gurajući jedno drugom jezik u usta. Paula me je polako navlačila na sebe. Kurac mi je sam pronašao put u njenu picu. Te sam odmah krenuo sa brzim jebanjem pri čemu je glasno dahtala a njene ruke klizili su mojim guzovima. Polako je prstom klizila niz procjep između njih Pronašavši mi anus samo je prst gurnula unutra Osjetivši da mi se bliži vrhunac izvadio sam kurac i svršio po njenom stomaku. Ana je najprije oblizala moj kurac a onda je krenula sa mišljenjem sperme sa Paulinog stomaka da bi se polako jezikom spustila do njene pice Goran se polako namjestio iza mojih leđa osjetio sam da mu je kurac krut samo sam se namjestio četveronoške pri čemu sam guzove podigao prema njemu.

Rukom je namjestio glavić na anus koji se polako širio primajući najprije glavić a onda je Goran jednim pokretom ugurao čitav kurac u moju guzu Stenjao sam svakim njegovim ulaskom i izlaskom pri čemu sam dahtao svrši mi u guzu. Nakon nekog vremena osjetio sam topli mlaz sperme. Nakon čega su Ana i Paula naizmjenično lizale njegov kurac a kasnije kad se sperma počela cijediti iz mog anusa lizale su spermu iz njega. Još neko vrijeme smo se svi četvoro strasno ljubili a onda smo došli do otoka na kojem se nalazila njihova vikendica. Koja je bila jedini objek na njemu a ispred prekrasna plaža.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija