Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Luda ljetna avantura 2

Lagano smo otišli do plaže i uživali u čarima mora Paula je rekla da ide spremiti večeru a Ana je pošla za njom. Goran i ja smo ostali te se odmarali za večeras. Nakon večere otišli smo ponovno na plažu Goran i ja smo imali polu ukručene kurčeve Ana i Paula su se nešto dogovarale a onda su krenule jedna drugu da ljube pri čemu su rukama klizile po tijelima lagano se spuštajući na pijesak. Polako su se namjestile u pozu 69 . Gledali smo kako Paula jezikom prelazi čitavom dužinom Anine pice sve do čmara. Vidjevši da smo postigli punu erekciju Paula nas je pozvala da se pridružimo. Goran je stavio kurac pred usta Ane a ja pred Paulina. Polako ga je uzela u usta a onda ga je rukom namjestila na Anin čmar ušao sam polako te lagano krenuo sa prodiranjem. Svaki put kad bi ga izvadio Paula bi ga strpala u usta nakon čega bi ga sjurio u Aninu picu. Goran i ja smo uskladili pokrete uskoro smo svršili puneći Anina i Paulina usta.

Nakon čega smo se Ana i ja strasno ljubili a Paula sa Goranom pri čemu je sperma iz njihovih usta prešla u naša. Nakon čega smo se ja i Goran strasno poljubili. Poslje smo otišli u kuću. Svi smo se dogovorili da je najbolje da se odmorimo pošto smo umorni od puta a ja Goran ujutro idemo u ribolov. Legli smo svi zajedno na veliki okrugli krevet te uskoro zaspali. Ujutro me je Goran probudio rano ujutro. Nakon što smo isplovili naješkali parangal i utopili u more. Mora li smo pričekati bar dvije ure. Usidrili smo barku. Goran je uzeo štap za ribolov a ja sam lagano spustio na njegov kurac. Koji je u mojim rukama dosegnuo punu veličinu. Spustio sam usne na glavić te lagano jezikom prelazio preko njega. Uživao sam lizati njegov kurac jaja a onda sam krenuo jezikom prema njegovom čmaru. Goran je shvatio što želim te je okrenuo guzu prema meni. Rukom sam razmaknuo guzove te jezikom prešao između njih. a onda sam vrhom jezika kružio oko čmara Da bi uskoro najprije glavićem prešao između guzova a onda glavić namistio na sredinu te polako ušao. Polako sam krenuo sa ulascima i izlascima a onda sve brže i brže sve dok nisam svršio u njegovoj guzi. Nakon čega sam se naguzii i Goran je uletio u moju guzu te krenuo da me ševi sve brže i brže Svršio je za koji trenutak
Nakon što smo ispraznili jaja ostatak vremena smo proveli loveći ribu. Nakon što smo digli parangal i uhvatili par kapitalaca vratili smo se doma te zatekli naše žene kako još spavaju.

Otišli smo očistiti ribu zatim smo malo uživali u kupanju. Goran je zatim spremio obilati doručak koji nam je baš bio potreban da vratimo moć. Uskoro su nam se žene probudile. Polako su se rastezali na krevetu. Goran je prišao Pauli i usmjerio svoj kurac prema njoj a onda je iz njega krenuo mlaz mokraće koji se raspršivao po njenom tijelu Paula je zatim usnama obuhvatila glavić iz kojeg je još curio mlaz mokraće. Nakon što se maknuo Goran i ja smo gledali kako se njih dvije ljube. Nisam se ni malo iznenadio kad je Ana jezikom klizila Paulinim tijelom kupeći slankasti trag Goranove mokraće.

Jezikom je prelazila preko pice a onda je mlaz krenuo Ana je pričekala da se mlaz smanji a onda je krenula lagano sa lizanjem da bi zatim krenula da se strasno ljube. A onda smo se Goran i ja pogledali te smo svoje kurčeve smirili on u Aninu a ja u Paulinu picu pri čemu smo ih ševili žestoko da bi u jednom trenutku se zamijenili uskoro smo praznili svoja jaja duboko u njihovim vlažnim picama Žene kao da su to jedva dočekale nakon što smo izvukli kurčeve dobro su ih izlizale a ona su krenuli lizati naše guze pri čemu su gurale prst unutra pri čemu su lizale jedna drugoj prst koji je bio u guzi
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija