Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Luda ljetna avantura 3

Poslje doručka Paula i ja smo krenuli prošetati obalom otoka Nakon nekog vremena blizu obale vidjeli smo usidreni brod Paula je rekla da su vjerojatno na obližnjoj pješčanoj plaži. Na naše oduševljenje primjetili smo da su nudisti. Došavši do plaže ušli smo u more te nakon kraćeg plivanja izašli malo dalje od njih. Pozdravili smo se te nakon upoznavanja rekli su da se zovu Ante i Maja
. Ugodno smo čavrljati a kurac mi se ukrutio Paula je spustila ruku na njega i lagano ga krenula drkati a onda je polako spustila glavu te lagano jezikom krenula lizati jaja. Ante i Maja su neko vrijeme gledali a onda je Maja krenula sa pušenjem Antinog kurca. Uskoro sam svršio u Paulinim ustima a nakon nekog vremena Ante je svršio po Majinim grudima.

Paula ih je pozvala na ručak. Odbijanje je rekla da ne dolazi u obzir jer njen suprug Goran super kuha. Još neko vrijeme smo razgovarali odnosno Paula je pričala kako on i suprug odkad su uveli u svoj spolni život druge osobe još više se vole. Paula mi je namignula te rekla odvedi Maju do kuće a ja ću sa Antom doć s brodom. Maja je po plaži hodala ispred mene uživao sam u pogledu na njeno prekrasno dupence. Pomažući joj da se popne rukama sam obuhvatio guze. A onda sam rukom skliznuo do pice kako se nije bunila nastavio sam je maziti pri čemu sam prstom klizio između njenih usmina koje su bile vlažne. Drugom rukom sam joj milovao bradavice a onda sam glavić stavio na ulaz u njenu picu. Ušao sam polako a onda sve brže i brže nabijao sam je na svoj kurac. Maja je uskladila pokrete sa menom. Osjetivši da mi se bliži vrhunac izvadio sam ga i svršio po njenim guzama. A onda sam jezikom klizio njenim dupencem kupeći spermu sa njih. Okrenuvši je prema sebi spustio sam usne na njene Poljubac je prihvatila sa zadrškom a onda se prepustila. Sa poljupcima se spustila niz moje tijelo a onda je poljubila kurac. Nakon što je pokupila sa njega tragove svoje pice i sperme uputili smo se na ručak. Kad smo stigli svi su već bili za stolom. Nakon ručka svi smo otišli na plažu.
Ante je lagano spustio ruku na Majinu picu lagano je mazeći. Kurac mu se lagano dignuo. Ana im je prišla te svoje ruke spustila na njegov kurac te lagano krenula sa drkanjem. Ana je zatim spustila glavu na Majinu picu te polako krenula sa lizanjem. Ante je polako milovao njihove grudi a onda se namistio iza Anine guze. Te sa guza ušao u njenu picu a Goran je došao do Maje te joj ponudio kurac na pušenje. Ona ga je uzela te krenula sa pušenjem. Paula je prišla Anti te jezikom kliznula između njegovih guzova obilno mu slineći šupak. a on je lagano guzio moju ženu. Ja sam mu prišao sa leđa te uz malo Paulinu pomoć ušao u njegovu guzu koja je za moje iznenađenje bila razrađena. Polako smo uskladili pokrete on u pici moje žena a ja u njegovoj guzi. Goran je uskoro svršio u Aninim ustima a onda smo ja i Ante svršili on u Aninoj pici a ja u njegovoj guzi. Paula je oblizala najprije moj a onda Antin kurac. Dok je Ante strasno ljubio Maju ja sam lizao Aninu picu. Paula i Goran su strasno ljubili jedno drugo. Pozivajući nas da sa njima otiđemo u kuću na nastavak druženja. Poslje doručka Paula i ja smo krenuli prošetati obalom otoka Nakon nekog vremena blizu obale vidjeli smo usidreni brod Paula je rekla da su vjerojatno na obližnjoj pješčanoj plaži. Na naše oduševljenje primjetili smo da su nudisti. Došavši do plaže ušli smo u more te nakon kraćeg plivanja izašli malo dalje od njih. Pozdravili smo se te nakon upoznavanja rekli su da se zovu Ante i Maja.

Ugodno smo čavrljati a kurac mi se ukrutio Paula je spustila ruku na njega i lagano ga krenula drkati a onda je polako spustila glavu te lagano jezikom krenula lizati jaja. Ante i Maja su neko vrijeme gledali a onda je Maja krenula sa pušenjem Antinog kurca. Uskoro sam svršio u Paulinim ustima a nakon nekog vremena Ante je svršio po Majinim grudima.

Paula ih je pozvala na ručak. Odbijanje je rekla da ne dolazi u obzir jer njen suprug Goran super kuha. Još neko vrijeme smo razgovarali odnosno Paula je pričala kako on i suprug odkad su uveli u svoj spolni život druge osobe još više se vole. Paula mi je namignula te rekla odvedi Maju do kuće a ja ću sa Antom doć s brodom. Maja je po plaži hodala ispred mene uživao sam u pogledu na njeno prekrasno dupence. Pomažući joj da se popne rukama sam obuhvatio guze. A onda sam rukom skliznuo do pice kako se nije bunila nastavio sam je maziti pri čemu sam prstom klizio između njenih usmina koje su bile vlažne. Drugom rukom sam joj milovao bradavice a onda sam glavić stavio na ulaz u njenu picu. Ušao sam polako a onda sve brže i brže nabijao sam je na svoj kurac. Maja je uskladila pokrete sa menom. Osjetivši da mi se bliži vrhunac izvadio sam ga i svršio po njenim guzama. A onda sam jezikom klizio njenim dupencem kupeći spermu sa njih. Okrenuvši je prema sebi spustio sam usne na njene Poljubac je prihvatila sa zadrškom a onda se prepustila. Sa poljupcima se spustila niz moje tijelo a onda je poljubila kurac.

Nakon što je pokupila sa njega tragove svoje pice i sperme uputili smo se na ručak. Kad smo stigli svi su već bili za stolom. Nakon ručka svi smo otišli na plažu.
Ante je lagano spustio ruku na Majinu picu lagano je mazeći. Kurac mu se lagano dignuo. Ana im je prišla te svoje ruke spustila na njegov kurac te lagano krenula sa drkanjem. Ana je zatim spustila glavu na Majinu picu te polako krenula sa lizanjem. Ante je polako milovao njihove grudi a onda se namistio iza Anine guze. Te sa guza ušao u njenu picu a Goran je došao do Maje te joj ponudio kurac na pušenje. Ona ga je uzela te krenula sa pušenjem. Paula je prišla Anti te jezikom kliznula između njegovih guzova obilno mu slineći šupak. a on je lagano guzio moju ženu. Ja sam mu prišao sa leđa te uz malo Paulinu pomoć ušao u njegovu guzu koja je za moje iznenađenje bila razrađena. Polako smo uskladili pokrete on u pici moje žena a ja u njegovoj guzi. Goran je uskoro svršio u Aninim ustima a onda smo ja i Ante svršili on u Aninoj pici a ja u njegovoj guzi. Paula je oblizala najprije moj a onda Antin kurac. Dok je Ante strasno ljubio Maju ja sam lizao Aninu picu. Paula i Goran su strasno ljubili jedno drugo. Pozivajući nas da sa njima otiđemo u kuću na nastavak druženja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija