Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Luda zabava

Bio mi je ovo prvi Božić u ovom gradu, jer sam ovamo stigao prije tri mjeseca, a nekako sam se uklopio u društvo. S obzirom da sam bio sam, nije mi bio problem ostati na zabavi, prvo u kafiću, a poslije se prebaciti u noćni klub sa ekipom.
Dok smo bili u kafiću dosta se popilo, a meni se nabacivala cura od jednog poznanika iz društva. Nije mi bilo baš ugodno zbog toga, jer nisam namjeravao nikome preotimati curu, a Lea je malo više popila, pa sam to pripisivao alkoholu.

Prije nego smo krenuli u klub, otišao sam na WC da ne moram poslije. Dok sam bio unutra, čuo sam kako su se vrata otvorila, ali nisam čuo da se susjedna kabina otvorila. Kad sam izašao iz kabine ispred vrata je stajala Lea, te sam se nasmješio i odmaknuo u stranu kako bi ju propustio kraj sebe, a ona me primila i povukla za sobom. Nisam se stigao pobuniti, a ona je već zaključavala vrata iza mene. Okrenula se prema meni i tiho upitala:

- Zašto me izbjegavaš?
- Kako zašto? -malo sam bio zbunjen- Pa tu si sa dečkom...
- Pusti ti njega, ja sama odlučujem sa kime ću biti.
- Ahaa... -dodao sam oprezno, pa nastavio- I sad bi sa mnom?
- Oooo...zgodan i pametan...naravno -rekla je i odmah me primila jednom rukom za kurac, a drugom me zagrlila i privukla k sebi te me počela ljubiti.

Brzo sam se snašao, pa sam i ja nju počeo ljubiti, a onda se ona odmakla, otkopčala mi hlače i izvukla mi kurac, te ga počela drkati i onda i pušiti, a to...to je bilo vrhunski. Nije mi dugo trebalo da se u potpunosti ispraznim u njena usta, a ona je sve progutala i samo ga još malo oblizala, te se ustala, poljubila me i rekla:

- Smatraj ovo malim predujmom za dalje. -još mi je malo pomazila kurac, pa je zadigla haljinu i nastavila- Ti možeš upoznat moju...

Stavio sam ruku između njenih nogu, a gaćice su bile mokre, maknuo sam ih u stranu i gurnuo prst unutra par puta, na šta je ona samo zatvorila oči, a onda ga izvukao i dok me gledala stavio ga u svoja usta i oblizao, te dodao:

- Mmmm...ukusna je. Jedva čekam da ju obližem i napunim.

Izašli smo iz WC-a, vani je bila mećava, tako da smo se jedva probili tih stotinjak metara do kluba. Unutra je već bila poprilična gužva, a još nisu došli svi sa polnoćke, tako da bi uskoro moglo postati gužvasto. Srećom, pa je ekipa rezervirala stol, pa smo imali mjesta. Da li slučajno ili ne, ali Lea se je sjela kraj mene, te je uskoro njena ruka bila među mojim nogama i trljala mi kurac. Ja sam stavio ruku ispod njene stražnjice i milovao joj guzu i došao prstima do pice. Ona se nagnula na stranu, prema svom 'dečku', te je zadigla haljinu i meni oslobodila put do njenih gaćica, a onda se spustila na moju ruku koja je uskoro bila potpuno mokra od njenih sokova, jer je u međuvremenu svršila. Uspio sam izvuć prst iz njene pice, te sam otišao do WC-a, a nakon minute je stigla i ona. Povukao sam ju u jednu kabinu, zaključao za nama, a kako je glazba bila glasna bio sam uvjeren da nas neće čuti.
Poljubio sam ju i okrenuo prema zidu, a ona se naslonila na njega, te sam joj zadigao haljinu i maknuo gaćice u stranu, izvukao kurac iz hlača i odmah ga sjurio u njenu mokru picu. Ona je samo ciknula i počela gurati svoju guzu meni u susret. Ubrzao sam tempo, a ona je još jednom svršila, tako da je i meni uskoro došlo, pa sam joj napunio picu spermom zabijajući kurac do jaja u njenu picu.
Izvadio sam kurac i odmakao se od nje, a ona se okrenula i saagnula te ga uzela u usta i cijelog ga očistila od sperme i svojih sokova. Nakon toga smo se vratili, odvojeno, jer je ona još i šminku popravila, pa je ostatak večeri prošao mirno.

Drugi dan mi je došla poruka na mob u popodnevnim satima od nje: 'Šta radiš? Ja sam napaljena, dođi do mene!!!'
Spremio sam se na brzinu, te za dvadeset minuta bio kod nje. Otvorila mi je vrata sa smješkom na licu i brzo me uvukla u stan. Bila je u trenirci koja nije naglašavala njene obline, mada sam znao kakvu zamamnu guzu ima, a ni sise nisu bile male, trojkica. Otišli smo u njenu sobu, pošto su joj starci bili kod rodbine, a ona je odmah donijela kavu koju je već skuhala, pa smo lagano pijuckali dok je ona držala svoje noge u mom krilu, a ja joj masirao prste na nogama. Onda je ona uzela moju šalicu i stavila ju na stolić i opkoračila me, te je sad sjedila na mojim nogama sa licem prema meni i odmah smo se počeli ljubiti. Milovao sam joj guzu i leđa, a kad sam zavukao ruku ispod njene trenirke, shvatio sam da ne nosi gaćice, pa mi se kurac odmah počeo buditi. Odmaknuo sam ju i podigao joj gornji dio trenirke, pa su njene gole grudi bile ispred mene. Bile su lijepe sa malim, ali čvrstim bradavicama, pa sam ih odmah počeo ljubiti i grickati. Ona je stenjala i prstima prolazila kroz moju kosu, a onda se ustala, te je počela skidati donji dio trenirke, a ja sam se brzo oslobodio pulovera i hlača, a gaće mi je ona pomogla skinuti. Zatim me je gurnula na krevet i bacila se na mene, pa uzela moj kurac u usta i počela se nabijati sa ustima do kraja na njega. Jaja mi je mijesila jednom rukom dok je drugom milovala moj trbuh.

Ja sam joj milovao guzu i picu, dok je ona gutala moj kurac. Onda se podigla, opkoračila me i nasjela na kurac, te se odmah spustila do kraja na njega i započela jahati na njemu. Naslonila se na moja prsa i započela ludi tempo, a krevet pod nama je samo škripao. Ubrzo je svršila u grču, a moja jaja su bila u lokvi njenih sokova. Ja sam joj milovao sise i stiskao bradavice, a ona je nastavila svoje jahanje. Uskoro ni ja nisam mogao više, te sam ju primio za bokove i odigao se od kreveta dok sam svršavao u njenu picu.
Ispružila se po meni na krevetu i ležala je tako dok moj kurac nije ispao iz njene pice, a onda se legla kraj mene znojna i zadihana. Pogledala me i rekla:

- Ostani noćas kod mene...
- A što će reći Frane?
- Frane je dobio nogu sinoć, tako da nema šta reći.
- To je bilo brzo... -rekao sam tiho.
- Nego...nemam ja vremena za čekati -rekla je kroz smijeh, a onda dodala- Da li si sa nekom, prije, probao analni sex?
- Nisam, ti bi probala?
- Aha...čula sam da je dobro...mislim...malo boli, ali i kad gubiš nevinost boli, pa sad....
- Hmmmm...imaš lijepu guzu -dok sam to govorio uspravio sam se i počeo joj milovati guzu- I volio bi ti ga staviti tamo.
- Ahhhh...čemu onda čekanje -skočila je sa kreveta i odskakutala u kupaonicu, a kad se vratila nosila je vazelin- Evo, maži...

Bacila se na trbuh, stavila jastuk ispod trbuha i izbacila guzu u zrak i malo raširila noge. Ja sam iscijedio malo vazelina na njenu guzu i počeo joj utrljavati vazelin u guzu. Prvo je ušao jedan prst u šupak, a ona je lagano zastenjala, a kad sam stavio drugi samo je zadahtala. Iscijedio sam još vazelina i šupak, malo namazao po svom kurcu koji se ponovo stvrdnuo, te kleknuo između njenih nogu. Lupio sam ju par puta po guzi da se opusti, a onda stavio glavić na ulaz u guzu i počeo ga uguravati u rupicu uz njeno stenjanje i stiskanje plahte. Zastao sam i upitao ju:

- Hoćeš da stanem?
- Nee...mmmm...samo ti nastavi...

Uskoro sam ušao do pola i počeo ju jebati sve jače. Ona je sa cvileža prešla na dahtanje, a uskoro se i zgrčila dok je svršavala, a ja sam pričekao da se smiri, pa sam opet nastavio ju jebati. Nije trebalo dugo tako da zbog njenog uskog šupka svršim i napunim joj guzu svojom spermom. Izvalio sam se kraj nje dok je ona lagano se uspravljala i sjela na ručnik koji je donijela ranije iz kupaonice. Bila je crvena u licu kad je rekla:

- Bilo je dobro, bolno, ali dobro...ali nećemo to skoro ponoviti, može?
- Kako ti želiš.. -rekoh sa smješkom.
- Ne ceri se -dodala je i ona sa smješkom- jer ću ti zabiti vibrator u guzicu, pa da vidiš kako je to.

Zatim se izvalila kraj mene, te smo uskoro zaspali zagrljeni i iscrpljeni...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija