Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ludi vikend

Bio je to sasvim običan tjedan. Ne radim ništa, gledam TV, dosadno mi je ali nekako napola napaljeno i kao da me nije briga. Mislim, hajde, možda se kasnije razveselim. Prijatelj mi pošalje poruku i kaže da želi navratiti, mislim da se baš ne želim družiti, ali nema veze. Došao je, žena je skuhala kavu. Razgovaramo on i ja a moj dragi nešto sprema u drugoj sobi. Moj prijatelj i ja imamo običaj pričati o seksu onako kako muškarci znaju, a on je rekao da je probao nove poze s djevojkom itd. Nešto se u meni počelo buditi kao da baš u tom trenutku želim isprobati te poze. Supruga i ja volimo igrati igrice u seksu, pogotovo tamo gdje skače adrenalin. Kao zajebavanje u autu, u parku ili čak na autocesti.Mislim da nas je draga čula kako pričamo o ovim pozama i da me poznaje, obukla je kratku haljinu i tangi bez grudnjaka i prošetala ispred nas i pitala nas hoćemo li još kave da nam skuhaju i ja volim top voljeti.

Prijatelj nije ništa primijetio, ali sam osjetio da se mačka želi igrati. To dosad nismo radili jer bi rijetko bili sami pa se gubimo u obavezama. Možda 30 sekundi nakon što nas je zamolila za kavu otišao sam u kuhinju da je vidim. Inače, žena je jako jebeno zgodna. Crne sise duge kose pune šaka i čvrste, ali ni jedno dupe nema. Zakačite zategnut trbuh. Gori draga moja.Uđem u kuhinju, pogledam je čekajući da voda proključa, okrenem se prema meni i malo se stisnem i kažem mirnim tonom da nas drugarica ne poznaje, ima još malo kave, ali pogled joj je htio reći nešto drugo. Kurac mi se u sekundi podigao, što je ona primijetila i odmah podigla haljinu iz koje joj je iskočilo dupe. Odmah sam se uhvatila za te zadnjice i počela lizati, odrezala si tange i počela lizati macu i guzicu.

Dok sam lizala macu, počela je malo stenjati, ali ne toliko da nas možda netko drugi čuje jer je kuhinja daleko od salona. Njezina je maca bila toliko mokra i vruća da mu je kurac htio eksplodirati. Rekla je izvadi ga i izgrdi drolju vidiš da je spremna. Nisam htjela da mi to popuši niti je bilo potrebe za tim. Njen kurac je glatko ušao u njezinu mokru macu i kad se malo smočilo, jednom sam ga snažno zabio jer volim da se njezina stražnjica igra dok je ševim, a onda je glasno zajecala. Više me nije zanimalo čuti jer mi je kurac bio na najljepšem mjestu. Jebao sam je sve jače dok je moja prijateljica sjedila u salonu. Naši uzdasi su bili sve glasniji, a njezino dupe se još više čulo. Čak sam je nekoliko puta i ošamario. Bilo je tako lijepo da smo mislili da traje 20 minuta, a zapravo su bile sekunde.

Tako da jebe moju ženu, moj prijatelj se molio na vratima. Zapravo, bio je neko vrijeme i promatrao nas, ali mi ga nismo primijetili. Žena, dok me je tukla, odjednom se zapitala što sam ja gledao sa nje kad nas je pogledao i kroz usku trenirku mu se vidio natečeni kurac, ali zanimljivo je da se ni žena ni ja nismo počeli oblačiti, pa dok nas gledam počinjem malo tući ženu a i ona je počela uzvraćati zadnjicom. Jbt pojebati ženu ispred mog prijatelja. Nakon možda 20 sekundi jebanja, kažem mu da sjedne na stolicu za stolom i gleda. Moja žena i ja smo bili u svom svijetu, neopozivo je da znam da nas ona gleda, ali s druge strane ne mogu je prestati jebati. Okrenula sam se prema njemu i vidjela kako drka što me potpuno iznenadilo. Nisam znala da ima toliko hrabrosti, ali možda je mislio kad se možeš jebati i ja mogu drkati.

Rekao sam sebi sve ide na PM i prestao sam jebati ženu, uhvatio sam je za ruku i rekao joj da legne na stol. Ona i ja napuhavamo noge i stavljamo kurac u njenu macu i jebemo moju kurvu. Prijateljica ga je žestoko izdrkala i vidio sam da ne skida pogled sa žene, polako sam joj skinuo haljinu gdje su joj ispale sise. I vjerujte da su joj sise remek-djelo. Polako je prišao lijevom rukom, a zatim joj počeo milovati sise malo udesno. Toliko me obuzela ljubomora i još veće uzbuđenje da sam je počeo još brže ispunjavati. Njegov kurac visio je nedaleko od ženinih usta, ali ona ga nije htjela progutati. Samo ga je uzela u naručje i počela ga drkati, a on se uspravio i gledao je kako drži njegov kurac. Prebio sam ženu, gledam je, pa ga gledam kao da sanjam, ali ja sam predobar. Rekao joj je da ću svršiti, a ona je pitala draga gdje ćeš svršiti za mene?Kao iz topa, rekao je jednom kundaku, drugom i skočio, pa je stao na stolicu, a ja i drugi smo drkali jedan do drugoga za kraj.

Prijatelj je došao prije mene i onda je počeo mazati po zadnjici i prstom je uzeo spermu i gurnuo joj je u guzicu čim sam to vidio nije mi trebalo dugo pa sam i nju poprskao.Pa s opuštenim kurcima idemo nas dvoje u salon da sjednemo i prijatelj me pita:

Što bi ovaj čovjek napravio? Rekao sam:

Ubijmo malo monotoniju.Dođe žena u salon gola, još sprema šešir od stražnjice, i kaže mi:

Obriši mi ovu svoju spermu da ne kapne.

Gledam je i kurac mi se opet počinje dizati, što će i učiniti: Pa trebao si završiti i uživati, sad sam ja na redu!

Ali mi kurčevi samo friško iscrpljeni dragi trebat će nam malo vremena za odmor. Ona kaže: Znam kako ti pomoćiI ona ode u spavaću sobu. Drugi me pita što ću mu sad reći i pitam se. Nakon možda 5 minuta izlazi moja žena i soba.

Jeeeeebooooteeee! ! ! ! vice droga

Žena je imala štikle, čarape s halterom, blago prozirni grudnjak, sve usko, bez obzira na sve. Ista Monicca Belucci. Sjaji kao da zna da će biti dobro pojebana. On stane ispred nas i kaže: Tko prvi ustane, ima pravo da mi to stavi u usta. Nažalost, moj prijatelj je ustao, želi razbiti, okreće se prema meni i polako i zavodljivo ide prema njemu na tim naočalama. I štikle zvuče Tak Tak Tak. Klečeći ispred njega, gleda ga u oči s malim osmijehom i počinje pušiti. Čim sam vidio da me jebe kao jarbol. Navila je kosu malo preko ramena i okrenula se prema meni i pogledala me dok je njegov kurac ispunjavao ženina usta. Počela sam ga drkati. Prijatelj je stavio ruku na obraz moje žene i polako joj pomogao da uđe. Tu ga počnete čuti kako tiho stenje.

Izvadio je kurac iz usta i lagano ga poljubio u tijelo i pitao ga je li ti dosta jer sad je došao red na mog muža da ga popuši i ustao je i rekao kurvinim tonom: Ali zato te mogu zgaziti i počasti me malo? ! Uhvati je malo čvršće za kosu i kaže: Ustani sad da te odvedem malo do mog muža da mu nabijem svoju lijepu glavu na kurac dok ja motam tu tvoju sočnu macu!Prišli su mi i polako je držali za kosu i rekli joj: Sad popuši kurac svom mužu! ! I žena ga stavi u usta i on joj nabije glavu. Kad ju je vidio napunjenu, okrenuo se prema meni i rekao: Brate, hvala bogu, pa su uhvatili tako dobru i zgodnu kurvu i možeš je tako urnebesno jebati!Skratio joj je tange i dodirnuo mokru macu gdje je samo čekala da joj ga netko stavi. Malo ju je milovao po glavi dok nije malo natopio kurac i viknuo: Vidio sam tvog muža kako to radi, izgleda da ti se sviđa što je rekla: Ahaaaaa volim kad me tretira kao kurvu jer onda znam da ću biti dobro sjeban.

Uvukao joj je kurac i jednom se istegnuo pa drugi put i treći put i stao nakratko. Pa ju je počeo jako lupati i jako je udarao, a ona skicira, vrišti kamen ne može popušiti za mene kako treba. Samo gledam i uživam u prizoru i odlučujem se malo pobjeći jer sam čula da postoje rogonjaci koji to vole i kad sam vidio ženu kako lupa po tuđem kurac mogao sam razumjeti zašto to vole. Pogled je bio prekrasan. Moja žena uživa u njegovom kurac i ne želim ih uznemiravati. Nakon par minuta ševine i gledanja mene, kažem ženi da mu pokaže što znaš o tim guzicima, na što se ona nasmijala i rekla: Da šefe, danas sam ja tvoja kurva a ti biraš kako ćeš me poševiti! I rekao je mom prijatelju da idemo u krevet. Uzela je njegovu ruku i ponovno je stavila na sebe što je prije moguće.

Rekla mu je da legne, što je on i učinio, iskreno nije znao što ga čeka. Inače, to mi je slaba točka jer zna da ja najbrže dolazim. Opkoracila je stavila svoj kurac u njezinu macu i počela se ubadati gdje se moglo čuti lupanje 2 tijela. I počeo je stenjati: Uuuuhhhhh! Uuuuhhhh! Zato ga je uhvatila za ruke iznad njegove glave i počela trljati svoju prekrasnu zadnjicu, a zatim gore-dolje. Progutala mu je kurac. I gurala je sve jače i jače. Prijatelj je rekao ako tako nastaviš uskoro ću završiti ono što mu je rekla;

Došao sam iza njenog oštrog kuraca i uzeo malo njenog soka da stavim na kurac, a onda sam ga napunio jednom pa drugi put pa treći put i onda sam stao. Pa odjednom joj eksplodiram macu dok se moj prijatelj igra ženinim sisama i onda sam mu rekao: Brate, uhvati je za guzu pa ih raširi i drži ih tako.

Malo sam se odmaknuo da vidim kako to izgleda. Prelijepooo! ! ! ! ! Zabio sam je što sam jače mogao gdje se počela migoljiti i vrištati; Ne zaustavljaj ljubav Ne prestani Gotov sam. Ahhhhh ahhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh ! Poludio sam kad sam je čuo, a onda sam rekao da ću uskoro biti svjestan kad je prijatelj rekao: Druže, mogu li joj napuniti usta? Rekao sam smij se ali zajedno ćemo joj napuniti usta i poprskati je cijelu, a on je polako skrenuo u stranu drkajući prilazimo joj a ona iscrpljena leži na krevetu i mazi se posvuda. Moja prijateljica i ja svršimo u isto vrijeme i sprej je spremnu i ona: Mmmmmmmmmm više sperme ! ! ! Kako joj se sperma na sisama počela mazati po njoj. I moja i njegova sperma pomiješali su se na njenom tijelu i kako joj je prijatelj bio bliže, rekla mu je lagano umorno: Molim te, daj mi zadnje kapi u usta.

Stavio joj je kurac u usta i malo progutao kurac a onda mi je rekao: Muž me liže po cijelom tijelu i dobit ćeš iznenađenje (ostavit ću drugu priču jer će treća osoba biti žena) i Znao sam o čemu govori i odmah se bacio na posao. Preumorni od nas 3 sada ležimo na krevetu i ližemo ženu a ona je njegov kurac koji leži na dudi polako se počinjemo vraćati u stvarnost i saznati što smo napravili. Samo smo se smijali a ona je rekla da probamo i ovo, sad nećemo, ustala je i viknula mu: Nisi bolji od svog muža! i otišao pod tuš.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija