Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ludi vikend

Bio je to sasvim običan tjedan. Ne radim ništa, gledam TV, dosadno mi je ali nekako napola napaljeno i kao da me nije briga. Mislim, hajde, možda se kasnije razveselim. Prijatelj mi pošalje poruku i kaže da želi navratiti, mislim da se baš ne želim družiti, ali nema veze. Došao je, žena je skuhala kavu. Razgovaramo on i ja a moj dragi nešto sprema u drugoj sobi. Moj prijatelj i ja imamo običaj pričati o seksu onako kako muškarci znaju, a on je rekao da je probao nove poze s djevojkom itd. Nešto se u meni počelo buditi kao da baš u tom trenutku želim isprobati te poze. Supruga i ja volimo igrati igrice u seksu, pogotovo tamo gdje skače adrenalin. Kao zajebavanje u autu, u parku ili čak na autocesti.Mislim da nas je draga čula kako pričamo o ovim pozama i da me poznaje, obukla je kratku haljinu i tangi bez grudnjaka i prošetala ispred nas i pitala nas hoćemo li još kave da nam skuhaju i ja volim top voljeti.

Prijatelj nije ništa primijetio, ali sam osjetio da se mačka želi igrati. To dosad nismo radili jer bi rijetko bili sami pa se gubimo u obavezama. Možda 30 sekundi nakon što nas je zamolila za kavu otišao sam u kuhinju da je vidim. Inače, žena je jako jebeno zgodna. Crne sise duge kose pune šaka i čvrste, ali ni jedno dupe nema. Zakačite zategnut trbuh. Gori draga moja.Uđem u kuhinju, pogledam je čekajući da voda proključa, okrenem se prema meni i malo se stisnem i kažem mirnim tonom da nas drugarica ne poznaje, ima još malo kave, ali pogled joj je htio reći nešto drugo. Kurac mi se u sekundi podigao, što je ona primijetila i odmah podigla haljinu iz koje joj je iskočilo dupe. Odmah sam se uhvatila za te zadnjice i počela lizati, odrezala si tange i počela lizati macu i guzicu.

Dok sam lizala macu, počela je malo stenjati, ali ne toliko da nas možda netko drugi čuje jer je kuhinja daleko od salona. Njezina je maca bila toliko mokra i vruća da mu je kurac htio eksplodirati. Rekla je izvadi ga i izgrdi drolju vidiš da je spremna. Nisam htjela da mi to popuši niti je bilo potrebe za tim. Njen kurac je glatko ušao u njezinu mokru macu i kad se malo smočilo, jednom sam ga snažno zabio jer volim da se njezina stražnjica igra dok je ševim, a onda je glasno zajecala. Više me nije zanimalo čuti jer mi je kurac bio na najljepšem mjestu. Jebao sam je sve jače dok je moja prijateljica sjedila u salonu. Naši uzdasi su bili sve glasniji, a njezino dupe se još više čulo. Čak sam je nekoliko puta i ošamario. Bilo je tako lijepo da smo mislili da traje 20 minuta, a zapravo su bile sekunde.

Tako da jebe moju ženu, moj prijatelj se molio na vratima. Zapravo, bio je neko vrijeme i promatrao nas, ali mi ga nismo primijetili. Žena, dok me je tukla, odjednom se zapitala što sam ja gledao sa nje kad nas je pogledao i kroz usku trenirku mu se vidio natečeni kurac, ali zanimljivo je da se ni žena ni ja nismo počeli oblačiti, pa dok nas gledam počinjem malo tući ženu a i ona je počela uzvraćati zadnjicom. Jbt pojebati ženu ispred mog prijatelja. Nakon možda 20 sekundi jebanja, kažem mu da sjedne na stolicu za stolom i gleda. Moja žena i ja smo bili u svom svijetu, neopozivo je da znam da nas ona gleda, ali s druge strane ne mogu je prestati jebati. Okrenula sam se prema njemu i vidjela kako drka što me potpuno iznenadilo. Nisam znala da ima toliko hrabrosti, ali možda je mislio kad se možeš jebati i ja mogu drkati.

Rekao sam sebi sve ide na PM i prestao sam jebati ženu, uhvatio sam je za ruku i rekao joj da legne na stol. Ona i ja napuhavamo noge i stavljamo kurac u njenu macu i jebemo moju kurvu. Prijateljica ga je žestoko izdrkala i vidio sam da ne skida pogled sa žene, polako sam joj skinuo haljinu gdje su joj ispale sise. I vjerujte da su joj sise remek-djelo. Polako je prišao lijevom rukom, a zatim joj počeo milovati sise malo udesno. Toliko me obuzela ljubomora i još veće uzbuđenje da sam je počeo još brže ispunjavati. Njegov kurac visio je nedaleko od ženinih usta, ali ona ga nije htjela progutati. Samo ga je uzela u naručje i počela ga drkati, a on se uspravio i gledao je kako drži njegov kurac. Prebio sam ženu, gledam je, pa ga gledam kao da sanjam, ali ja sam predobar. Rekao joj je da ću svršiti, a ona je pitala draga gdje ćeš svršiti za mene?Kao iz topa, rekao je jednom kundaku, drugom i skočio, pa je stao na stolicu, a ja i drugi smo drkali jedan do drugoga za kraj.

Prijatelj je došao prije mene i onda je počeo mazati po zadnjici i prstom je uzeo spermu i gurnuo joj je u guzicu čim sam to vidio nije mi trebalo dugo pa sam i nju poprskao.Pa s opuštenim kurcima idemo nas dvoje u salon da sjednemo i prijatelj me pita:

Što bi ovaj čovjek napravio? Rekao sam:

Ubijmo malo monotoniju.Dođe žena u salon gola, još sprema šešir od stražnjice, i kaže mi:

Obriši mi ovu svoju spermu da ne kapne.

Gledam je i kurac mi se opet počinje dizati, što će i učiniti: Pa trebao si završiti i uživati, sad sam ja na redu!

Ali mi kurčevi samo friško iscrpljeni dragi trebat će nam malo vremena za odmor. Ona kaže: Znam kako ti pomoćiI ona ode u spavaću sobu. Drugi me pita što ću mu sad reći i pitam se. Nakon možda 5 minuta izlazi moja žena i soba.

Jeeeeebooooteeee! ! ! ! vice droga

Žena je imala štikle, čarape s halterom, blago prozirni grudnjak, sve usko, bez obzira na sve. Ista Monicca Belucci. Sjaji kao da zna da će biti dobro pojebana. On stane ispred nas i kaže: Tko prvi ustane, ima pravo da mi to stavi u usta. Nažalost, moj prijatelj je ustao, želi razbiti, okreće se prema meni i polako i zavodljivo ide prema njemu na tim naočalama. I štikle zvuče Tak Tak Tak. Klečeći ispred njega, gleda ga u oči s malim osmijehom i počinje pušiti. Čim sam vidio da me jebe kao jarbol. Navila je kosu malo preko ramena i okrenula se prema meni i pogledala me dok je njegov kurac ispunjavao ženina usta. Počela sam ga drkati. Prijatelj je stavio ruku na obraz moje žene i polako joj pomogao da uđe. Tu ga počnete čuti kako tiho stenje.

Izvadio je kurac iz usta i lagano ga poljubio u tijelo i pitao ga je li ti dosta jer sad je došao red na mog muža da ga popuši i ustao je i rekao kurvinim tonom: Ali zato te mogu zgaziti i počasti me malo? ! Uhvati je malo čvršće za kosu i kaže: Ustani sad da te odvedem malo do mog muža da mu nabijem svoju lijepu glavu na kurac dok ja motam tu tvoju sočnu macu!Prišli su mi i polako je držali za kosu i rekli joj: Sad popuši kurac svom mužu! ! I žena ga stavi u usta i on joj nabije glavu. Kad ju je vidio napunjenu, okrenuo se prema meni i rekao: Brate, hvala bogu, pa su uhvatili tako dobru i zgodnu kurvu i možeš je tako urnebesno jebati!Skratio joj je tange i dodirnuo mokru macu gdje je samo čekala da joj ga netko stavi. Malo ju je milovao po glavi dok nije malo natopio kurac i viknuo: Vidio sam tvog muža kako to radi, izgleda da ti se sviđa što je rekla: Ahaaaaa volim kad me tretira kao kurvu jer onda znam da ću biti dobro sjeban.

Uvukao joj je kurac i jednom se istegnuo pa drugi put i treći put i stao nakratko. Pa ju je počeo jako lupati i jako je udarao, a ona skicira, vrišti kamen ne može popušiti za mene kako treba. Samo gledam i uživam u prizoru i odlučujem se malo pobjeći jer sam čula da postoje rogonjaci koji to vole i kad sam vidio ženu kako lupa po tuđem kurac mogao sam razumjeti zašto to vole. Pogled je bio prekrasan. Moja žena uživa u njegovom kurac i ne želim ih uznemiravati. Nakon par minuta ševine i gledanja mene, kažem ženi da mu pokaže što znaš o tim guzicima, na što se ona nasmijala i rekla: Da šefe, danas sam ja tvoja kurva a ti biraš kako ćeš me poševiti! I rekao je mom prijatelju da idemo u krevet. Uzela je njegovu ruku i ponovno je stavila na sebe što je prije moguće.

Rekla mu je da legne, što je on i učinio, iskreno nije znao što ga čeka. Inače, to mi je slaba točka jer zna da ja najbrže dolazim. Opkoracila je stavila svoj kurac u njezinu macu i počela se ubadati gdje se moglo čuti lupanje 2 tijela. I počeo je stenjati: Uuuuhhhhh! Uuuuhhhh! Zato ga je uhvatila za ruke iznad njegove glave i počela trljati svoju prekrasnu zadnjicu, a zatim gore-dolje. Progutala mu je kurac. I gurala je sve jače i jače. Prijatelj je rekao ako tako nastaviš uskoro ću završiti ono što mu je rekla;

Došao sam iza njenog oštrog kuraca i uzeo malo njenog soka da stavim na kurac, a onda sam ga napunio jednom pa drugi put pa treći put i onda sam stao. Pa odjednom joj eksplodiram macu dok se moj prijatelj igra ženinim sisama i onda sam mu rekao: Brate, uhvati je za guzu pa ih raširi i drži ih tako.

Malo sam se odmaknuo da vidim kako to izgleda. Prelijepooo! ! ! ! ! Zabio sam je što sam jače mogao gdje se počela migoljiti i vrištati; Ne zaustavljaj ljubav Ne prestani Gotov sam. Ahhhhh ahhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh ! Poludio sam kad sam je čuo, a onda sam rekao da ću uskoro biti svjestan kad je prijatelj rekao: Druže, mogu li joj napuniti usta? Rekao sam smij se ali zajedno ćemo joj napuniti usta i poprskati je cijelu, a on je polako skrenuo u stranu drkajući prilazimo joj a ona iscrpljena leži na krevetu i mazi se posvuda. Moja prijateljica i ja svršimo u isto vrijeme i sprej je spremnu i ona: Mmmmmmmmmm više sperme ! ! ! Kako joj se sperma na sisama počela mazati po njoj. I moja i njegova sperma pomiješali su se na njenom tijelu i kako joj je prijatelj bio bliže, rekla mu je lagano umorno: Molim te, daj mi zadnje kapi u usta.

Stavio joj je kurac u usta i malo progutao kurac a onda mi je rekao: Muž me liže po cijelom tijelu i dobit ćeš iznenađenje (ostavit ću drugu priču jer će treća osoba biti žena) i Znao sam o čemu govori i odmah se bacio na posao. Preumorni od nas 3 sada ležimo na krevetu i ližemo ženu a ona je njegov kurac koji leži na dudi polako se počinjemo vraćati u stvarnost i saznati što smo napravili. Samo smo se smijali a ona je rekla da probamo i ovo, sad nećemo, ustala je i viknula mu: Nisi bolji od svog muža! i otišao pod tuš.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija