Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ludo ljeto

Zbog nekih pretraga morao sam ukloniti stidne dlake odnosno medicinska sestra netom prije pregleda izvršila je brijanje Nakon pregleda otišao sam doma poslje tuširanja promatrao sam novi izgled intimnog područja. Navikao sam dolje vidjeti šumicu digod veću a digod manju novi izgled mi se svidio jedino što mi je smetala bijela boja kože. Znao sam da uravnoteženu boju kože mogu postić samo na nudističkoj plaži. U blizini mog stanovanja nije bilo nudističke plaže nego divlja plaža uĐ komentarima sam pročitao da se tu okuplju pripadnici LBT zajednice. Pogledao sam na sat tek je bilo deset sati uzeo sam ručnik kremu za sunčanje voće i šest hladnih limenki pive strpao u rusak i pravac plaža.
Iako je bio kraj petog mjeseca vidio sam da čitavom dužinom obale ima kupaća.

Moja prva zamisao o nudiranju nije mi više bila baš zanimljia pogotovo zbog toga što sam nailazio na ravnomjerno prepanule ljude. Pojedini su dok sam prolazio kraj njih lagano mazili svoja spolovila. Uskoro sam pronašao mjesto koje mi se svidjelo Skinuo se u kupaći ušao u more malo zaplivao te legao da se osunčam. Kao i obično dok se sunčam uzeo sam mobitel obično bi čitao zanimljivosti no sad sam otišao na porno stranicu pogledavši prije oko sebe najbliži kupač bio je desetak metara od mene i po pokretima ruke zaključio sam da se igra sa svojim spolovilom. Otvorio sam stranicu nudističe plaže i lagano pregledavao videa odabrao sam gey izbornik iako nikad nisam vodio sex sa muškarcem znao sam pogledati video namjenjen za bi ili gey populaciju. Kurac mi se polako ukrutio spustio sam ruku na kupaći te polako prelazio preko kurca a nakon toga zavukao je u kupaći pri čemu sam lagano milovao jaja.

Kurac se potpuno ukrutio a onda sam pomislio zašto da ne te na kratko odložio mobitel. Skinio sam kupaći kurac se odmah ispravio Ugodno sam se namjestio uzeo mobitel te lagano krenuo sa drkanjem gledajući bi video. U početku neprimjetno no kako je uzbuđenje u meni raslo onda sam ko inače spustio koljena još više raširio noge te ubrzo sebe doveo do vrhunca
U trenutku kada sam posljednje kapi sperme izbacio iz kurca vidio sam da goli muškarac dolazi prema meni To me nije omelo nego sam još par puta protreso kurac a onda uzeo kupaći i obrisao tragove sperme Bog nadam se da ne smetam rekao mi je nakon što sam rekao da ne nastavio je Vidim da ste se malo zaigrali nemojte misliti da vas osuđujem Pa napetosti se treba riješiti sa osmijehom mu odgovorim nadam se da ste za pivicu Nakon što sam dobio potvrdni odgovor otišao sam do mora ušao do koljena te oprao spermu posebno sam posvetio.

pažnju pranju kurca te prostora oko šupka. Nakon toga otišao sam do rusaka uzeo mali ručnik te obrisao kurac i ja Čitavo vrijeme sam osječao pogled. Pošto sam okrenut bio leđima preko oka sam vidio da mu se kurac diže. Zato sam dok sam se saginjao još malo više razmaknuo noge kako bi mogao vidjeti moja jaja. Nakon što sam iz rusaka izvadio pivu sebi i njemu polako sam se okrenio sa polu ukručenim kurcem te mu dao pivu. Sjeo sam nasuprot njega kako bi mogao vidjeti kako mi se kurac ukručiva. Lagano smo poveli priču pri čemu nisam skrivao da gledam njegovo tijelo.
Pohvalio sam veličinu i debljinu njegovog kurca pri čemu sam otvoreno mu rekao da bi mu popušio kurac ali do sada nisam imao iskustva sa muškarcem. Otvoreno sam rekao da povremeno drkam na bi i gey filmove.

Te da mi je ovo prvi put na nudističkoj plaži Iskreno ni sam nisam znao odakle mi takva otvorenost Ja sam aktivni biseksualac započeo je svoju priču isto sam bio u takvoj situaciji prije par godina od tada sam redoviti posjetitelj ove plaže Ugodno sam se iznenadio kad sam vidio da ste se prepustili jer inaće ovaj dio uvale je pola pola nudisti i tekstilci do malo naprijed si nudisti koji osim sunca žele i malo akcije pa ako želiš možemo tamo kako Ti nudiranje ne bi omeli tekstili. Potvrdio sam uskoro smo pokupili svoje stvari te sam ga pustio da ide ispred mene Uskoro smo prošli kamen na kojem je velikim slovima pisalo FKK gey free sa vrha tog kamena vidio sam da je to kamenitija obala Kao da je znao o čemu razmišljam Naprijed su male uvalice koje osiguravaju više slobode Na par mjesta sam vidio par št štapova na kojima je bila obješena majica uskoro sam saznao da to znači da je mjesto zauzeto.

Uskoro smo pronašli slobodnu uvalicu Nakon što je provjerio da smo sami ostavio je majicu na početku puta prema našoj uvali. Ne treba Vam napisati da su nam kurčevi bili u punoj erekciji nisam imao ništa protiv kad je spustio ruku na moj kurac Pa stvarno imaš dobru kurčinu a i velika jaja pri čemu mi je lagano pomilovao Uskoro sam i ja spustio ruke na njegov komad Sjeli smo jedan kraj drugoga te lagano drkajuči jedan drugome kurac doveli se do vrhunca pri čemu smo tragove tople sperme razmazali po jajima i unutrašnjom stranom bedara Nakon toga sam iz rusaka dohvatio nam pivo pri čemu nisam imao ništa protiv kad je spustio ruku na moje guzove dajući mi do znanja da če se naša igra nastaviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija