Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ludorije sa devojkom

Samo da napomenem da ove price nisu istinite i da se nisu dogodile, vec su deo moje velike maste. nadam se da cete uzivati u njima. Imam dušu sa kojom sam već dugo u vezi. Od početka veze sve ide izvanredno, slažemo se u gotovo svemu, nikada se nismo iskreno posvađali, uglavnom imamo razumevanje jedno za drugo, naš seks je neverovatan .. . U svakom slučaju je izuzetno uzbuđena u seksu, dosledno spremna da pokušava nove stvari, redovno sama ima svoja razmišljanja o najboljem načinu da nam uljepša seksualni suživot .. . U najranijoj referentnoj tački veze, dala mi je do znanja da zaista nema problema sa seksom, ali mi je to dala do znanja postoji jedno izuzeće: sperma u ustima - da je sa svojim bivšim shvatila da joj nije stalo do ukusa sperme, da je nije briga za taj osećaj kada počne da pršti u ustima, i da je uz njih linije ne treba da u bilo kom trenutku to uradim njoj i da, kad puši, izvadim to po rasporedu ili je upozorim kad sam spremna.

Štaviše, to do sada nije bio problem. Trenutno, poslednjih mesec dana, zbog različitih obaveza, oboje nismo imali vezu, a tek poslednje večeri smo konačno imali priliku da se posvetimo jedno drugom na takav način. Uveče je otišla u moje potkrovlje, gde smo pili, jeli i razgovarali. Neizbežno sam otišao da nam natočim još pića, pa ipak, kad sam se vratio sa krčagom, dočekala me golu. Istina, nikada nije izgledala tako sjajno, ne sećam se da mi je neko zaista izgledao tako sjajno ! ! ! Čim sam se napalio, osetio sam da moji vojnici postaju čvrsti, tvrdi .. . Uhvatila me za ruku i odvela u sobu, gde me svukla i bacila na krevet. Počela je da me ljubi, a zatim, ljubeći me, počela je da ide sve niže i niže .. . To je na kraju stiglo do mojih privatnih lica. Počela je da ga ljubi, liže, dodiruje njegove usne i jezik ..

. Zatim ga je stavila u usta .. . Usta su joj počela kliziti po njemu i ja sam to sve više cenio .. . Ne sećam se da sam zaista sreo tako sjajno pušenje, bez obzira na to, ne sećam se da sam zaista osetio tako neverovatnu seksualnu radost ! ! ! Ne samo seksualno, to su bili najbolji trenuci u mom svakodnevnom postojanju, nikad se nisam osećao tako sjajno, toliko sam to cenio .. . Sve vreme sam imao sklonost da idem do sperme, a ipak je imala poverljiv, metod sama po tome što je bila u stanju dva ili tri mnogo minuta .. . Gledala me bez stalnog trzanja, video sam osmeh radosti svuda, osetio sam koliko je srećna što sam toliko u njoj učestvovao .. . izvanredno oduševljenje, potpuno sam prevideo sve oko sebe, u tom trenutku to nije bilo za mene, već smo bili samo oboje .. .

Tako da nisam ni bio svestan kada sam počeo da svršavam .. . I TAJ OSEĆAJ JE BIO BOLJI OD SVEGA ŠTO JE TO PRETHODNO ! ! ! Kad sam došao, on joj je još bio u ustima .. . Zatim, videvši njeno lice, prisetio sam se šta sam joj garantovao .. . Naime, pojava šoka, sumnje, šoka, poslednje gnušanja i besa zamenjena je svuda .. . Nakon osnovnog šoka, izvadila ga iz usta i ispljunula spermu, a zatim je počela da viče, viče, psuje, tuče me .. . Bio sam u šoku, nisam imao pojma šta se dešava .. . Tukla me, počela je plakati, ja sam nikad je nisam video u takvom stanju .. . Vičući na mene, kako je moguće da bih to učinio, da sam je potpuno zbunio, odmah se obukla i istrčala iz potkrovlja, a u tranzitu je vikala da se rastane načine sa mnom i da više nikada u životu ne mora da me vidi ili čuje ..

. Bio sam potpuno zbunjen, još nisam bio svestan šta se tačno dogodilo .. . Pokušao sam da je pozovem danas, međutim kada je čula moj glas, ona je prekinula . Tada sam u tom trenutku nazvao njenog saputnika i ona mi je dala do znanja da je sada izuzetno bolesna, da se oseća užasno i da ne postoji mogućnost da mi se vrati, da ništa ne pokušavam produžiti i zanemariti je budući da joj trenutno nije bilo potrebno da sazna za mene .. . Raspitao sam se zašto, a ona je rekla da to moram i sama znati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija