Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ludorije sa devojkom

Samo da napomenem da ove price nisu istinite i da se nisu dogodile, vec su deo moje velike maste. nadam se da cete uzivati u njima. Imam dušu sa kojom sam već dugo u vezi. Od početka veze sve ide izvanredno, slažemo se u gotovo svemu, nikada se nismo iskreno posvađali, uglavnom imamo razumevanje jedno za drugo, naš seks je neverovatan .. . U svakom slučaju je izuzetno uzbuđena u seksu, dosledno spremna da pokušava nove stvari, redovno sama ima svoja razmišljanja o najboljem načinu da nam uljepša seksualni suživot .. . U najranijoj referentnoj tački veze, dala mi je do znanja da zaista nema problema sa seksom, ali mi je to dala do znanja postoji jedno izuzeće: sperma u ustima - da je sa svojim bivšim shvatila da joj nije stalo do ukusa sperme, da je nije briga za taj osećaj kada počne da pršti u ustima, i da je uz njih linije ne treba da u bilo kom trenutku to uradim njoj i da, kad puši, izvadim to po rasporedu ili je upozorim kad sam spremna.

Štaviše, to do sada nije bio problem. Trenutno, poslednjih mesec dana, zbog različitih obaveza, oboje nismo imali vezu, a tek poslednje večeri smo konačno imali priliku da se posvetimo jedno drugom na takav način. Uveče je otišla u moje potkrovlje, gde smo pili, jeli i razgovarali. Neizbežno sam otišao da nam natočim još pića, pa ipak, kad sam se vratio sa krčagom, dočekala me golu. Istina, nikada nije izgledala tako sjajno, ne sećam se da mi je neko zaista izgledao tako sjajno ! ! ! Čim sam se napalio, osetio sam da moji vojnici postaju čvrsti, tvrdi .. . Uhvatila me za ruku i odvela u sobu, gde me svukla i bacila na krevet. Počela je da me ljubi, a zatim, ljubeći me, počela je da ide sve niže i niže .. . To je na kraju stiglo do mojih privatnih lica. Počela je da ga ljubi, liže, dodiruje njegove usne i jezik ..

. Zatim ga je stavila u usta .. . Usta su joj počela kliziti po njemu i ja sam to sve više cenio .. . Ne sećam se da sam zaista sreo tako sjajno pušenje, bez obzira na to, ne sećam se da sam zaista osetio tako neverovatnu seksualnu radost ! ! ! Ne samo seksualno, to su bili najbolji trenuci u mom svakodnevnom postojanju, nikad se nisam osećao tako sjajno, toliko sam to cenio .. . Sve vreme sam imao sklonost da idem do sperme, a ipak je imala poverljiv, metod sama po tome što je bila u stanju dva ili tri mnogo minuta .. . Gledala me bez stalnog trzanja, video sam osmeh radosti svuda, osetio sam koliko je srećna što sam toliko u njoj učestvovao .. . izvanredno oduševljenje, potpuno sam prevideo sve oko sebe, u tom trenutku to nije bilo za mene, već smo bili samo oboje .. .

Tako da nisam ni bio svestan kada sam počeo da svršavam .. . I TAJ OSEĆAJ JE BIO BOLJI OD SVEGA ŠTO JE TO PRETHODNO ! ! ! Kad sam došao, on joj je još bio u ustima .. . Zatim, videvši njeno lice, prisetio sam se šta sam joj garantovao .. . Naime, pojava šoka, sumnje, šoka, poslednje gnušanja i besa zamenjena je svuda .. . Nakon osnovnog šoka, izvadila ga iz usta i ispljunula spermu, a zatim je počela da viče, viče, psuje, tuče me .. . Bio sam u šoku, nisam imao pojma šta se dešava .. . Tukla me, počela je plakati, ja sam nikad je nisam video u takvom stanju .. . Vičući na mene, kako je moguće da bih to učinio, da sam je potpuno zbunio, odmah se obukla i istrčala iz potkrovlja, a u tranzitu je vikala da se rastane načine sa mnom i da više nikada u životu ne mora da me vidi ili čuje ..

. Bio sam potpuno zbunjen, još nisam bio svestan šta se tačno dogodilo .. . Pokušao sam da je pozovem danas, međutim kada je čula moj glas, ona je prekinula . Tada sam u tom trenutku nazvao njenog saputnika i ona mi je dala do znanja da je sada izuzetno bolesna, da se oseća užasno i da ne postoji mogućnost da mi se vrati, da ništa ne pokušavam produžiti i zanemariti je budući da joj trenutno nije bilo potrebno da sazna za mene .. . Raspitao sam se zašto, a ona je rekla da to moram i sama znati.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija