Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ludovanje u skladištu

Možda razmišljam kao lokalpatriota, ali meni je moja rupa, čumez ili samo lokalni kafić, pravo utočište nakon sjebanog radnog dana. Sa 36 godina kao šljaker u jednoj firmi i sa nekakvim prosječnim primanjima i nisam baš neka prilika da bi se cure vješale po meni. Fućkaš i kurčinu od 23 cm kad nijednu ne možeš zbariti, jer čim kažeš ovim današnjim napirlitanim damicama gdje radiš, bježe od tebe kao da imaš kugu.

Zato sam volio svoj kafić u kvartu, koji je da budemo iskreni, stvarno bio rupa. Zadimljen, mračan i bazdio je na pivu, ali tamo je bila sva moja ekipa s kojom sam odrastao, a bile su i njih dvije. Kristina i Janja, cure koje su nam dizale tlak i ponekad kurac u gaćama. Zavisilo je od njihovog raspoloženja. Nije nam nikada bilo jasno zbog čega rade u ovoj rupi, kad bi sa svojim izgledom mogle raditi u bilo kojem noćnom klubu u Zagrebu ili u nekom od onih elitnih kafića u centru grada.

Barem nisam znao do nedavno.

Nikad im se nismo upucavali, jer nam je vlasnik rekao da mu se ne motamo oko personala, a ako neko nešto i pokuša dobiti će doživotni izgon iz kafića. Znali smo da misli ozbiljno jer je bio takav čovjek. Jedan dan sam došao ranije od ostalih, pa sam sjeo za šank i naručio uobičajeno. Radila je Kristina, dok će Janja doći kasnije. I tako smo pričali o svemu i svačemu, pa sam došao i do teme njihovog rada ovdje. Srdačno se nasmijala, pa rekla:

– Lova, naravno. Stari nas plaća kao da smo završile ne znam kakve fakultete, a i posao nije težak. – rekla je i sagnula se iza šanka, pa sam imao nesmetan pogled na njenu bujnu stražnjicu u uskim crnim hlačama i osjetio sam kako mi se mrcina budi u gaćama, a ona se uspravila i pogledala me sa smješkom, te nastavila namignuši mi – a ima i zanimljivog za vidjeti.


– Kako to misliš.. zanimljivo?
– Paaa.. ako hoćeš vidjeti na šta mislim ostani pomoći meni i Janji poslije posla – rekla je i stisla mi ruku na šanku, pa je otišla na drugi kraj šanka.

Kasnije sam se razmišljao dok sam kartao za stolom u kutu sa svojom ekipom, te sam pogledavao prema Janji, koja je došla u međuvremenu, i Kristini. Vidio sam da nešto razgovaraju, a onda su pogledale prema meni i Janja se nasmješila, pa mi namignula. Sad sam već postao nervozan, ali me ekipa odvukla sa kartanjem. S obzirom da je bio petak, sutra nisam radio, pa sam ipak odlučio ostati. Bilo je već skoro ponoć kad se ekipa razišla, a ja sam ostao za stolom. Janja i Kristina su sredile sve i sad su završavale obračun, kad me pozvala Janja:

– Tomo, ajd mi dođi nešto pomoći – rekla je i otišla u skladište, dok je Kristina radila obračun.Prošao sam kraj šanka i ušao otraga, pa sam se malo privikavao na polutamu i onda vidio Janju na ulazu u priručno skladište odakle mi je mahnula rukom. Došao sam do nje i pitao što treba, a ona me je primila za kurac preko hlača i samo mi tiho rekla:

– Skidaj se. – zatim mi je počela otkopčavati hlače i ubrzo su bile do pola nogu, a onda mi je povukla i gaće, pa sam bio sretan što sam se otuširao nakon posla i presvukao u čisto. Ohohhoooo.. pa šta to imamo ovdje..

Stajao sam ispred nje sa poludignutom kurčinom, a Janja se polako spustila na koljena milujući mi kurac sa obje ruke. Stajao sam kao oduzet, a onda novi šok. Janja je lagano liznula glavić i onda ga polako obujmila usnama, pa se počela lagano nabijati ustima na moj kurac. Nisam znao kud bih sa rukama, jer mi do sada nikad ovakav komad nije pušio kurac.

Ona je riješila moje dvojbe primivši me sa obje ruke za moju stražnjicu i sad se sama nabijala na moj kurac koji je sve više rastao, pa se u jednom trenutku zagrcnula, ali je nastavila i dalje gutati kurac. Uskoro ga više nije mogla gutati, pa se ustala i skinula svoje tajice, a sa njima i gaćice, te me povela u skladište. Naslonila se na neke gajbe i izbacila guzu prema meni. Više nisam trebao nekakav priručnik, pa sam stao iza nje i stavio joj ruku između nogu i protrljao lagano po orošenoj pički. Samo se stresla, a onda sam naciljao u njenu rupicu i samo ga gurnuo. Zastenjala je glasno kad sam joj ušao do kraja, ali je samo prodahtala: – Ahhhh.. toooo.. to.. daj me razjebi.. . mmmm

Ja sam samo primio njene bokove i osjetio njenu toplu kožu na svojim dlanovima, pa sam ju počeo jebati s guštom.

Koliko smo se unijeli u sve to nismo ni primjetili da je došla i Kristina. Uhvatio sam ju krajičkom oka dok su mi kapljice znoja klizile niz čelo jer sam neumorno zabijao kurac u sve vlažniju Janjinu picu. Kristina je bila potpuno gola sa sisama četvorkama koje su stajale kao dvije dinje sa tvrdim bradavicama i trljala si je obrijanu pičku sve brže i sve jače. Uto je Janja zastenjala i počela se tresti svršavajući zalivši mi svojim sokovima donji dio trbuha i jaja, pa sam izvukao kurac iz nje, a Kristina je to jedva dočekala i sad je odmakla Janju, pa se ona namjestila sa guzom prema meni. Ja sam samo ponovio isto što i sa Janjom, pa sam malo protrljao Kristininu pičku, malo se sagnuo jer je bila niža od Janje i zabio joj ga odmah do kraja. Bila je jako uska, pa je zastenjala glasno i ciknula kad joj je kurac ušao unutra.

Za to vrijeme se janja malo pribrala i poskidala sve sa sebe, pa sam vidio da i ona ima velike sise, ali su njene malo visile, za razliku od Kristininih. Prišla mi je i stala iza mene, te mi razmakla guzove i na moje veliko iznenađenje počela mi lizati jaja sve do šupka kojeg je isto oblizala. Ja sam nabijao Kristinu na svoj kurac da je samo poskakivala, ali nisam očekivao da će mi Janja zabiti prst u šupak i sad me jebati u njega. Bilo mi je nevjerojatno to, a kako je djelovalo na mene ne mogu ni opisati. Znam samo da su mi se noge počele tresti, a onda je iz mog kurca krenula sperma u mlazevima puneći Kristininu pičku. To je i njoj bio okidač, pa je zbog uže pičke od Janjine i ona počela svršavati, te se sada niz njene noge cijedilo sve ono što sam ja ispraznio u nju, a i njeni sokovi.Kristina je odmah došla do Kristine i posjela ju na jednu gajbu praznih boca, te ju počela lizati. Polizala je sve sa njenih nogu, a ja sam se približio do njene glave i stavio joj kurac pred lice. Spremno ga je počela lizati i ljubiti, a ja sam samo uživao, jer do sada ga nikad nisam stavio u istoj večeri u dvije različite pičke, a u jednu pritom i svršio. Kad su se malo pribrale Janja me pogledala i rekla:

– Imaš kakve planove za večeras?
– Ne, zašto? – upitao sam dok sam gologuz stajao pred njima.
– Pa onda nemaš ništa protiv da odemo do mene i nastavimo sa ovim u puno udobnijem okruženju, ha?
– Da, moglo bi nam biti puno ljepše nego tu u skladišu. – nadovezala se Kristina i pomazila me po kurcu – A mogli bi još nešto isprobati..
– Zašto ne, ja sam za.

– rekao sam i brzo smo se svi obukli, a onda smo otišli kod Janje

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Ocjena priče

4

Autor priče

Karlo
Karlo
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 184 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija