Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lukina mama

Imam 24 godinu i mnogo često sam napaljen, dosta vremena provodim gledajući porniće. Obožavam starije gospođe do 40 godina ali da lijepo izgledaju, sve bih dao kad bi me jedna takva podučila malo. Još ranije zapazio sam nju, Anetu, majku mog najboljeg druga Luke. Imala je 40 godine i imala je baš velike grudi koje su malo visile i zgodne butine iz kojih je virilo veliko sočno dupe. Jednom riječju žena koja može samo da se poželi a još je bila i razvedena. Primjetio sam da me je gledala nekako čudno ali nisam ni slutio da će se ovo desiti

Jednog dana dogovorio sam se sa Lukom da dođem do njega da se malo družimo i završimo neki domaći zadatak iz engleskog. Došao sam kod njega, sjedili smo i pričali, ušla je njegova majka i donela nam sok. Na sebi je imala kratku crnu suknjicu i gore malo otvoreniju majicu iz kojih su virile njene prelijepe grudi, nisam mogao da skinem pogled sa njenih sisa, osjetio sam kako mi se kurac diže. Nastavili smo priču kad eto opet nje, pogledala me i nasmijala se i pitala Luku da li ide na trening. Luka je rekao da je na to skroz zaboravio ali da mora da ode jer nije bio prošlog puta a ja da ga sačekam tu. U glavi mi je samo ona. Razmišljao sam da li da je spopadnem ali mi je bilo veoma glupo jer nisam znao šta će se desiti.

Ostao sam sam za računarom u njegovoj sobi i nisam znao šta da radim, i odlučio sam se da pustim neki pornić i da ga izdrkam jer sam bio mnogo napaljen na njegovu majku. Pustio sam pornić i izvadio ga i krenuo da drkam razmišljajući o njoj. Odjedanput je ona ušla u sobu i rekla mi "Šta radiš to?" Brzo sam ga stavio u gaće ali on nije htio da se spusti, cijeli sam pocrvenuio od sramote. Prišla mi je i pitala me kako tako lijep mladić ništa ne jebe, i pitala me da li sam ikad jebao neku stariju ženu, rekao sam da nisam, a ona se nasmijala i uhvatila me za kurac.
Svukla mi je hlaće i gaće i krenula da mi ga drka. Pitala me da li mi godi, rekao sam da uživam. Zatim se spustila i počela ga lizati, prvo glavić jezikom u krug pa ga je onda cijelog stavila u usta i nenormalno dobro ga pušila, uživao sam.

Posle nekog vremena rekao sam joj da želim da je žestoko jebem, na šta se ona samo osmjehnula, ustala je zatim legla na krevet i rekla mi "Dođi da me jebeš zlato moje". Odmah sam joj ga onako vlažnog gurnuo u njenu prelijepu usku pičkicu i krenuo snažno da ga guram. Krenula je da uzdiše i da priča to mili too,jebi me.
Onda sam usporio malo jer sam osjetio da ću da svršim ali nisam svršio, ona me je pitala da promjenimo pozu i zaskočila me je i našla se odozgo na mom kurcu i krenula da jaše, sve se brže i brže nabijala.

Držao sam je za sise i gledao u oči to me je baš palilo. Želio sam da je jebem odpozadi na šta je ona pristala, okrenula se i ja sam joj ga gurnuo, i počeo je žestoko jebati. Rekla mi je samo tako da nastavim i da svršava, iz nje su potekli sokovi. To je mene još više napalilo i osjetio sam kako ću da svršim, rekao sam joj da želim da joj svršim na sise. Ona se okrenula a iz mene je potekao mlaz, njene sise su bile prekrivene mojom spermom. Zatim ga je malo polizala i rekla da moramo da požurimo da se istuširamo jer njen sin samo što nije došao.

Istuširali smo se i tamo razmijenili još malo nježnosti, drkala mi ga je a ja sam njoj njenu picu. Izašli smo i rekla mi je da želi da ovo ponovimo i da ćemo se dogovoriti. Otišla je u kuhinju a ja sam se vratio u Lukinu sobu i razmišljao kako je prelijepo bilo. Posle par minuta Luka se vratio i uzeli smo da radimo naš domaći zadatak ali moje misli su i dalje bile okupirane njegovom mamom.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija