Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maćeha ga voli do jaja

Moj tata se ponovo oženio nakon što mi je prije nekoliko godina umrla mama. Bio sam klinac tada i nisam baš puno kužio kaj se dešava, ali sam znao da mi fali ona. Usprkos svemu izrastao sam u solidnog klipana koji se bavio sportom, jer me stari stalno forsirao sa nogometom kao da bum neki novi Prosinečki ili Kranjčar. S obzirom na moju visinu gurali su me u obranu ili na sredinu, a pred gol kad bi bio korner ili kakav slobodnjak. A ja mrzio skakati, genijalno.

I tako se moj stari ponovo oženio kad sam ja napunio 18. Upoznao sam Magi ili Magdalenu prije godinu dana. Bila je OK ženska, zgodna, pametna i radila je u nekoj farmaceutskoj firmi. Nije mi bilo jasno kako ju je stari upecao jer je bila nekih 6 godina mlađa od njega, ali nisam pitao. Magi je bila komad, lijepih velikih sisa, čvrste guze (tri puta tjedno na fitnessu i jogi), duge tamno plave ili svjetlo smeđe kose kako ko voli, te plavih prodornih očiju. Uvijek je bila sređena i moram priznati da sam nebrojeno puta drkao na nju. Ni sam ne znam nekoga mojih godina tko ne bi drkao na nju. Ponekad sam ju znao čuti kako stenje iz spavaće sobe dok su se jebali misleći da ja već spavam. S vremenom se to malo razrijedilo i sad bi to bilo jednom do dva puta unutar dva tjedna. OK, moj stari je puno putovao zbog posla, ali me čudilo njegovo razmišljanje 'Ima moj prsten i nema se kaj okolo jebat! ' Halo, žena od krvi i mesa, i to kakva, sa vrelom picom koja treba da ju se puni. Mislim da je to i bio razlog onome što se desilo između nje i mene, mada mi to nikad nije priznala.

Bila je zima mog prvog semestra na faksu, došao sam doma mokar od kiše koja je padala (kreten izašao bez kišobrana) i nakon što sam skinuo sve mokro sa sebe uzeo sam suho i otišao pod tuš, a ono sve ostavio preko stolice u sobi. Bio sam već nekih pet minuta pod mlazom vruče vode jer sam to obožavao, kad sam osjetio da je nekako prohladno u kupaoni. Okrenuo sam se i ugledao Magi kako gleda u mene, a meni kurac u nekom poludignutom stanju. Inače, bio je to mačak od puna 23 centimetra dužine, velikog glavića i istih takvih jaja. Gledali smo se skoro minutu od koje je ona večinom buljila u moj kurac, a onda me pogledala u oči i nasmješila se, pa odložila moje stvari na koš za prljavi veš i izašla van. Ostao sam stajati još neko vrijeme pod tušem, jer mi se batina digla i sad sam čekao da malo splasne. Bilo mi je to nekako napaljujuće. Nakon toga sam se obukao i otišao u svoju sobu, te upalio komp i izvukao stvari iz ruksaka da nešto odradim za sutra. Starog ionako nema do petka doma, a onda sam čuo kucanje:

- Ej Domi, si za kavu, baš ju kuham? -upitala je Magi provirivši kroz vrata.
- Može, evo odmah dolazim.. -rekao sam i odložio knjige na stol koje sam upravo izvukao iz ruksaka, pa onda i bilježnice, te odložio i mob kraj njih.

Došao sam u kuhinju, a kava je mirisla opojno dok je Magi istu upravo stavljala na stol. Bila je u tajicama sive boje, te nekoj širokoj pletenoj majici koja je padala preko njenih velikih sisa i podizala ju malo naprijed, pa se vidio trokut oko njene pice koja se nekako nazirala, pa sam skužio da nema gaćice. Opet mi se počeo kurac dizati, ali sam već sjeo na stolicu i nekako sam ga sakrio. Pijuckali smo lagano kavicu, jer nam se kod kave nikuda nije žurilo, a pošto smo oboje bili nepušaći mogli smo uživati u okusu kave. Pričali smo o svemu, jer mi nije bio problem sa njom razgovarati, a onda se prvi put dotakli teme seksa. Inače nikad nisam o tome s nikim pričao. Imao sam jedno vrijeme neku curu u srednjoj, ali smo prekinuli na kraju četvrte godine pošto mala nije mogla držati skupa noge duže od pet minuta, a ne samo sa mnom, već i sa pola razreda.
Bio sam malo zbunjen, jer je ta tema bila nekako rezervirana za najuži krug mojih frendova, ali sam se raspričao kao navijen, a ona je slušala i smješkala se, a onda se premjestila na stolicu do mene i stavila mi ruku na kurac i malo ga pomazila, te me pogledala u oči i tiho rekla:

- Zato si ti tu za mene, a ja za tebe da si pomognemo u tim stvarima.. -nakon toga mi je stilsa kurac i ustala kako bi oprala šalice.

Bila mi je okrenuta leđima i ja sam razmišljao koji trenutak, pa polako ustao od stola sa tvrdim kurcem koji je napinjao bokserice i trenirku došao do nje. Nisam imao više nikakvih blokada i samo sam stao iza nje tako da je moj kurac bio uz njenu čvrstu guzu, a rukama sam krenuo ispod one široke majice i došao do toplih sisa. Nije nosila grudnjak i mislio sam da ću isti tren svršiti. Počeo sam ih mijesiti, a ona se samo naslonila guzom na moj kurac i lagano micala njom po njemu. Taman sam htio odveati trenirku kad mi je rekla da uzmem kondom. Odjurio sam kao sumanut u svoju sobu i vrati se odmah sa tri komada, a za to je vrijeme ona povukla svoje tajice na niže, pa sam ugledao njenu baršunastu guzu. Nije imala prištiće kao neke moje frendice, već je bila glatka i čvrsta. Skinuo sam donji dio trenirke i sa njima bokse, a onda brže bolje navukao kondom i ponovo stao iza nje. Ona je samo malo raširila noge, a ja sam prošao prstima po njenoj pici i vidio da je već vlažna, pa primio kurac, namjestio ga i polako počeo ulaziti u nju. Zastenjala je, jer je bila dosta uska, barem za moj kurac. Držao sam ju za bokove dok sam polako ulazio i nakon nekoliko uboda napokon probio barijeru i ušao joj do kraja. Samo je uzdahnula, a ja sam se primio njenih sisa i počeo se zabijati u nju. Zveckale su šalice na sudoperu dok sam ju jebao žestoko, a ona samo stenjala i uzdisala, a ponekad bi mi davala i podstrek da samo nastavim jako. Onda se uspravila malo, pa stresla i svršila, a ja sam osjetio kako mi se jaja stišću, zabio ga par puta i počeo svršavati napunivši onaj kondom do pucanja. Već dugo nisam tako jako svršio kao sada.

Polako sam ga izvukao iz nje, bio je sav od njenih sokova, a ona je bila iznenađena količinom moje sperme. Kurac mi je još stajao, a ona je skinula onaj kondom i bacila ga u smeće, pa me pomilovala po kurcu i poljubila me. Nakon toga sam otišao u svoju sobu pokušavajući se skoncentrirati na učenje, ali slabo mi je išlo.
Nakon večere smo sjedili u dnevnom i gledali TV, a ja sam ranije krenuo u sobu. Nakon nekih sat vremena dok sam ležao samo u boksama i čitao nešto, ušla je u sobu potpuno gola, pa sam sad vidio da ima malenu frizuricu iznad pice. Spustila se na krevet i polako mi izvukla kurac iz bokserica, te ga počela lagano drkati, a onda ga je počela pušiti i lizati. Ubrzo je stajao čvrst poput palice za bejzbol, a ona se polako popela na mene i namjestila ga na svoju picu i samo se spustila po njemu uzdahnuvši duboko kad joj je ušao do jaja. Stresla se, a bradavice su joj stršale tvrde i spremne. Pitao sam ju za kondom, ali se samo sagnula i poljubila me, te rekla da ne brinem. Počela se nabijati na mene i ja sam se uhvatio njenih sisa. Mijesio sam ih, stiskao joj bradavice, a ona grebla po mojim prsima dok je moj kurac bušio njenu picu. Zatim smo malo promjenili pozu i sad je ležala na boku, a ja sam joj zadigao jednu nogu i zabijao joj ga lupajući po njnoj guzi. Onda se opet popela na mene i uskoro me natjerala na svršavanje. Praznio sam se duboko u njoj, a ona me stisla nogama i kao da se zalijepila za mene, a onda par trenutaka kasnije i ona je svršila. Ostala je još malo na meni, a onda se smjestila uz mene na krevet, koji i nije baš predviđen za dvije osobe, što je i sama konstatirala, pa zaključila da mi treba širi krevet, jer ipak ću dovoditi i koju curu u svoju sobu. Na to smo se samo cerekali, a do ponoći sam ju još jednom pojebao u onom misionarskom položaju opet ju napunivši spermom. Nakon toga je otišla u svoj krevet.

Od tada se jebemo skoro svaku večer, osim kad je stari doma, tada je on izjebe jednom i onda je gotov. Ponekad bi znala doći kod mene kad bi ona zahrkao, pa bi ju ja dodatno napunio. Sad mi je obećala i da ću ju probati jebati u guzu. Iskreno nisam nikad to probao, ali ona ima tako dobru guzu i jednostavno jedva čekam.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija