Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maćeha zna najbolje

Imao sam 17 godina kad se moj tata ponovo oženio za curu koja mi je mogla biti starija sestra, jer je imala samo 26 godina. Mama mi je umrla od raka kad sam imao 12, a od tada smo bili sami nas dvojica. Nakon tri godine je tata upoznao Vesnu, tada apsolventicu na fakultetu gdje je on predavao, a kojoj je uskoro postao nešto više od mentora.

Da se razumijemo, nisam imao ništa protiv Vesne, jer je cura bila stvarno zgodna i inteligentna, ali mi nikad nije bilo jasno šta je vidjela u mom starom. Meni su svi iznad 40 bili užasno stari i dosadni, pa sam najčešće provodio vrijeme sa svojom ekipom, bar dok me nisu počeli zajebavati za mog starog i 'moju stariju sestru', a onda sam sve slobodno vrijeme provodio u svojoj sobi pred kompom igrajući igrice do kasno u noć, a pri tom bi nabio slušalice na glavu i potpuno se isključio. Ljeta sam provodio kod maminih starci u Senju, pa sam tamo imao nekakvo kvazi društvo. Tako je došlo i to vjenčanje, samo kod matičara, jer eto, stari nije htio raditi problem sa familijom, pogotovo onom crkvi naklonjenom. Ja sam preko volje otišao na svadbu, a i restoran sam kasnije napustio prije svih, pa sam onako skockan otišao tramvajem do Britanca i poslije pješke gore u Nazorovu. Nisam odmah išao spavati, jer sam se ponovo bacio na one igrice, tako da sam ih čuo kad su došli oko 3 sata kući. Nisam obračao pažnju na njih, već sam bio u nekom svom svijetu. Uz to, pomalo sam otkrivao i svoju seksualnost, pa sam sad znao posjećivati i porno stranice, naravno, kad nikog nije bilo doma. Tako sam znao drkati skoro i po pola sata, pa bi mi kurac, koji baš i nije bio mali sa svojih devetnaest centimetara, znao biti crven i bolan. Uvijek sam mislio da mi je malen u usporedbi sa onima šta su imali glumci u tim pornićima. Sve neke motke i buzdovani, a o bejzbol palicama da ni ne govorim. Barem sam mislio do tog dana.. .

Već je prošlo nekih par mjeseci od tatinog vjenčanja sa Vesnom, a on je sad cijele dane provodio na fakultetu dok je Vesna sad radila u nekom laboratoriju, pa sam većinu vremena provodio sam kod kuće. Taj dan je bio nekako šugav, kiša je lijevala cijeli dan, pa sam iz jutarnjeg turnusa u školi došao mokar kao miš. Skinuo sam sve sa sebe i ostao samo u boksericama, a nije mi smetalo jer je grijanje u stanu radilo. Odjeća se sušila, a ja po starom dobrom običaju sam završio pred kompom i sad sam gledao neki pornić sa nekim obdarenim mladcem i starijom ženskom. Inače nisam gledao takve, ali mi je ta ženska imala ono nešto. Zavaljen u svojoj stolici peglao sam svoj kurac sa slušalicama na glavi nesvjestan svoje okoline, kad sam osjetio nečiju ruku na ramenu. Kad me tad nije infarkt ili nešto slićno nikad ni neće. Skočio sam kao oparen sa stolice i ugledao Vesnu kako gleda malo mene, malo onaj monitor gdje je onaj mladac upravo guzio onu stariju žensku.

- Dalibore.. šta ti radiš? -upitala je zapanjeno, mada me teško gledala u oči, jer joj je pogled bježao prema mom kurcu kojeg sam pokušao sakriti navukavši brzo bokserice, ali je izbočina bila prevelika da bi ju one sakrile.
- Maaaa.. -malo sam zastao razmišljajući o odgovoru, mada je svaki sad bio bezrazložan jer se lijepo vidjelo šta radim, pa sam skrenuo misli na to da li sam zaključao svoju sobu ili ne, mada je i to bilo očito.
- Kako te nije sram? -tu je zastala i sad je gledala onaj monitor, još uvijek bez tona jer su slušalice još uvijek bile ukopčane, pa je sjela na onu stolicu pogledavši ju prije nego je sjela.

Gledala je neko vrijeme onaj pornić, a ja sam na svoje iznenađenje vidio kako su joj se bradavice na sisama ispod one bijele košulje koju je imala na sebi dobrano ukrutile. Zatim me pogledala u oči, a onda opet prema mom kurcu koji se sad malo spustio, pa me upitala:

- Jesi li ikada probao šta od ovoga što si vidio ovdje? -sa zanimanjem je čekala moj odgovor, dok je bacala pogled na monitor gdje je ona ženska sad pušila onom dečku, pa je nesvjesno oblizala usnice.
- Ne.. nisam.. -tiho sam rekao, što je i bila istina, jer cure nisam imao, a ni nekog iskustva.
- Pa da li bi želio tako nešto probati? -i dalje me ispitivala, a one bradavice su probijale i grudnjak i košulju.
- Valjda.. -tiho sam rekao, pa brzo dodao jer me upitno pogledala- Kad nemam curu i nemam s kim..
- Zbilja? ! ? ! -pogledala me zainteresirano konačno odmaknuši pogled sa onog monitora gdje je upravo onaj mladac svršavao onoj ženski po licu, pa je samo tiho rekla- Dođi.. .

Privukla me k sebi i polako mi spustila bokserice niz noge, pa mi se sad kurac slobodno klatio, a onda ga je lagano uzela sa obje ruke i počela milovati i navlačiti mi kožicu preko glavića i natrag, pa mi je kurac počeo rasti, a ona ga je poljubila u vrh i liznula onu rupicu gdje se pojavilo par kapljica, pa me pogledala:

- Tati ni riječi o ovome, jel jasno? -samo sam kimnuo potvrdno ne vjerujući šta mi se dešava.

Ona mi je nastavila lagano drkati, a onda mi je uzela kurac u svoja usta i počela ga lagano gutati. Bio sam na sedmom nebu, dok mi je kurac nestajao u Vesninim ustima, a kako sam već bio dobrano narajcan uskoro sam počeo svršavati i Vesna se malo zagrcnula kada joj je moja sperma špricnula u usta. Ostalo joj je špricnulo po licu, pa je samo zažmirila dok sam se ja praznio po njenom licu. Kad sam završio samo je prstima pokupila spermu i oblizala je prste, pa cmoknula usnama:

- Sperma ti ima dobar okus.. -rekla je i počela si skidati košulju, a sa njom i grudnjak, pa sam ugledao par sisa, čvrstih trojki sa svjetlim bradavicama.

Zatim se polako ustala i počela skidati onu usku suknju koju je imala na sebi pa je sad ostala u najlonkama i gaćicama, a onda je skinula i njih, pa sam ugledao njen bražuljak sa urednom frizuricom svjetlo smeđe boje kao što je bila i njena duga kosa. Primila me za ruku i povela do kreveta, pa se legla i lagano raširila noge i pozvala me da joj ližem picu. Spustio sam se i prvi put osjetio miris ženske pice, a njena je mirisala na neki parfem, pa sam se bacio sa jezikom na njenu vlažnu rupicu. kako sam ju sa svojim neiskusnim jezikom lizao tako je ona sve jače dahtala i stenjala da bi nakon nekih desetak minuta mog lizanja svršila uz lagani vrisak, pa sam sad ja imao mokro lice od njenih sokova. Zatim je ustala i rekla mi da legnem na krevet, a ona je otišla van, da bi se vratila nakon par minuta noseći paketić kondoma. Od kuda joj, nisam ni pitao. Otvorila je jedan i počela mi ponovo pušiti kurac, da bi onda stavila kondom u usta i navukla mi ga na kurac. Malo ga je prodrkala i onda se popela na mene, pa se polako spustila niz moj tvrdi kurac, a ja sam doživio svoju prvu picu na svom kurcu. Polako se namještala na njemu i onda je započela sa nabijanjem na moj kurac kao da ga želi slomiti. Ja sam se instiktivno uhvatio njenih sisa i počeo ih mijesiti, a ona je stenjala sve jače i jače, pa je uskoro još jednom svršila, a meni nikad tvrđi kurac. Rekla je da zamjenimo mjesta, pa je sad klečala okrenuvši mi guzu, a ja sam se smjestio iza nje i sad sam joj ga zabio odmah do kraja, te ju primio za bokove i počeo se zabijati u nju. Nije mi trebalo dugo jer sam nakon pet minuta već počeo svršavati i punio sam onaj kondom. Nakon toga smo se oboje izvalili na moj krevet i polako dolazili do daha. Poslije smo se dogovorili da sve ostaje između nas dvoje i da nitko ne smije znati za ovo.

A mi, mi smo nastavili sa time i dalje, te smo se pune dvije godine jebali skoro svakodnevno dok nisam otišao na fakultet u Beč, pa se više nismo viđali tako često, a tamo sam upoznao svoju sadašnju curu. Iako mi je dobro sa njom, kad dođem doma obavezno sa Vesnom odradim jednu do dvije vruče i žestoke jebačine, mada sad moramo paziti jer je napokon ostala u drugom stanju sa mojim starim, pa najčešće napravimo oralni ili analni seks, ali mi se on baš ne sviđa toliko kao kad ju jebem u picu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija