Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maćehina guza

Na Maginu guzu sam čekao dosta dugo. U biti to mi je bio njen poklon za uspješan završetak prve godine faksa. Za to vrijeme sam je jebao svaki tjedan po najmanje dva puta. S obzirom da su mi jaja redovito pražnjena s njene strane, mogao sam se koncentrirati na učenje i faks.

Ne moram ni pričati da su i ocjene bile fantastične. Naravno da je i stari bio sretan zbog svega, totalno nesvjestan prave situacije između njegove supruge i mene. A najbolje od svega mi je bila izražena želja Magi da ostane u drugom stanju. Njoj je bilo svejedno.. ja ili moj stari. Tako da kondomi nisu bili više poželjni u seksu. I tako sam ja uredno punio Maginu picu svojom vrelom spermom iz uvijek prepunih jaja. To su te godine kad možeš svaki dan i nisi umoran nakon svakog seksa.

I tako je došao i dan da napunim i njenu guzu. Iako je bilo malo bojazni sa širinom i veličinom mog kurca, pogotovo glavića. Ali sama je to riješila. Taj dan sam došao doma sa faksa malo ranije, nije bilo nikoga doma. Magi je radila, a stari je bio negdje na putu, u Splitu ako se još dobro sjećam. Otuširao sam se i na mobu našao poruku: 'Nadam se da si spreman, jer ja jesam', uz nekoliko poljubaca i slikom njene gole guze. Digao mi se isti tren, pa sam ga slikao i poslao uz poruku 'Svježe opran i spreman' uz veliki smajlić. Samo je odgovorila 'Dolazim'

Pola sata kasnije je uletila kroz vrata i došla u moju sobu. Ležao sam gol na krevetu sa erekcijom kakvu već dugo nisam imao. Oblizala je usnice i polako se počela skidati. Imao sam pravi striptiz ispred sebe. Znala je kako istaknuti svoje tijelo koje sam volio sve više i sve više sam uživao u njemu. Uskoro je bila gola i polako je uzela nešto iz svoje torbice i prilazila mi. Onda sam vidio da nosi nekakvu bočicu masažnog ulja. Popela se na mene i sjela mi na lice, pa sam se prihvatio lizanja njene sočne pice što nikad nisam odbijao. Dapače, uživao sam ju lizati, a ona mi je pokazala par trikova šta da radim. Kad sam ju pitao kako to zna samo mi je rekla da je u mlađim danima eksperimentirala sa frendicom na faksu i dosta je toga naučila što joj je malo koji muški mogao pružiti. Osim mene, ali se to nije računalo.

Sad je ona meni lizala i pušila kurac, pa ga onda namazala onim uljem ruže koliko sam skužio po mirisu. Uskoro se skinula sa mog lica i potpuno mokre pice, a onda je meni dala ono ulje i samo jebozovno rekla:

- Dobro mi namazi šupčić.. -nakon toga se samo naprčila i raširila si guzove rukama.

Počeo sam joj uljiti šupčić i mazati ga sa prstima. Prvo jednim, pa onda sa dva. Stenjala je sve glasnije, a ja sam joj nastavljao širiti šupak svojom rukom. Podmazivao sam ga toliko da sam mislio da će mi se miris ruža zgaditi. Napokon sam zaključio da joj ga mogu zabiti. Stao sam iza nje i namjestio svoj kurac na ulaz u njenu guzu i samo joj tiho rekao:

- Ulazim.. - i gurnuo joj ga.

Zastenjala je glasno kad je moj glavić ušao nekih šest ili sedam centimetara u nju, a ja sam malo zastao izvukao ga i ponovo gurnuo. Ovaj put malo jače i još dublje. Svaki put bi zastenjala kad bi joj ga zabio. Jecala je, stenjala, dahtala i molila da ju jebem i rasturim šupak. A ja sam uživao u ovom. Jebao sam ju žestoko zabivši joj glavu u moj jastuk dok je sad ležala na krevetu raširenih nogu, a ja joj ga zabijao u guzu. Uskoro sam osjetio da više ne mogu zadržavati svršavanje, pa sam ga još jednom zabio skoro do jaja i počeo ju puniti spermom. Čekao sam da svršim i polako izvukao kurac iz nje, a šupak je bio pun sperme. Bili smo znojni i malo umorni, ali zadovoljni, barem ja. Ona je još ležala na trbuhu dok joj se iz pice cijedilo, pošto je i ona svršila, a meni je promaklo.

Ležali smo na mom uskom krevetu (još uvijek nisam dobio veliki krevet) i razgovarali. Rekla je da sam joj raširio šupak jako i da je sva sreća što mi starog večeras nema doma, jer ne bi znala šta bi mu rekla. Lagano sam ju milovao po guzi i malo masirao na čemu mi je bila zahvalna. Nije očekivala da ću joj tako jako rasturiti guzu, ali da je zadovoljna. Još smo se malo ljubili i grlili, a onda je otišla pod tuš i napraviti nam nešto za ručak.

Nakon ručka smo se zavalili na njihov bračni krevet i nastavili se jebati, ali ovaj put sam joj punio picu. I to par puta. Uživala je kad je mogla sjediti na meni i sana se nabijati na moj tvrdi kurac. Tako je najbolje osjećala njegovu dužinu i čvrstoću.

Krajem te godine je napokon ostala u drugom stanju. Da li je bio stari ili ja, nije bitno. Ona je bila najzadovoljnija, jer je napokon trudna, a na moj komentar da ću sad više jebati njenu guzu samo je rekla da ćemo vidjeti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija