Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Magda, Lena i ja-seks u troje

Ocjena: Nije ocjenjeno

Doveo sam kćer na završni ispit u jedno sveučilišno središte na Jadranu i kako je ispit bio pismeni, s trajanjem od četiri sata i još mi je rekla da nakon ispita ide s kolegicama na kavu bio sam slobodan od osam ujutro do četiri popodne.

Najlogičnije je na moru otići na plažu. Tako je i bilo. Plaža je bila prazna, mjesta koliko hoćeš i izabrao sam jedno lijepo, ispod jednog velikog bora i bio sam siguran da će mi to omogućiti da budem u hladu praktično cijelo vrijeme boravka na plaži. Čitao sam neku knjigu, slušao radio na mobitelu. Plaža se polako punila, a i ja sam se jednom smočio, malo proplivao i nastavio s čitanjem. Negdje malo poslije deset vidio sam kako dolaze dva prelijepa komada, plavuše, svaka oko metar sedamdeset, vitke, grudi čvrste, normalne, meni najbolje veličine. Gledajući ih sjetio sam se one priče o ocu lošeg đaka koji lista Playboy i sin ga pita da tko ševi te komadae, a otac odgovara da ih ševe odlikaši.

Zamislio sam se za tren kako bi lijepo bilo poseksati se s takvim tipom žene, u mojim poznijim godinama. Bio bi to doživljaj za pamćenje. Međutim najbolje tek slijedi, cure su zauzele poziciju tik do mene i razvukle one smotane spužve za plažu i sjele, razgovarale su, vadile stvari. Nisu bile baš premlade, negdje oko tri banke. Ja sam gledao i to što sam vidio strašno mi se dopalo. Jedna od njih izvadila je kremu za sunčanje i počela se mazati. Sjela je leđima okrenuta moru, licem prema meni i mazala se po grudima, rukama, raširila je noge i mazala unutrašnju stranu butima, pa oko mačkice, a moj kuronja je počeo, protiv moje volje, davati znakove života. Stavio sam knjigu među noge kako bih to prikrio. Ona je ostala u tom položaju. U principu mogao sam gledati na neku drugu stranu, međutim mislio sam, ako nju nije sram, što bih ja onda skretao pogled i gledao u more, a ne u nešto tako uzbudljivo, kao njeno međunožje i zamišljao njezin pičić, koji se nazirao kroz tanku tkaninu donjeg dijela badića.

Moj kuronja je već bio potpuno tvrd i ona je to primijetila, nasmiješila se i rekla- kaj je gospon, imate problem? Ja sam uzvratio osmjehom i odgovorio da imam, ali da problem nije nerješiv, još sam, malo drsko dodao, da bih ga mogao i sam riješiti, ali da ne bih odbio pomoć, ako bi mi ju netko htio pružiti i odmaknuo knjigu i mrdnuo dignutim kurcem u gaćama. Njena reakcija je bila pomalo neočekivana, ustala je rekla da idemo malo proplivati i stvorila mi dodatni problem kako s dignutim kurcem u gaćama proći tih desetak metara do vode, pa još par do dubine koja bi me spasila. Međutim kako se na muci poznaju junaci ustao sam i potrča u vodu i bacio se na trbuh, malo proplivao i okrenuo se da vidim gdje je ona. Bila je odmah iza mene i otplivali smo do jednog čamca zavezanog za bovu i zašli iza njega i tako nas nije mogao vidjeti nitko s plaže. Držali smo se jednom rukom za čamac i ona je ona rekla – hajde da vidimo tog majstora, gurnula je ruku u moje kupaće i izvadila mog mačka na sunce i počela mi ga drkati, ja sam svojom slobodnom rukom drepao njenu guzu i pokušavao joj gurnuti prst u pičku sa stražnje strane, nije baš bilo spretno, ali me je uzbuđivalo. Uglavnom, majstorski mi ga je izdrkala i ubrzo sam svršio i izbacio spermu u more, a ona mi je kurac još dodatno ižmikala. Držali smo se čamac i ja ju poljubio i gurnuo ruku u gaćice i pogladio pičić, bila je obrijana. Pitao sam ju za ime i rekla je da se zove Magda i nastavila kako predlaže da odemo u njen apartman, odmah uz plažu i da, ako nemam ništa protiv s nama ide i njena prijateljica i cimerica Lena. Kako mi je san snova seks sa dvije žene, zavrtilo mi se od uzbuđenja i otplivali smo van.

Ona je rekla Leni o čemu se radi, a očito je bilo da im tako nešto nije prvi put, za razliku od mene. Pokupili smo stvari i krenuli. Njihov apartman bio je u nekoj vili oko pet minuta od plaže. Unutra je bilo ugodno jer bio u prizemlju i u sjeni, pa sunce još nije došlo na tu stranu. Odvele su me u sobu u kojoj je bio francuski krevet i Lena mi je skinula kupaće, kleknula i uhvatila me za kurac i počela ga je cuclati, navlačiti kožicu i majstor je ubrzo pokazao znakove vitalnosti i vrlo brzo je bio u punoj tvrdoći i veličini. Počela ga je pušiti. Magda se skinula i gledao sam i uživao u prekrasnom tijelu, fakat u životu nisam jebao tako lijepu ženu. Nisam još ni nju, međutim sve je ukazivalo da će se to dogoditi, i to brzo. Lena je ustala, polegnule su me na krevet i lena je nastavila pušiti, a Magda je okrenuta prema njoj čučnula iznad moga lica i ponudila mi svoju prekrasnu guzu, šupčić i pičić na raspolaganje. Počeo sam ju lizati, rukama drepati za guzove, rzvačio ih, gurao jezik u vlažvu pičkicu, gutao njene sokove, ona je stenjala, izvijala se i nabijala mi guzu nalice, nos mi je bio uz njezim šupčić i uživao sam u svemu tom, a dodatno uzbuđenje je bilo i u saznanju da se i druga, isto tako lijepa žena , bavi mojim kurcem. Bilo je nezaboravno. Želio sam da nikad ne svršim i da uspijem pojebati i jednu i drugu, jer tek ću se tada osjećati ispunjeno i zadovoljno. Lena je prestala pušiti i sjela je, guzom prema meni na moj kurac i počela se prvo lagano, a zatim sve brže i brže nabijati na moj kurac, a ja sam sve brže i brže obrađivao Magdin pičić, guzu i šupćić, što jezikom, što rukama i prstima. Lena je radila guzom sve brže i brže. Magda se odmaknula od mene i kleknula je iza Lene i rukom joj počela gladiti i drkati klitoris, lena je jecala sve jače i jače, počela se grčiti, osjećao sam kako se unutrašnjost njene pičke steže oko moga kurca i grči, nabjala se, vrtila guzom, a magda ju je drkala.

Ja nisam mislio na ništa, pustio sam „vodu da me nosi“. Lena je počela svršavati, a je sam joj punio pičku u mlazovima, svršio sam, ne sjećam se kada je zadnji puta bilo tako lijepo. Srušili smo se na krevet. Magda je rekla da ćemo se sada malo odmiriti, ljubiti i maziti, a da je onda njen red da i ona osjeti moj kurac u sebi. Ja sam malo lizao pičku leni, malo Magdi, one su se ljubile, lizale si bradavice i to je potrajalo neko vrijeme, dok se Magda nije ustala okrenula prema meni, gurnula glavu među moje noge i počela obrađivati mog ratnika, koji je malo po malo ponovo postao borbeno sposoban. Lena je legla na leđa, Magda je legla potrbuške i gurnula glavu u lenino međunožje, kleknula raširenih nogu i podigla guzu, što je bio jasan znak da joj ga metnem zguza, što sam učinio s velikim zadovoljstvom. To mi je jedna od omiljenijih poza jer volim gledati kako kurac ulazi u pičku, a taj užitak jebanje z guza upravo pruža. Držao sam rukama Magdine guzove, nabijao ju na sebe, ubadao kurcem u njenu sočnu, vrelu pičku, sokovi su curili iz nje, ona je jezikom majstorski obrađivala lenu koja je uzdizala guzu, nabijala pičku na Magdino lice, uzdisala, jecala, tresla glavom- Magda je uz topočela svojom rukom masirati svoj klitić, ja sam guslao sve jače i jače, stenjao, uzdisao, znoj je curio s mene na Magdinu guzu, moj vlažni tvrdi kurac je ulazio i izlazio iz njene prekrasne pičke, njeni pokreti rukom bili su sve brži i brži, Lenu je lizala u istom tempu, a ova je na isti način svojom guzom pratila ritan njenog lizanja. Ja sam udarao sve jače i jače, bližio se trostruki vrhunac, Lena je svršila prva i svršavala je dugo, grčila se, jecala. Ja sam, kada sam počeo osjećati da se Magdina pička grči oko moga kurca, kako se trese i ječi pojačao ritam i eksplodirao u njoj i napunio joj pičku spermom. Svo troje, umorni i znojni ležali smo i ubrzano disali. Lena se nakon par minuta ustala i rekla da ide u more. Ja sam pogledao Magdu, koja je rekla da ostanem još malo jer da ga želi i u guzu. Sve u svemu bilo je ludo, lijepo i nezaboravno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina