Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Magdalena jahačica moga kurca!

Nakon prvog seksa sa Magdalenom mojom kućnom pomoćnicom koristio sam svaku moguću priliku da je dobro izjebem ili najmanje da mi popuši kurac. Kad god bi moji roditelji zbog poslovnih obaveza negdje otputovali ona je znala da je čeka jedna dobra porcija mladog i debelog kurca. Nije se bunila ni malo mislim da je i ona jedva čekala tu priliku da bude dobro izjebana.

Tako je bilo i ovoga vikenda kada su moji roditelji otišli u Španiju. Ostao sam sam sa Magdalenom cijeli vikend. Znao sam da će ovo biti lud vikend. Čim sam ustao moj kurac je bio podignut došao sam dolje do kuhinje nešto da jedem. Tu sam vidio Magdalenu. Pozdravio sam je a ona se nasmijala ne skidajući pogled sa mog velikog kurca koji je bio jako podignut. I ja sam to skapirao pa sam riješio da se malo igram sa njom. Otišao sam i zaključao vrata, skinuo se potpuno nag i vratio se za sto. Rekao sam joj da ja sada jedem doručak a i ona bi nešto trebala da stavi u usta pokazujući na moj kurac.

Prišla je mom stolu čučnula između mojih nogu i počela da puši moj kurac. To je bio jedan prelijep prizor. Uvlačila ga je u usta lagano a zatim bi se u par poteza nabijala na kurac silovito. Gutala je moj kurac koliko je god mogla. Pušila mi je kurčinu kao ni jedna devojka do sada. Rekao sam joj sada da mi liže jaja što je odmah počela da radi. Lizala mi je jedno pa drugo jaja naizmenično ih uvalčila u usta.

To je jako dobro radila. Sad sam joj naredio da se skine. U jednom trenu sve je zbacila sa sebe i ispred mene se pojavila gola figura iskusne jrbačice. Njena dlakava pička me je jako palila kao i njene ogromne sise. Rekao sam joj da legne na sto. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo silovito da se zabijam u njenu pičku. Stenjala je jako drkajući rukom klitoris dok je moj kurac širio njenu picu. Svakim ubodom mog kurca njene sise su se njihale jako.

Rukama sam štipao i udarao je po sisama što joj je jako godilo da jr u isti mah počela da svršava. Sada je došao trenutak da promijenimo pozu. Naguzi sam je preko stola. Svojim rukama je razmakla njene velike guzove i imao sam prelijep pogled na njenu pičku i guzu. Prinio sam kurac njenoj pici i gurnuo ga unutra. Bila je jako vlažna, njeni sokovi su curili na sve strane dok sam je jebao svom snagom.

Pošto sam je jebao uz sve rupice osim guze rekao sam joj da sada je na red došla njena guza. Bunila se rekavši da se do sada nije nikada jebala u guzu i da će je sigurno boljeti. Nisam htio da odustanem i poslije nekoliko trenutaka ja sam počeo polako da je jebem u guzu. Išlo je jako teško imala je jako usku guzu. Nakon par pokušaja moj glavić je ušao unutra a ona je počela da cvili od bolova. Vidio sam da je to boli i još me je viš napalila da sam je počeo jebati jače.

Molila me je da usporim jer ću joj razvaliti guzu ali ja nisam mario za to nego sam nastavio je jebati žestoko. Još malo pa je i ona počela da uživa.

Nisam mogao još uvek dugo da izdržim jer se i moja sprema polako počela da kreće iz mojih jaja. Rekao sam joj da sam pri kraju i da može da bira gdje želi spermu. Rekla mi je da želi probati njen ukus. Izvadio sam kurac iz njene guze a ona se naciljala ispod mene sa otvorenim ustima. Za tren sam počeo da punim njena usta spremom koje je bilo i po njenom licu. Sve je progutala i oblizala a zatim i moj kurac.

Ustali smo i otišli zajedno pod tuš gdje mi je još jednom dobro popušila kurac. Jebali smo se taj vikend još nekoliko puta.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija