Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maja me iscijedila

Čim smo stigli kod mene, a još je kiša padala kao luda, pa nas je malo i namočilo, odmah smo se počeli skidati, ali nisam ju odveo u sobu već u kupaonicu da se oboje otuširamo. Naravno, nismo se samo tuširali, već smo počeli jedno drugoga maziti, a Maja je ubrzo bila na koljenima i počela mi pušiti kurac.

Nije to bilo klasično pušenje na brzaka, kao u kafiću. Sad mi je lagano mijesila i jaja, pa mi svojim prstima išla sve do šupka, a onda ga je počela gurati u moj šupak. Malo me zabolilo, ali nisam ništa rekao osim:

- Znaš da ću ti vratiti za to?
- Ahhaa.. -rekla je puštajući mi kurac iz usta na tren, te dodala- tome se i nadam..

Samo sam se nasmiješio i nastavio uživati u njenim usnama i jeziku na mom kurcu. Nakon dobrih desetak minuta pušenja, lizanja kurca i silovanja jaja, te masaže moje prostate svršio sam joj duboko u grlo. Malo se zagrcnula, ali je sve progutala. Nakon toga smo izašli iz tuša i obrisali se, pa otišli u sobu.

Kad smo legli počeli smo sa ljubljenjem i maženjem. Izmjenjivali smo nježnosti neko vrijeme, a onda sam se ja počeo spuštati svojim usnama i jezikom do njenih prepona. Ubrzo sam bio glavom između njenih raširenih nogu, rukama razmaknuo usmine i sad sam joj lizao pičku gurajući jezik u nju. Lagano je stenjala i uzdisala dok sam ja prelazio na njen klitoris i počeo ga cuclati i grickati. Stenjala je sve jače i jače, a kad sam joj gurnuo dva prsta u pičku i počeo ju trljati iznutra samo je zajecala. Nije trebalo dugo da iz nje počne curiti i nakon par minuta se počela tresti i grčiti da bi uz prigušeni vrisak svršila i iz pičke joj krenuo mlaz gustih sokova. Oblizao sam sve i još par puta gricnuo klit, a onda ju pustio. Ležala je raširenih ruku dok me je gledala kako se smještam uz nju. Poljubio sam ju da osjeti svoje sokove na mom jeziku, a onda smo malo odmorili.

Nakon što smo kasno povečerali, leglo smo natrag i Maja se odmah bacila na moj kurac i počela pušiti dok ga nije digla, a onda se nasadila na njega i odmah nabila do kraja. Okrenula mi je leđa, pa sam joj podizao guzu kako bi joj pomogao da se ljepše i jače nabija na mene. Nakon nekog vremena i bjesomučnog nabijanja na moj kurac, pala je praktički leđima na mene i sad sam joj mijesio sise dok je moj tvrdi kurac još bio u njenoj pički. Malo smo mirovali tako, a onda sam ju okrenuo na trbuh i podigao se, te joj raširio guzove, a ja ju prekoračio i malo joj liznuo šupčić, pa gurnuo prste u pičku i dobro ih namočio i zatim krenuo sa jednim u njen šupčić. Zastenjala je lagano, a ja sam onda gurnuo i drugi u njega, a ona je zajecala. Sad sam ju jebao sa dva prsta u guzu, a drugom sam drkao svoj kurac. Nakon par minuta sam dovoljno proširio njen šupčić i namjestio sam kurac umjesto prstiju na njen ulaz i samo ga gurnuo unutra. Zajaukala je, a ja sam malo stao i čim se smirila odmah joj ga još jednom zabio i ušao do pola u nju.

Namjestio sam se i pritisnuo joj leđa, te se počeo ubrzano zabijati u njenu guzu. Stenjala je i dahtala, a povremeno bi i zajecala kad bi bio malo grublji. Ništa me nije moglo zaustaviti u namjeri da joj napunim šupak svojom spermom. Ona obla guza koja je svaku večer plesala ispod mene sad je bila razvaljivana mojim tvrdim kurcem. Moja jaja su pljeskala po njenim butinama dok sam osjećao kako mi se bliži vrhunac. Ubrzavao sam i onda se samo zgrčio u orgazmu zabivši joj kurac skoro do jaja u šupak i počeo se prazniti u nju. Dok sam se praznio pritisnuo sam joj guzu na krevet i nije mogla mrdnuti nikamo. Kad sam se ispraznio ispružio sam se na krevet uz nju, a ona mi se legla u zagrljaj. Malo sam joj ljubio kosu i uskoro smo zaspali tako zagrljeni.

Ujutro me probudilo nešto toplo i vlažno na mom kurcu. Kad sam otvorio oči vidio sam kako mi Maja puši kurac, a kad je skužila da sam budan samo se nasmiješila i popela se na mene, pa svoju pičku namjestila iznad mog kurca i ugurala ga u nju. Zatim je započela sa vatrenim nabijanjem i trljanjem po mom kurcu. Trajalo je to dobrih dvadesetak minuta za vrijeme kojih sam joj ja masirao sise i trljao joj klit, a onda se stisla i počela svojim mišićima musti moj kurac koji je odgovorio na najbolji mogući način.. jakim špricanjem u njenu pičku. Samo je ciknula veselo i nakon moja dva mlaza i ona je počela svršavati. Samo se stresla na meni i složila se na mene.

Oboje smo dahtali nakon ovoga, ona ipak više od mene jer se nabijala na mene, ali smo bili umorni oboje, a moja jaja potpuno prazna.

- Dobro ti jutro.. -rekla je i poljubila me.
- Jutro i tebi. -rekao sam uzvrativši poljubac.
- Sad bih ipak trebala ići doma, jer bi se trebala spremiti i za na posao.
- Ahhh posao.. -samo sam se nasmiješio i rekao- Mogu te opravdati kod vlasnika..
- Zbilja? -rekla je i stisla mi sad mlohavi kurac- A kako to?
- Paaa poznajem ga i znam da neće imati ništa protiv ako ostaneš zadovoljavati danas mene.
- Lijep pokušaj.. -rekla je kroz smijeh, pa dodala- Nema ništa do kraja radnog vremena. Uostalom svidio mi se onaj seks na šanku, pa ni mogao danas ponoviti to. Šta kažeš?
- Hmmm.. nemam ništa protiv..
- Super, a sad idem..

Nakon toga se spremila i otišla, a navečer smo opet sve ponovili. Sad to traje već neko vrijeme i jebeno se kao zečevi. Jedino što sad to radimo cijelu noć, a prijepodne samo spavamo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija