Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maja1

Nakon par dana kiše zasjalo je sunce na poslu sam proveo dosadan dan Odlazeći sa posla smetala me jakna koju sam ponio jer jutro je bilo hladno. Kako nisam znao kako da provedem ostatak dana odlučio sam prošetati niz rijeku prema mjestu koji se spominje kao nudistička oaza Brzo sam pronašao mjesto nije mi trebalo dugo da shvatm da se radi o divljoj nudističkoj plaži koja je imala dosta mjesta za sunčanje Nisam dvojio ni sekunde iskoristiti ću ostatak dana za sunčanje. Skinio sam svu odječu sa sebe ostajući samo u slip gačicama jer iza mene je išla nekih tristo metara starija gospođa. Čim je došla počela se skidati Vidim vas prvi put vamo. Po mojoj procjeni nekih pedeset pet godingodinašuvši majicu otkrila je svoje velike grudi. Iznenadilo sam se kolike je bradavice imala.

Ja sam skinuo gačice otkrivajući svoj polukru kurac obraslog sa šumicom nastavljajući da gledam Uskoro je otkrila svoju šumicu Imala je velike usmine kurac mi se lagano počeo dizati O prokomentirala diže Ti se na starije gospođe Koje starije pa vi imate savršeno tijelo Iskreno volim starije gospođe one znaju šta žele otvorenije su pogotovo kao vi. Ooo da čujem dalje šta misliš rekla je pri čemu je stavila ručnik na travu. A vidim šta želiš bacivši pogled na moju ukručenu kurčinu. Na prvi pogled stekao sam dojam da uživaš u sexu a kako mi gledaš kurac osiječam da ćemo se ja i Ti još bolje upoznati pri čemu sam se približio. Uhvativši je za guzove privukao sam je sebi. Kurac mi je uletio u njenu mačkicu Pa vidim da znaš što želiš pri čemu mi je rukama obuhvatila guzove Polako smo se spustili na ručnik u početku sam ulazio polako pri čemu sam naizmjenično usnama grickao bradavice Ona je nogama obuhvatila moje guzove jezikom mi lizala vrat pri čemu mi je predložila da kasnije odemo u njen stan Ubrzo sam ritam ulaska te sam usnama potražio njene pri čemu sam joj gurnio jezik u usta Sama pomisao na nastavak druženja dodatno me napalilo osjetio sam da mi se vrhunac bliži Dao sam joj do znanja da ću uskoro svršiti obuhvatila me je još jače s nogama a ja sam napravio još par pokreta prije nego sam svršio u njenoj pički.

Dok smo se oblačili rekla mi je nadam se da ti neće smetati šetnja do mog stana Dok smo šetali rekla mi je da se zove Maja poveli smo razgovor o svemu i svačemu Uskoro smo došli do pekare pitao sam je jeli šta želi U pekari sam vidio dvije krafne sa šlagom i odmah mi je sinula ideja Čim smo, Sy skrenuli sa glavne ceste privukao sam je sebi strasno je poljubivši na uho sam joj rekao ima li još puno želim lizati tvoju pičku. Pogledavši dobro dolazili ko podigao suknju Iz kese sam uzeo jednu krafnu te sam je gurnio sa š strane njenih gačica Pri čemu sam šlag razmazivao po dlačicama sve dok je nisam namjestio na prostor između pice i guze. Da bi drugu krafnu gurnio iza utiskivajući je između guzova. Oooo vidim da će nam biti zanimljivo Sad znaš što Ti sljedi. Baš mi odgovara ova krafna među guzovima.

Uskoro smo došli u njen stan. Čim je zatvorila vrata povukao sam je prema sebi strasno je poljubivši rukom sam klizio po čitavom tijelu Doslovce u dva poteza ostao sam gol. Milujući je skinio sam odjeću sa nje ostavljajući je samo u gaćicama na kojima se isticale krafne Krenio sam ljubiti stražnju stranu vrata a onda se polako spuštao niz leđa sve do ruba gačica. Polako sam povlačio gačice prema dolje otkrivajući prekrasnu guzu između njenih polutki virila je krafna Zubima sam je izvukao te odgrizao pola Jezikom sam klizao između njenih polovica kupeći tragove šlaga a onda sam kružio jezikom po anusu Pri čemu sam vrhom jezika ulazio u njenu guzu Maja je rukama obuhvatila guzove te ih raširila kurac mi je potpuno krut iz klečećeg položaja ustao sam rukom sam namjestio glavić na ulaz u njenu guzu rukama sam joj obuhvatio bokove Glavić mi je ušao pri čemu sam osjetio pulsiranje anusa oko njega Gurnio sam.

ga do kraja pri čemu su mi jaja udarila u njeno dupe te počeo sa ulascima i izlascima Maja je uskladila pokrete sa mojim rukama sam joj obuhvatio sise Nakon što sam joj izlizao vrat rrkao sam joj sad kad Ti napunim guzu izlitat ću picu na fotelji. Uskoro sam svršio duboko u guzi kurac sam izvadio polako Maja je čim sam ga izvadio iz guze okrenula se rukama mi obuhvatila jaja da bi u sljedećem trenutku usnama obuhvatila glavić da bi u sljedećem trenutku jezikom klizila po kurcu kupeći sluz vodeći računa da ništa ne ostane Polako se ustala poljubila me strasno pri čemu mi je gurnila jezikim Uživao sam u ukusu njenih guzinih sokova i moje sperme Uputili smo se prema fotelji a ja sam sa poda uzeo gačice

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija