Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Majka najboljeg druga

Svega se sjećam ko da je juče bilo. Ljetnje vrijeme, avgust i ja imao 19 godina. Da bih ubio dosadu, krenuo sam kod druga da se ispričamo. Stigavši ispred njegove kuće pokucao sam na vrata i čuh nekoliko koraka kako se približavaju. I osoba koja mi je otvorila vrata, to je bila ona. Njegova majka, moja boginja!
Kada sam imao 15-16 godina stalno sam drkao misleći na nju.. Njeno ime je Slavica i tada je imala 41 godinu. Bila je prelijepa imala je crnu bujnu kosu uvek vezanu u rep i savršen osmijeh. Tog dana nosila je usku crvenu haljinu da se jasno video crni brushalter kroz nju. Imala je bujne grudi. Kod te predivne žene su me posebno palile noge, te njene butine.
Nikola, rekla je odavno te nisam vidjela i zagrlila me u tom momentu. Osjetio sam njene sise stisnute uz moje grudi i već tada mi se digao. Uzvratio sam joj zagrljaj spustivši jednu ruku namjerno na njenu guzu.
Rekla mi je da su bili na nekoj proslavi kod familije, pa da je njen sin prespavao kod njenih. Sjela je pored mene i prekrstila noge. Cijelo vrijeme je nešto pričala na šta nisam obraćao pažnju. Gledao sam svakog časa u njene sise, što me je napalilo pa mi je došlo da ga izvadim i izdrkam pred njom.
Potapšala me je po ramenu i rekla da ce otići da se istušira, pa da će onda da se vrati dole. Krenuvši da se okupa namignula mi je i rekla da se osjećam kao kod svoje kuće.. .
Kroz glavu mi je prošlo milion slika kako skida gaćice i brushalter. Zamišljao sam je kako drka pičkicu i igra se sa bujnim sisicama. U svom tom zanosu skinuo sam gaće i krenuo pomalo da ga drkam..
Odjednom me je pozvala po imenu i brzo sam ga vratio u gaće i zakopčao farmerice. Pomislila sam kako me vidjela da drkam. Ali nije.
U jednom momentu upitala me dali je istina da mi je veliki kurac.. . Na šta ja nisam odgovorio.
Uhvatila me za kurac i kada je vidjela koliki je samo je zinula i nevaljalo namignula.
Nakon toga je skinula peškir sa sebe čime je otkrila svoje bujne obline koje su i dalje bile mokre. Kleknula je među moje raširene noge i krenula da mi ga puši. Od zadovoljstva stezao sam crveni jastuk koji se nalazio na kauču.
Izvadivši ga iz usta, rekla mi je "Nemoj da si se usudio da svršiš, još nisam gotova s tobom. Hajmo do moje sobe!
I tako smo otišli do njene spavaće sobe. Otvorio sam njena vrata, a zatim ih zatvorio i zaključao. Počeo sam da je ljubim u njena vrela usta. Uff, kako se dobro ljubila. Nastavio sam posle da joj ljubim vrat. Stenjala je dok mi se igrala s kitom ponavljajući da ga želi cijelog u sebi. Zauvrat ja sam se igrao s njenom mesnatom guzom. Uhvatio sam je za ruku i krenuo do kreveta. Seo sam na njen okrugli krevet drkajući ga i čekajući je da osmisli sledeći potez. Posle nekoliko sekundi sela mi je na čvrstu kitu.
Počela je da ga jaše dok su moje ruke bile na njenim bokovima. Primala ga je cijelog bez pardona. Zatim je privukla moju glavu njenim ogromnim sisama. Počeo sam ko lud da joj sisam bradavice.
Sišla je s njega i onda je legla na svoj krevet. Raširio sam joj noge i lagano joj ga gurao u pičku. Noge sam joj stavio na svoja ramena. Noge sam joj cijele olizao, stopala su oduvijek bila moj fetiš.
Možda je ona majka mog najboljeg druga, ali jedino što sam znao u tom trenutku je da sam je sve brže i brže trpao. Stegao sam zubima i donju usnu. Video sam kako se drži i gužva posteljinu svojim rukama. Stenjala je puno i uzvikala riječi kao što su "Tucaj me još" shvatio sam koliko je zapravo uživala u svemu. Na kraju se natrtila ostavši u psećoj pozi. Sećam se da mi je rekla da je posebno napalila jedna stvar koju sam uradio. A to je kada sam je uhvatio za kosu i šljepkao po guzi lagano.
i onda sam ga izvadio, a ona je brzo kleknula i uhvatila se za sise, očekujući nagradu. Svršio sam joj po sisama, nakon čega je jednim prstom skidala spermu s njih, a ustima je skidala spermu sa prsta. Uz osmeh mi je rekla:"Da sam znala da si ovako dobar ne bih cimala kolege sa posla kad si ti zdrav mlad prav". Slobodno se javi kad ti bude dosadno.. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija