Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Majka najboljeg druga 2

Te večeri baš sam se dosađivao, gledajuću u tv i premotavajući kanale na koje kao po običaju ništa nije bilo. Odjednom zazvoni telefon. I kada se javih na telefon začuh glas te prelepe lepotice-nezasite crnke.

Da, to je bila ona. Majka mog najboljeg druga! Pitao sam je šta želi, na šta je ona odgovorila napalila sam se molim te dođi. Odjednom, u mojim gaćama kita se sve više i više dizala. Reko sam da dolazim čim nešto završim. Krenuo sam kolima i uputio se prema njenoj kući. Posle par minuta stigoh i zakucah na vrata. Otvara mi ona upravo sva napaljena u mini suknju i gore je samo imala kratku majicu bez brusa. Sise su joj se ocrtvale ko ništa.

Uhvatia me strgla i rekla sada ćemo da se igramo jedne igre. Ćutaćeš i bićeš moj rob. Začudio sam al sam pristao. I ja sam oduvijek želio da istražujem, sve seksualne pervezije. Međutim ovo nikada nisam probao. Rekla je klekni i stavi ovu ogrlicu. Ja sam reko da neću. Opalila mi je šamar, i rekla ćuti oslovljavaćeš me sa Gospodarica.
Na sve ovo iako u čudu klimnuo sam glavom. Rekla je da počnem lizati prste na nogama i štiklu. Krenuo sam malo sam je jače stegnuo. Opalila mi je šamar i rekla ne tako bijedni crve. Zatim je rekla otvori usta šta sam i učinio.
U suštini nisam ni slutio da me ovo pali, i da volim dominaciju kao ni da je ona domina klasična.
Povinuo sam se i ugurala mi je svu čarapu usta i rekla peri robe. Smijala se baš jako i rekla ovo ćemo svakog dana raditi , a sad dođi da dobiješ nagradu. Ispljunuo sam čarapu i krenuli smo. Ona dominatno ispred mene ja kao pas iza nje. I došli smo do vc-a. Rekla mi je sad ćeš da gledaš kako pišam i serem. Jel ti jasno CRVE. Reko sam Jasno Gospodarice. Gledao sam i uhvatio da ga drkam. Na šta me je ona jako udarila i rekla ejj dođi vamo i zavezala mi ruke. Ja sam reko molio vas želim da ga drkam.
Ona je rekla ćuti i nekoliko puta me udarila jako po licu. Gledaj ovaj piš i sraćku. Sad ćeš da me očistiš. Krenuo sam da je ližem. Rekla je uz smijeh ovo ti je nagrada. Sraćka ti je kavijar a pišaća šampanjac. Kakav je ukus a robe bijedni. Reko sam ružan pustite me molim vas. Na šta je ona rekla ćuti i liži. Izvadila je bič i dok sam lizao rekla je da svaki put kad se usprotivim da će me udarati sve jače i jače. Kada sam je očistio rekla je završila sam s tobom. Nastavćemo. Krenuo sam da idem sav izmoren. Udarila me i rekla gde si krenuo fufice maala. Spavaćeš ovdje. Dolaze mi drugarice, i morat ćeš mi dokazat svoju odanost. Zaključala me i rekla da je ovo moj novi krevet. Sada je tek shvatam.
Prespavao sam noć u kupatilu. Sjutradan čuo se neki smijeh, više ženskih glasova.
Rekla je robe izlazi ja sam reko hvala Vam.

Izašao sam. Kada sam izašao smijale su mi se i rekle vidi fufice kurve muške. Slušaš li gospodaricu. Zaplakao sam i reko da slušam. Gospodarica mi je prišla i udarala me bičem i rekla plači kurvice. Sad si pod mojoj komandom. Poređale su se u najlonke i rekle kreni šta gledaš liži lizao sam ko pas. Odjednom mi je druga crnka rekla dođi vamo mene slušaj. Došo sam i lizao. Uhvatila me moja gospodarica i rekla koga slušaš bre bijedniče. Rekao sam Vas gospodarice. Počele su uzastopno da me šamaraju nekoliko minuta. Nakon što su prestale rekle su dozvolićemo ti da ga drkaš al kako ti mi kažemo. Odvezala me je i naslonila se. Plavuša moja gospodarica i crnka.

Lizao sam im guzu i odrađivale su mi legjob. Dizo mi se i reko sam da li mogu da svršim. Možeš al u vc šolju ko bijednik. Krenio sam za njima. Rekla je plavuša liŽi moju guzu. Lizao sam s gorkim ukusom. Smijala se i rekla nisam je prala a jutros sam se posrala. Posle dugo vremena dozvolile su mi. Drkao sam ga u šolju, i lizao im noge. Kada sam svršio rekle su poljubi štiklu za nagradu. Poljubio sam. Rekle su hajde idi lezi al u sobu za poslugu. Sjutra ćemo nastaviti. The end

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija