Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Majka od druga

Ja i moj drug Ivan znamo se od 4 godine, kada su se on sa tamo i mamo doselio u kuću pored moje. Od tog dana pa sve do danas skoro 19 punih godina, družimo se, išli smo skupa u osnovnu i srednju školu, fakultet smo se rastali, on je otišao u jedan a ja u drugi grad. Međutim kad smo god dolazili kući družili smo se. Njegovi su se razveli kad je smo imali 14 godina. Njegovi su se stalno svađali, otac je radio u Austriji, a majka Jasna kući stalno sama, i često su je posjećivali razni tipovi.

Pričalo se da se kurva i jebe sa nekim mlađim tipovima, sve je ostalo na pričama. I tako godine su prolazile ona je nastavila da živi tu sa njim, i tek su tada krenule razne priče o njenom kurvanju, u noći su je dovozili tipovi u skupim kolima. Jasna je bila dop žena, uvijek utegnuta, s godinama je dobivala malo kilaže ali je sve to išlo tamo gdje treba u grudi i guzu, tako da je bila sve bolja s godinama. I tako jedan dan sam ja došao sa faxa, i odmah sam otišao da vidim je li Ivan tu. Pozvonio sam na vrata, i bio šokiran, vrata je otvorila Jasna, u crvenom svilenom ogrtaču s dubokim dekolteom. A to si ti sine Marko, kako si rekla je? Ja sam gutao gnedle i buljio u njene velike sise, ovaj ćao teta Jasna, kako ste, je li Ivan tu, ja došao pa reko da vidim je li on tu. Ma ja evo čekam neke prijatelje da dođu na ručak, kad ono ti, aa Ivan bi trebao večeras da dođe rekla je.

Hmm znao sam ja koji su to prijatelji u pitanju, aham pa dobro dobro ništa onda doći ću sutra, odgovorio sam buljeći u njeno bujno poprsje. Ona je to primetila, ja sam brzo podigao pogleda i tako su nam se pogledi sreli, pogledala je a rukom još malo raširila mantil. Pa dođi ti i večeras dolazi on oko osam, dođi tada odgovorila je. Ma važi ako stignem. Krenuo sam kući i razmišljao o njenim bujnim grudima i tome da čeka sigurno neke jebače, iskreno bio sam napaljen, ali onda mi je prošlo kroz glavu da ne može Ivan nikako doći busom u osam, njegov bus dolazi oko ponoći. Pomislio sam hmm možda kurva zove da je i ja pojebem, ali ipak ko zna možda je neki novi bus u pitanju. Uzeo sam mob i poslao Ivanu poruku, "kad ćeš kući da pijemo šta"? On mi je odgovorio večeras stiže drug, onim u podne pa sutra idemo na kafu popodne.

Hmm sad me ovo baš iznenadilo izgleda da kurva želi kitu, nisam znao šta da radim, ali ipak sam prelomio i oko osam sam pozvonio na vrata kod Jasne. Zvonio sam jednom, pa drugi put, treći niko nije otvarao, povukao sam za šteku vrata su se otvorila i ja sam lagano ušao. Pogledao sam u dnevnu sobu nije bilo nikoga, počeo sam zvati teta Jasna, Ivane ima li koga? Onda se čuo glas iz spavaće sobe ovdje sam uđi. Krenuo sam prema vratim i otvorio ih, i ostao u šoku, na krevetu je ležala Jasna polu gola, u onoj isto svilenom ogrtaču, sa poluraširenim nogama, dok se dira po klitorisu. Bio sam šokiran stao na vrata i gledao u nevjerici. Napokon si došao, mislila sam da nećeš smeti rekla je uz osmjeh.

Skamenio sam se na vratima, nisam znao šta da radim. Priđi dušo priđi, video sam kako si danas gledao moje grudi, znam da hoćeš da me jebeš hajde liži mi pičkicu. Nisam mogao odoliti pokidao sam stvari sa sebe i poletio na krevet. Zarovio sam se među noge i halapljivo počeo sisati ribicu. Bila je to najšira pička koju sam video do sad, krenuo sam da guram prste u nju, jedan za drugim nestajali su u njoj, bila je potpuno razvaljena, mislio sam u sebi koliko li je u njoj bilo kurčeva. Ustao sam skinuo bokserice i izvadio poludignuti kurac i nabio usta. Mmm kako je veliki, dušo nisam znala da si ovako kurat, dođi mm govorila je. Uzeo sam je za kosu i počeo žestoko jebati usta, mumlala jee mmm to samo jako.

Nakon deset minuta žestokog paranja njenih usta, izvadio sam ga i bacio na krevet, sama je raširila noge, stavio sam ga na ulazu u ribicu i žestoko sjurio do kraja. Aaa uzdahnula je, žestoko sam hvata tempo i kidao pičku. I pored mog velikog penisa, i žestokih uboda primala ga je, bukvalno je nestajao duboko u njoj, bila je široka i razvaljena kao ni jedna koju sam jebao do tada. Posle dvadeset minuta paranja njene pičkice, osjetio sam da sam pri kraju, počeo da ga vadim, a ona je rekla u usta, u usta ga želim. Stala je ispred mene i otvorila usta, a ja sam ga nadrkaoo i požeo prazniti jaja u njena usta, gutala je sve do zadnje kapi. Sjeo sam na krevet do nje, a ona je rekla jao dušo, ne treba mi više nijedan, samo želim tvoj ogromni. Ustao sam spremio se, i krenuo da izlazim a ona mi je rekla, nadam se da ćeš češće posjećivati teta Jasnu. Izašao sam bez reči i zalupio vrata.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija