Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Majka od moja prijatelja

Prijatelj i ja samo bili do kasno u noć vani tako da smo odlučili da prespavam kod njega jer je njegova kuća bila puno bliže, tako da smo otišli kod njega. Pošto sam ja bio se žalio pivom otišao sam se da se otuširam kako ne bi sjedio cijelu noć po pivu. Uzeo sam ručnik koji mi je dao i otišao sam u kupatilo. Već sam se skinuo kad sam se sjetio da mi je mobitel ostao u sobi. Ne volim ostavljati mobitel tako da sam brzo stavio ručnik oko sebe i odletio u sobu po mobitel. Kad sam se vratio u kupatilo zatekao sam njegovu majku u kratkoj, čipkastij, crnoj spavaćici kako stoji pred tušem. "

Tko je ostavio vodu otvorenu" rekla je malo ljutito. Rekao sam da sam to bio ja i kako sam otišao brzo po mobitel. " Ooo ti si, kako je bilo vani" rekla je ovaj puta sa osmjehom na licu. Njegova me majka jako voljela kao osobu tako da nije bio problem oko vode. Tako me još ispitivala o životu i tim stvarima a ja sam joj samo gledao u sise koje su pola virile van. Dok smo tako pričali u licu sam je vidio da joj nije nesta dobro. Pitao sam je jeli se osjeća dobro a ona mi je odgovorila da je sve uredu. Nakon samo nekoliko sekundi nakon toga se uhvatila za umivaonik i počela da stenje. Primio sam je ispod ruke i pitao jeli sve u redu još jedanput a ona mi je kad se malo smirila rekla da ne brinem oko toga.

Tako da je ponovo stala na svoje noge i samo nakon 5 sekundi počela je da stenje iz sve glasa i zatim je stavila ruku ispod spavaćice i izvukla ljubicasti vrimrator i počela da šprica. Toliko je svršila da su pločice u kupatilo bile sve pune njezine vode. Začudio sam se na prvu a ona mi je rekla da se izvinjava za ovo. Dok su joj se noge tresle od uzbuđenja tako se meni polagano dizao kurac a pošto sam samo imao ručnik oko sebe jasno se moglo vidjeti kako mi kurac strši. Zatim me je pogledala dolje i vidjela kako mi je kurac narasti i završila si svoju doljnju usnicu i rekla " mogli bi se ja i ti malo zabaviti pod tušem ako nemaš ništa protiv" nakon što mi je to rekla skinula mi je ručnik i uhvatila mi kurac sa rukom. Zatim mi se približila i poljubila me sa jezikom u usta, a ja sam je sa jednom rukom uhvatio za dupe a sa drugom rukom za veliku sisu. Zatim sam joj skinuo spavaćicu a ona mi je gurnila pod tuš. Zatim je kleknula na koljena i počela da mi ga puši ko luda. Svako malo ga je cijelog gurala u usta, isto tako je ponekad kod je bio do pola u ustima znala sa jezikom mi ići po glaviču i sve to dok mi je mjesila jaja sa drugom rukom. Zatim mi je stavila kurac između sisa i počela da mi ga drka i da ga lovi sa jezikom svaki put kad joj je bio blizu usta. Nakon toga se ustala poljubila me još jedanput, maslinika se na zid i rekla da je ližem pičku i cuclam klitoris. Tako da sam se spustio a ona mi je stavila jednu nogu preko ramena, uzela me za glavu i pritisla u pičku. Gurao sam joj jezik u vrelu i vlažnu pičku a ona je samo stenjala. Nakon što sam je dobro izlozao ustao sam i stavio kurac u nju. Tog trena kad sam ga stavio uhadmila je duboko i zinula jer nije znala kuda će od sebe jer sam joj ga skoro cijelog gurnuo u pičku. Nakon toga mi je rekla dali hoću da se prebacili u njezinu sobu na što sam ja pristao. Tako da sam je uhvatio i dok mi je bio kurac u njoj sam je premjestio u sobu na krevet, tamo smo se nastavili jebati kao ludi. Ležala je na leđima sa raširenim nogama a ja sam joj turo kurac što sam brže i dublje mogao.

Zatim je stavila u usta svoje gaćice kako ne bi slučajno vrisnula. Nakon što smo se tako dobro izjebali legao sam na krevet i ja a ona je legla na mene i nabila se na kurac. Tako smo se jebali još par minuta kad mi je rekla da mogu slobodno da je napunim sa spermom tako sa sam i to učinio. Svršio sam u nju i napunio je do vrha. Od takvog seksa smo bili jako izmoreni tako da smo zaspali nakon toga. Sva sreća pa i njezin sine je bio malo pijan pa nije se probudi. Ujutro smo se probudili a ona je i dalje bila na meni. Zatim smo se još malo polazili i onda smo se trebali brzo obući da ne bi njezin sin došao. Tako svaki tjedan nakon toga smo se nalazili i jebali jer nju nije imao tko jer je bila rastavljena a ja sam uhvatio pravu priliku i seksi bombu od žene da je zadovoljavam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija