Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Majstorska posla

Bilo je ljetno popodne i ja sam ležao na trosjedu, odmarajući se poslije obilnog ručka. Već me počeo hvatati drijemež kada zazvoni mobitel. Nije mi se dalo javljati pa sam ga pustio da odzvoni do kraja. Prestao je i nedugo zatim opet zazvonio, netko je bio uporan, pa sam se nevolko ustao i uzeo mobitel da se javim. Javio mi se ugodan ženski glas i pitao da li je dobila majstora Tomu. Da ja sam recite što trebate. Čula sam da vi popravljate vešmašine, a moja je počela da skače po kupatilu, pa eto ako bi mogli doći vidjeti da li se može popraviti.
Da može, kada vam paše da dođem, ima da sredim vašu mašinu da bude mirna kao bubica. Hehee, može onda ujutro oko 8 sati? pita me. Može, dajte mi adresu i vidimo se. Ostavila je adresu i ja se uputim napokon na popodnevni odmor.

Ujutro sam uranio, popio kavicu, spremio si alat i uputio se na dobivenu adresu. Bila je to manja stambena zdgada i ja se popeh na treći kat pa pozvonim na vratima. Ubrzo začujem korake i otvore se vrata, a na njima je stala prelijepa žena, ali ono što je ptikovalo moj pogled su ogromne grudi. Malo sam se smeo. ali ipak prozborih:
Dobro jutro, ja sam majstor Tomo, došao sam pogledati vašu mašinu. Ona se nasmijala, vidim da gledate u krivu mašinu, ali uđite samo. Ja se stanem izvinjavati zbog buljenja, ali ona reče nema potrebe da se ispričavate, znam ja da imam ogromne sise i da to uvijek privlači muške poglede, tako da sam se već navikla na to.
Ok, dobro onda, de vi meni pokažite mašinu pa da se ja bacim na posao. Ona se opet nasmije i meni odmah sjevne šta sam rekao, pa mi opet postane neugodno. Uputim se za njom u kupatilo i upalim mašinu te, vidim da ću morati mjenjati ležajeve, te joj to i rekoh. Ona mi reče dobro onda vi radite na mojoj mašini, a ja ode pristaviti ručak.
lagano mi je spustila i otišla. I tako ja se prihvatio posla i nakon jedno dva sata bio sam gotov, te upalim mašinu da vidim kako radi. Mašina je radila uredno i ja počeh, spremati alat, kad čujem da se otvaraju vrata i ulazi ona sva rumena u licu od spremanja ručka. O majstore vidim da ste gotovi s mojom mašinom jeste sada za neko hladno piće? Mogao bi popiti pivo, evo sada ću ja doći za vama.
I tako uputim se u kuhinju gdje me je već čekalo hladno pivo i vrela domaćica. Otpio sam dobar gutljaj i sjeo na stolicu. Eto majstore, šta sam vam sada ja dužna? -upita me. Ovako ćemo, prvo recite jel trebate račun ili ćemo na crno, naravno garancija od mene stoji uvijek. Onda kad vam stoji garancija, može na crno. sada se i ja nasmijem, jer vidim da je ovo stvarno cool vesela domaćica, 500 kuna kažem joj, nadam se da nije puno. Nije puno, evo sad ću ja pare i sagne se do nekog niskog stolića da uzme novce iz torbice. pri čemu joj se zategla haljina na guzi i meni srce preskoči jedan otkucaj. Donese mi i stavi na stol, pa se uputi do viseće, kaže evo i kavu sam skuhala, pa da popijemo. Donese tacnu na stol stavi šalicu i nagne se da mi naspe, a menise oči zalijepe za bujni dekolte.

Majstore, majstore, pazite na oči. ma ne mogu, to je jače od mene, prosto me hipnotiziraju.
Stvarno vam se toliko sviđaju-pita me? Da jako, nikada u životu nešto tako iz bliza nisam gledao.
pa eto kad ti se to tako sviđa mogli bi se nešto dogovoriti. Samo reci ja sam uvijek za dogovore.
Ajde da ja tebi račun platim u naturi, muž mi je na terenu i mislim da bi moglo biti dobri i tebi i meni.
Odmah pristadoh, da se ne bi predomislila i privućem ju ksebi i rukama uhvatim za sise, kakav je to bio božanstven osjećaj mjesiti te ogromne lopte. Brzo joj skinem haljinu i ona ostane samo u grudnjaku i gaćama, a meni je kurac napeo hlače. Otkopčam joj grudnjak i pred licem mi se napokon ukažu veličanstvene sise sa velikom tamnim kolobarima i napetim krupnim bradavicama. Prinosio sam joj vršak jezika na bradavicu, uvlačeći ga i sklapajući usne na dodir njene kože. Obasuo sam joj obje dojke gustim poljupcima, prstima dodirujući bradavice. Na trenutak sam zastao s poljupcima i pogledao njenu zabačenu glavu, a ona je sklopila oči očito uživajući. Zatim isplazih vlažan jezik i polizah joj desnu bradavicu, na što je ona ispustila jasan i pomalo piskutavi uzdah. Nakon što sam joj neko vrijeme obrađivao desnu, učinio sam isto i s njenom lijevom bradavicom i rukom mjesio desnu. Primijetio sam da joj je, inače svjetla koža lica i vrata, pa i grudi, poprimila izrazito rumenu boju. Ljubeći joj i dalje dojke, spustio sam ruku do međunožja i lagano joj pomilovao pičku preko gaćica. Lagano je razmakla noge da mi olakša pristup, i ja zađem u njene gaćice i pomilujem joj njenju već jako vlažnu picu. sada su mi već i smetale njene gaćice pa i njih skinem i predamnom se ukaže lijepa mesnata, čupava vlažna pička. Zato sam ju lagano položio na leđa i poljupcima joj krenuo dolje. Krenuo sam poljupcima od grudi, koje sam masirao objema rukama, naniže. Zaustavio sam se nekoliko trenutaka na pupku i okolnom području, na što joj se tijelo uzmigoljilo od uzbuđenja. Konačno sam došao do međunožja u koje sam sada po prvi put imao detaljan uvid. Čupava pica, a raširene usmine otkrivale su unutarnje usne i roskasti klitoris. Stavio sam jezik ispod pičke, blizu anusa, i polaganim lizom prošao cijelom dužinom njene vlažnosti. Zastenjala je podižući donji dio leđa, a zatim sam navalio na klitoris. Neumoljivo sam ga lizao, cuclao i ljubio, a ona je sve brže disala i stenjala. To je i mene dodatno uzbudilo, te sam je počeo jebati jezikom prodirući joj u pičku koliko god sam brzo i duboko mogao. Njeni sokovi, koji su mi bili slatki kao med, prekrili su mi su mi dobar dio lica, i cijedili se do njenog šupka. Jezikom sam se vratio na klitić a u picu sam gurnuo dva prsta. Disanje je postalo sve brže, a uzdasi sve glasniji. Vidio sam da je blizu vrhunca pa sam ju počeo snažnije jebati prstima. Konačno je svršila uz poduži vrisak, a ja sam lagano masirao prstima pičkicu, sve dok joj se disanje i drhtanje nije smirilo. Za tim sam se ustao spustio hlače i namjestio svoju batinu na ulaz u pičku. I prije nego sam ga stavio unutra ona kaže jel imaš zaštitu. Ostah zatečen, nemam jebiga. ona se okrene i naguzi, ništa onda jebi u guzu. Raširio sam joj guzove i prislonio kurac anusu. Počeo sam prodirati kad joj se anus skupio oko glavića koji je uspio ući, a ona se oglasila uzdahom. Ubrzo sam nastavio lagano dalje prodirati, sve dok mi nije primila cijeli kurac.

Polako ali sigurno sam ubrzavao tempo. a jaja su mi lupkala o njezinu pičkicu. Jednom rukom sam je držao za bok a drugom mjesio sisurine. Ona je spustila ruku među noge i drkala si picu i klitić, što je mene još više palilo. Sise su joj poskakivale u ritmu mog nabijanja, ona je uzdisala i uzvikivala, još… jošš. Ubrzao sam pumpanje, a ona je stisnula anus oko moga kurca i počela da se trese svršavajući. Uskoro sam i ja svršio uz usklike zadovoljstva. Ostao sam tako u njoj dok mi se kurac nije počeo spuštati, a u međuvremenu sam joj mjesio sise. Kad mi je kurac iskliznuo iz nje vidio sam kako joj se anus bjelasa od moje sperme. Iscrpljen sam sjeo na stolicu, a ona je obrisala guzu i međunožje krpom oja je bila na stolu i sjela na drugu stolicu. Ovo mi je najbolji račun u naturi koji sam dobio u životu, ako budeš trebala još kakvih popravaka, samo me zovi. Naravno, a i ostao si mi dužan popravka moje mašine, samo drugi puta ponesu zaštitu.
I tako nakon nekog vremena ja pokupih alat i uputim se kući, uz obečanje da se uskoro vidimo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija