Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala crvenokosa

Radio sam kao barmen u sezoni u jednom beach baru kod nas na moru. Gazda je zamišljao da je taj bar na nekom karipskom otoku ili Hawaiima, pa smo nosili neke glupe havajske košulje i sami se osjećali kao kreteni. Radilo nas je po troje u smjeni. Jedan na šanku, a dvoje okolo po terasi.
Ovaj tjedan je zapao mene da radim jutarnju smjenu od 10 do 18 sati. S obzirom da smo bili na plaži i ljudi su dolazili samo u kupaćim na piće, lijepo smo se nagledali svega i svačega. Ali meni je zapela za oko jedna mala, crvenokosa sa zelenim očima. Imala je dvadeset i koju godinu, blijede puti sa sitnim pjegicama po licu, manjim sisama i povećom guzom i jakim nogama. Netko bi rekao, ništa posebno, ali mala je imala ono nešto što me i ponukalo da započnem razgovor sa njom.

- Ima li crvenokosi vražićak ime? -upitao sam ju dok sam joj točio piće, a ona me zbunjeno pogledala i nasmješila mi se, pa kimnula, ali nije ništa rekla, te sam nastavio sa pitanjima- I? Samo klimanje glavom ili nekako drugačije?
- Ingrid -rekla je i prasnula u smijeh, pa su se neki gsoti osvrnuli prema nama, a onda je ona upitala- A kako se zove.. hmmm.. čudna havajska košulja za šankom?
- Tomislav -rekao sam i nasmijao se raširivši ruke u onoj košulji okrenuvši se oko svoje osi i namignuvši joj kažem- Šta nije originalna?

Smijali smo se oboje tome, a onda smo nastavili razgovor uz povremene prekide za narudžbe drugih gostiju. Saznao sam da je došla jučer, da ostaje mjesec dana, da je tu kod rodbine, a inače je bila iz istog grada kao i ja, pa smo kroz daljni razgovor utvrdili da smo praktički u istom kvartu, ali kako je ona bila orjentirana na faks, pa nije izlazila nismo se ni sreli. Dalje smo ustanovili da imamo zajedničke poznanike, ali eto kretali smo se u različitim krugovima. Na kraju me pitala do kada radim, a onda i da bi mogli navečer negdje na piće, jer ovdje baš i ne pozna nikoga. Naravno da sam pristao. Nakon nekih sat vremena je otišla na plažu da proba ne izgoriti uz jake zaštitne faktore. Ja sam nastavio sa radom, te sam jedva dočekao kraj smjene i otišao se istuširati u stan koji smo imali na raspolaganju nas šestero. Inače, ekipa sa kojom sam radio nije bila loša.

Kasnije sam se našao sa Ingrid, pa smo otišli do jednog od brojnih kafića/slastičarni/pizzeria u gradu. Nešto pojeli, pa popili i onda isšli prošetati. Pričali smo o svemu, a ona se žalila da ju je sunce opeklo po leđima, pa sam joj preporučio da proba sa mješavinom maslinova ulja i limunova soka. Ono, jest da miris nije nešto, ali neće izgoriti na suncu. Nasmijala se na to, ali je rekla da će to staviti samo ako joj ja namažem leđa. Naravno da sam pristao, pa smo se dogovorili da sutra dođe oko 10 na plažu, a ja ću ju namazati, pa otići raditi. Otpratio sam ju do kuće, malo smo se poljubili za laku noć, pa sam otišao.
Drugi dan je bila točna i zamolio sam kolegu da me zamjeni na pola sata, pa sam otišao do plaže gdje je bila Ingrid. Okolo je bila hrpa ljudi, uglavnom starijih sa manjom djecom, pa sam prokomentirao da se smjestila u dječji vrtić. Oboje smo se kesili na to, a onda sam joj namazao leđa i njenu crvenu kožu koja je bila izrazito meka, pa sam osjećao kako mi se meškolji kurac u gaćama. Ostavio sam joj boćicu za prednju stranu, ali je rekla da će me zvati kad će ju trebati namazati, pa je namignula, a ja sam otišao raditi. Došla je oko pola jedan u bar popiti piće, pa je otišla kući jer su ju zvali na ručak. Ja sam nastavio sa poslom, ali bi svaki put kad sam pomislio na njenu mekanu kožu i obline osjetio kako mi se kurac diže.

Došla je kasnije oko 16 sati kad i nije bilo nekog posla, jer je bilo jako sunce, a mnogi se još nisu ni vratili sa ručka ili popodnevnog drijemeža. Popila je piće i rekla mi da bi ju trebalo namazati po trbuhu i ramenima, te nogama. Rekao sam da ne mogu sad sa šanka otići, a ona me pogledala ispod oka i upitala da li bar mogu na wc ili ni to ne mogu, pa sam se samo nasmijao i pokazao joj gdje su wc-i. Otišla je tamo, a ja za njom. Skinula je majicu i pružila mi onu boćicu, pa sam ju počeo mazati po ramenima i spuštao se polako oko grudi do trbuha, a ona me pogledala:

- Zaboravio si dio..
- Kakav dio? -upitao sam tiho, a ona je skinula gornji dio badića i ugledao sam bijele sise sa rozim bradavicama.
- Ovaj dio.. -rekla je i primila me za kurac preko bermuda, tako da sam se trgnuo, pa mi je skoro ono ulje ispalo iz ruke.

Počeo sam joj mazati sise, a ona je samo zatvorila oči i stiskala mi kurac preko hlača, a zatim ga je pustila i spustila svoje bermude i donji dio badića do koljena, pa je rekla:

- I to mi namaži.. -poslušao sam ju i sad sam joj mazao donji dio trbuha i noge oko prepona, pa sam rukom kliznuo po njenoj obrijanoj pici između nogu i do pice.

Stresla se, a ja sam joj gurbuo prst u picu, pa se naslonila na mene i primila se rukom za moju. Gurao sam joj prst sve brže nutra van i nakon minute ili dvije se počela tresti i svršavati. Izvukao sam mokre prste iz njene pice i oblizao ih gledajući ju u oči, te osjetio maslinovo ulje, limunov sok i njene slankaste sokove. Zatim sam ju poljubio i tiho joj rekao:

- Vidimo se poslije.. a onda ću ti pojesti picu.. -zatim sam otišao za šank, a Ingrid se pojavila pet minuta kasnije ponovo obučena, pa mi je mahnula i otišla je na plažu.

Dečki su me pogledali i samo se zavjerenički nasmijali prema meni, a ja sam im namignuo. Kasnije sam jedva čekao da završim sa poslom i uskoro sam se sredio i otišao pred Ingrid. Došla je u šarenoj i širokoj haljini, te sam shvatio da ne nosi grudnjak, a imala je lijepu boju od sunčanja. Otišli smo na piće, ali sam vidio da je nervozna, a kad sam ju smireno upitao šta je tako nervozna, samo je rekla da je gldna i da bi voljela jednu kobasicu. A onda je nakon stanke dodala, da bi kao prilog mogla i dva jaja, pa mi namignula. Ustao sam i otišao platiti piće, te sam ju poveo u laganu šetnju uz more. Obgrlila me oko struka, dok sam ju ja zagrlio preko ramena i stiskao joj lijevu sisu. Osjećao sam kako joj je bradavica tvrda i napeta, pa sam jedva dočekao da se maknemo dovoljno daleko od svjetla i poveo sam ju do ruba mora uz velike stjene. Srećom pa je more bilo mirno inače bi nas zapljuskivalo ovdje. Kad smo došli do mjesta koje sam odabrao posjeo sam ju na stijenu, pa sam ju poečo ljubiti, a onda joj zavukao ruku ispod haljine i došao do gaćica. Bile su mokre i samo sam ih odmaknuo, te gurnuo dva prsta unutra. Zastenjala je i počela mi otkopčavati hlače, te ih je spustila skupa sa gaćama i počela mi drkati kurac. Ja sam se odmaknuo i zadigao joj haljinu, te povukao gaćice niz noge i stavio ih pored nje, a ja sam se sagnuo i počeo joj lizati picu raširivši joj noge. Stenjala je dok sam joj cuclao i lzao klit, a iz pice je curilo sve više. Ubrzo je uz lagani jecaj svršila, pa sam se uspravio i prije nego se oporavila zabio joj svoj kurac u picu. Samo je kliznuo unutra, a ona je zadahtala, pa sam ju primio za bokove i počeo joj zabijati kurac sve dublje u picu. Sva sreća da je more klokotalo oko nas pa se nije čulo šljapkanje kurca koji ulazi u njenu picu. A i Ingrid je bila začuđujuće tiha, pa je samo dahtala i po koji put bi samo lagano zstenjala. Ja sam znao da neću dugo izdržati, pa kad sam osjetio da mi se približava izvukao sam vlažan kurac iz njene pice i podigao ju, te joj ga stavio u usta. Odmah se bacila na lizanje i milovanje mojih jaja, pa nije trebalo dugo da joj napunim usta svojom spermom. Sve je progutala i na kraju mi oblizala kurac. Ja sam joj još jedanput istrljao picu da još jednom svrši, a onda smo se spremili i otišli do njene kuće.

Uz put smo se malo ljubili, a blizu njene kuće je bio mali mračni parkić, pa sam ju odveo u parkić i doveo iza jednog debelog čempresa. Naslonila se rukama na deblo, a ja sam joj ga s guza utjerao u picu i još jednom je izjebao, a ovaj put sam joj svršio po guzi, iako mi je kasnije rekla da ne bi imala ništa protiv i da sam svršio u nju.

Od tada se jebemo svaku večer, a kad radim navečer, onda se obavezno i na plaži družimo, ali sada idemo na puste plaže i tamo se jebemo kao zečevi. Na odlasku mi je rekla da me čeka kad dođem kući, pa da nastavimo gdje smo stali uz napomenu da ne zalutam u neku drugu picu u međuvremenu. Iako je rekla to u šali znao sam da bi bilo problema da sazna, jer je ipak bila vatrena crvenokosa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija