Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala frčkava

Prije nekoliko godina sam se dogovarao s društvom za odlazak na ljetovanje, ali kako to obično bude svi su me zeznuli te sam ostao sam. Dugo sam se premišljao da li da uopće idem nekuda te sam na kraju odlučio otići sam pa kud puklo da puklo. Preostalo je samo da odaberem neku destinaciju. Odlučio sam da ću otići negdje gdje do sada nisam bio i tako je izbor pao na Brač. Potrpao sam nužne stvari i nekoliko knjiga, sjeo u auto i krenuo na jug. Došavši na otok vrlo brzo sam našao smještaj koji nije bio nešto posebno ali je imao sve što mi treba. Ono malo stvari sam ubacio u apartman i krenuo na plažu.

Otoci su mi uvijek bili najdraži jer su imali neki drugačiji ugođaj. Često sam imao dojam da na njima vrijede neka druga pravila. Lako je bilo nalaziti zabačene lokacije i uživati u miru i tišini.

Prvih nekoliko dana sam obilazio lokacije dok nisam našao malu skrivenu uvalu do koje je trebalo hodati dobrih pola sata stazama koje i nisu baš za svakoga. Konačno pomislio sam. Ostavio sam stvari i ušao u more. Fenomenalan osvježavajući osjećaj koji ostavlja dojam da se iz tijela izvlači sve što se tokom godine nakupi. Nakon pola sata izašao sam i skinuo kupaće te legao u hladovinu. Šum mora me uskoro uspavao te sam utonu u san. Nakon sat vremena sam se probudio jer je bilo poprilično vruće. Ustao sam i ponovo ušao u more, ovaj puta gol. Fenomenalan osjećaj slobode preplavio je svaku moju poru. U tom momentu se dogodilo nešto što nisam očekivao. Primijetio sam da se netko spušta prema uvali. Ostao sam malo zatečen i nisam ni stigao reagirati. Ona je vrlo brzo došla do mjesta gdje sam ostavio stvari.

Shvatila je da je netko prije nje otkrio uvalu i pomalo razočarano me pitala da li želim da ode. Samo sam dobacio iz vode da mi ne smeta. Stavila je stvari na sunce i počela se skidati. Dok sam je gledao osjetio sam kako mi pod vodom kurac počinje bubriti. Imala je prekrasnu kovrčavu kosu i skladno malo tijelo. Nije bila viša od 1, 65. Njene sise su bile čvrsta dvojka i u mikro bikiniju su jedva ostajale ukroćene. Njen crveni bikini s malim tangama isticao je i njenu prčastu guzu koju sam želio rasturiti od prvog momenta kada sam je ugledao. Gledavši je kako se maže kremom za sunčanje uočio sam da njena preplanula put nema nigdje prekida niti u zoni sisa niti u zoni dupeta. Pomislio sam sigurno se sunča gola, možda mi se posreći pa se skine. Moj kurac je bio u punoj erekciji i nisam znao kako da izađem iz vode bez da ona to shvati.

I tako dok je ona ležala i sunčala se ja sam i dalje glumio da nešto ronim i plivam samo da ne moram van. U jednom momentu ona je ustala i krenula u more. Prije nego sam se i snašao plivala je prema meni. Ubrzo mi je bila vrlo blizu i zaustila je da mi nešto kaže međutim izletilo je samo wow. Kroz čisto kristalno more uočila je moj nabrekli kurac. Oprosti otići ću ako ti je neugodno rekla je. Ma uredu je ako tebi ne smeta rekao sam. Ne smeta, rekla je, navikla sam na to jer obično idem na takve plaže, ali ovakav primjerak ni tamo često ne sretnem. Izmijenili smo nekoliko rečenica dok nije rekla da joj je pomalo hladno i da ide van. Idem i ja rekao sam, već sam jako dugo u vodi. Izašli smo na obalu i stao sam na sunce da me osuši. Pričao samo joj nešto dok je ona na moje oduševljenje krenula skidati badić sa sebe.

Skinula je gornji dio a njene mlade sise s šiljatim kruti bradavicama su me zvale da ih grickam. Ubrzo je svukla i donji dio koji je skrivao pomno sređenu frizuru iznad pičke. Bila je prava crvenokosa to sada više nije dvojbe. Okrenula se prema meni koji sam blenuo u nju i kroz osmjeh rekla, pretpostavljam da ti ne smeta da ostanem ovako. Klimnuo sam glavom u znak odobravanja dok je moj kurac počeo pulsirati. Želiš li da ti malo olakšam pitala je. Kimnuo sam ponovo glavom dok mi je sva krv završila u kurcu. Došla je do mene, pogledala me u oči i primila ga rukom. Lagano ga je počela drkati dok me gledala ravno u oči. Kleknula je ispred mene i stavila ga u usta. Gledao sam kako moj skoro 20cm dugačak i debeli kurac nestaje sve više u njenim ustima dok ga nije uvukla do jaja.

I dalje me gledala u oči što me izluđivalo. Znao sam da neću dugo izdržati. Nakon par minuta primio sam joj glavu s dvije ruke i počeo je nabijati na kurac dok nisam svršio obilno u njeno grlo. Uživala je gotovo jednako kao i ja. Izvukao sam ga van a on se još tresao. Ustala je i pitala me da li je sada bolje. Sad si me tek napalila rekao sam.
Napravila je nekoliko koraka i stala iza mene. Posegnula je rukom oko mog struka i uhvatila me za kurac. Počela ga je drkati dok ponovo nije bio tvrd. Lezi rekla je, na što sam bez pogovora pristao. Sjela je na mene i počela trljati pičku om moj kurac. Tako sam je želio osjetiti. Nakon par minuta zadirkivanja podigla se i namjestila kurac na pičku. Lagano je počela nasjedati na njega. Bila je jako vlažna ali i jako uska. U tom trenutku sam shvatio da nemam kondoma.

Ne brini rekla je. Samo mi reci na vrijeme. Nakon par minuta borbe primila ga je do jaja. Počela me jahati sve brže dok sam se igrao njenim sisama. Disala je sve brže dok se nabijala na moju kurčinu. Spustio sam ruke do njenog dupeta i počeo se igrati s njim. Uzdisala je glasno. Počeo sam joj rukama širiti guzove. Svršit ću uskoro rekla je. U tom momentu sam joj zabio prst u guzicu na što je ona još ubrzala ritam i počela svršavati. Stala je i spustila glavu na mene. Nakon minutu dvije je došla do daha dok je moj tvrdi kurac još bio u njoj. Počela me ponovo jahati lagano pa brže dok je svršavala u serijama. Jedva me kroz uzdahe pitala da li sam blizu. Nisam rekao sam, drugi puta mi treba malo više. Zastala je i ustala s mog kurca. Onda je vrijeme da iskoristim adut iz rukava rekla je, i prije nego sam shvatio moj kurac je bio glavićem u njenom šupku.

Uzdahnula je i počela se lagano nabijati sve više. Došla je do pola kada je zapela. Počela je trljati klitoris i razrađivati šupak. Ja sam bio na sedmom nebu. Suzdržavao sam se da ne eksplodiram. Nakon koje minute laganog nasjedanja primila ga je do jaja. Laganim pokretima se krenula cijelo dužinom gore dole nasađivati na kurac. Lagano je promiješala guzicom i zatim nekoliko puta brzo se nabila gore dole što je srušilo sve moje barijere i obilno sam svršio u nju. Tresao sam se kao lud. Ustala je s kurca s osmjehom dok joj je sperma curila iz guzice. Gledao sam u taj prozor dok je koračala prema moru da se opere i nisam mogao vjerovati da mi se tako posrećilo.. .

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 5314

Autor priče

Macondo
Macondo
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 185 cm
Težina: kg
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija