Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala guzata

Radio sam već godinu dana u jednom hotelu kao pomoćni kuhar. Bilo je super, jer nikad nije bilo nekog prevelikog posla, osim u sezoni kad smo bili krcati. Ekipa u kuhinji je bila otkačena. Šef kuhinje je imao 45 godina i uvijek je bio za zajebanciju i neke spačke, a ostatak su činile tri starije kuharice i još jedan njihov kolega, koji je bio njihovih godina. Te nas šestero pomoćnih kuhara i kuharica, od kojih sam ja bio najmlađi.

Nisam neki komad, dapače, mršav sam i malo prištavog lica, visok 180, smeđe guste kose koju sam zbog posla šišao na kratko, ali moje je adut bio među nogama. Tamo se nalazila mrcina od 23 centimetra i povečeg obujma. Čak su me i kolege zezale zbog toga, mada sam znao da je to zavist kod nekih jer su imali znatno manje od moga. Čak su me interno zafrkavali da sam kao vatrogasno crijevo, pa u slučaju požara u kuhinji mogu poslužiti. Nisam se baš obazirao na to, ali su me sad i one starije kuharice sa smješkom gledale. Nisam trebao biti neki lumen da shvatim da bi rado da im ga stavim, ali.. jednostavno me nisu privlačile.

Mene je privlačila Zvjezdana, konobarica koja je radila u glavnom restoranu našeg hotela. Duga smeđa kosa koja je najčešće bila svezana u rep bila je uvijek raščešljana i mirisna. Bila je uvijek vedra, ali uvijek nekako distancirana. Ja sam uživao u pogledu na njeno poveće dupe i jake noge ispod suknje koju je uvijek nosila. Nikad se nije obazirala na mene, iako sam ja pokušavao započeti razgovor sa njom, ali bi mi se uvijek samo nasmješila i rekla:

- Sorry, žurim.. -te bi nestala u pravcu sale.

Jednom mi je jedan kolega rekao da ima nekog tipa i da je tip čista ljubomora iako mu nije bilo jasno, jer nije bila bog zna šta, barem njemu. Imala je male sise i veliko dupe, pa sam pretpostavljao da mora da je pravi vulkan u krevetu. Često bi ga znao izdrkati kad bih došao kući razmišljajući o njoj.
No sve se promjenilo jedne subote, tj već je bila nedjelja, ali ni dan danas ne znam zbog čega se desilo.

Završili smo posao u kuhinji, a Branka, jedna od kuharica sa kojom sam radio tu večer je rekla da operem pod i da sam onda gotov, a ona se žurila da stigne na bus, pa sam ostao sam. U miru i tišini kuhinje sam oprao pod, prebrisao višak vode, našpricao sa sredstvima za dezinfekciju i krenuo u garderobu. Baš sam bio iscrpljen, jer sam bio od 10 ujutro u kuhinji, a sad su bila već 3 sata ujutro. Sjedio sam u gaćama u garderobi i razmišljao da li da se otuširam sad ili kad dođem doma kad sam začuo nečije korake. S obzirom da sam čuo pete znao sam da su ženski koraci, pa sam brže bolje ušao u tuš kabinu i pustio vodu. Otvorila su se vrata garderobe i čuo sam da je netko ušao, a nakon toga tišina.

- Boris, si to ti? -trgnuo me glas i prepoznao sam Zvjezdanu, pa sam samo viknuo.
- Da! ! Tko je?
- Zvjezdana.. -povikala je i upitala- Hoćeš dugo?
- Ne, za minut sam gotov -na brzaka sam se oprao i omotao ručnikom oko bokova, pa izašao van.

Ona je već bila samo u grudnjaku i gaćicama, pa mi se nsamješila i sa ručnikom prošla kraj mene u zagrijanu tuš kabinu. Gledao sam za njom i kad je ušla skinuo sam ručnik, te se počeo brisati. Bio sam okrenut leđima tušu kad sam ju ponovo čuo, a sad je i voda bila zatvorena jer se sapunala:

- Daj mi reci nešto..
- Što? -gledao sam u njenu figuru iza mutnog stakla.
- Da li je istina?
- Što? -sad me malo već živcirala, a onda su se vrata otvorila pa je provirila.
- Pa da ti je kao vatrogasno crijevo? -pocrvenio sam isti tren i razmišljao sam šta da kažem, a onda sam samo odmaknuo ručnik i pustio ju da gleda u moju mrcinu.

Razrogačila je oči i širom otvorila usta, pa me pogledala i samo otvorila vrata od tuša, pa sam sad gledao njeno tijelo svo od sapunice, ali i izbrijane pice, pa se pomakla do zida i pozvala me unutra. Ušao sam polako unutra, a ona nije skidala pogled sa mog kurca koji se već počeo buditi, pa je bio i malo veći nego kad ga je ugledala prvi put. Pustila je ponovo vodu kako bi skinula sapunicu sa sebe, pa sam sad gledao u male sise sa napetim bradavicama kao gumbima na kuharskoj bluzi, a ona je primila moj kurac i počela ga lagano trljati i milovati, pa je uskoro usprkos mom umoru stajao uspravno kao telefonski stup. Zvjezdana se spustila na koljena i počela mi ljubiti kurac, te ga je uskoro uguravala u svoja usta, ali joj baš i nije polazilo to za rukom, ili da budem precizniji, za ustima. Njen jezik i zubi su obrađivali moj glavić neko vrijeme, a onda se uspravila i okrenula mi guzu, te samo prošaputala:

- Jebi me.. molim te jebi me.. .

Malo sam se spustio i ugurao kurac između njenih nogu, te ga rukom uveo u njenu picu, pa je samo kliznuo u vrelu i već jako mokru rupicu. Malo sam trznuo i ušao joj je do pola, a ona je glasno zastenjala, a nakon još dva uboda ušao joj je cijeli. Stenjala je sada glasno i pri svakom ubodu mog kurca bi jako uzdahnula. Pritisnuo sam ju uz pločice na zidu i sad sam se zabijao u njenu picu, ono što sam odavno želio sad se ostvarivalo. Rasturao sam Zvjezdaninu picu onako kako sam i želio, s guza. Držao sam ju za bokove i jebao ju, a ona se tresla u orgazmu i jecala tiho, dok su joj prsti pobijelili kako se jako držala za slavinu tuša. Ja još nisam osjećao da mi dolazi, pa sam ju nastavio jebati , onako, junački još nekih pet ili više minuta, a onda sam ga brzo izvukao i pošpricao joj guzu i leđa svojom vrelom spermom koje je bilo u izobilju.

Odmaknuo sam se od nje, malo zadihan, a ona se okrenula prema meni i vidio sam da su joj oči suzne, ali joj je lice bilo razvučeno u široki osmjeh. Sagnula se i oblizala mi ostatke sperme sa kurca, pa je pustila vodu da se ispremo od naših sokova, a onda smo se obukli i to taman na vrijeme prije nego su njeni kolege došle dolje. Zamolila me da ju odbacim do grada, ali sam rekao da ju mogu odvesti do kuće na što je pristala nakon kračeg nećkanja. Tijekom vožnje mi je još malo drkala kurac, a onda sam stao sa strane ispod nekeog drveća, pa mi ga je popušila i svršio sam joj u usta. Oblizala se i poljubila me, a nakon što sam ju dovezao rekla je da se vidimo na poslu, te da bi još koji put voljela moje vatrogasno crijevo u njenoj vreloj pici da ugasi požar. Nisam imao ništa protiv, pa sam pristao, ali o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija